Фенове на Локо (Пд) се готвят за десант на София!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
supershampion2004

Фенове на Локо (Пд) се готвят за десант на София!

Мнениеот supershampion2004 » 25 фев 2010 12:53

Поне 1000 ултраси на пловдивчани ще подкрепят отбора срещу ЦСКА!

Изображение

Фенове на Локомотив Пловдив се готвят за десант на София. Близо един километър автоколона с ултраси на пловдивчани планират да потеглят от Пловдив за мача с ЦСКА от първия пролетен кръг на “А” група.
Двубоят е в събота, като още не е ясно дали ще се играе на стадион "Българска армия" или на "Васил Левски".

Близо 300 коли ще потеглят от Пловдив за мача, а за останалите запалянковци се организира екскурзия с автобуси, като цената е пет лева. Феновете на Локо ще са над 1000.

Както е известно, двете агитки са в сериозна конфронтация, след като през пролетта на 2008 г. Тогава фенове на черно-белите нападнаха армейци, дошли в Сандански да подкрепят любимците си срещу Вихрен.
Около 300 червени ултраси бяха атакувани с камъни и бомби, хвърлени от пловдивчани, намиращи се извън стадиона, като заради инцидента мачът бе прекратен.
Очаква се сега армейците да си отмъстят на пловдивчани, като запознати определят готвения въргал като един от най-кървавите във футболната история.
Срещата ще бъде охранявана от поне 500 униформени.
Това ще е и дебют за Коко Динев и новото треньорско ръководство начело на Локо.
http://footballbulgaria.gol.bg/2010/02/ ... fiia.72576
Победа от вас не искаме знай, а просто битка докрай!
Изображение

dodo7271
Контакти:

Re: Фенове на Локо (Пд) се готвят за десант на София!

Мнениеот dodo7271 » 25 фев 2010 13:03

Успех и на терена, и извън него :) :) :)
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
nesto
Контакти:

Мнениеот nesto » 25 фев 2010 13:36

Мача е 0:2 :) Ходете да залагате
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 25 фев 2010 13:42

вие може да сте повече от ''верните'' червени фенове.успех.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 25 фев 2010 14:09

това вече е 30-тата тема по въпроса.разбрахме ,че ще сте 20 хиляди вече.гледайте да не дойдете само 100 човека , после да ви се смееме!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
L_P_F_C 1936
Контакти:

Мнениеот L_P_F_C 1936 » 25 фев 2010 14:11

difeza написа:вие може да сте повече от ''верните'' червени фенове.успех.

Едва ли. И те ще бъдат надъхани много за този мач, защото знаят, че от Пловдив идваме много.
ЩЕ СТАНЕ ГОЛЯМО ШОУ ПО ТРИБУНИТЕ.
И НЕКА ПО-ДОБРИЯ ПОБЕДИ.
Фланелката на ЛОКО ПД се облича не на тялото, а на душата !!!
http://www.vbox7.com/play:4acc3f97
ИзображениеИзображение

joro bad

Мнениеот joro bad » 25 фев 2010 14:23

Те сега повечето провинциалисти, напуснаха софия поради кризата и сега ми е много интересно колко публика ще имат на тяхните мачове, като знам колко мой познати са в това число, привърженици на четирибуквието и редовно ходеха на мачовете им. :idea: Да не се окаже, че според публиката, Локо Плд са домакини. :lol: :lol: :lol: Пожелавам успех на Локото. :)

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 25 фев 2010 15:06

Mclaren98 написа:za takova sme6no otbor4e na tv planeta ne si stuva da vi otdeliame vnimanie. molete se da ne posledvate BOTEV . Kasmet v ocheliavaneto v A grupa sme6nici

Много тъпо изказване. Значи ти не отиваш на мач на ЦСКА заради ЦСКА а заради този с който играе ЦСКА и ако отбора не е редовен участник в Шампионска лига не отиваш, защото не си струва вниманието. Аз отивам на мача за да подкрепям моят любим отбор и ще съм на стадиона без значение дали играем с ЦСКА, Левски, Мездра или Своге. Точно тук е голямата разлика между феновете на Локомотив и останалите.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 25 фев 2010 15:08

Mclaren98 написа:za takova sme6no otbor4e na tv planeta ne si stuva da vi otdeliame vnimanie. molete se da ne posledvate BOTEV . Kasmet v ocheliavaneto v A grupa sme6nici

ей францужче кажи кажи ми само кой е смешен като за 4 мача в годината се събирате малко повече народ заедно с имигрантите,а в останалото време публиката ви е като на Бдин Видин.

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 25 фев 2010 15:12

demy27 написа:

Много тъпо изказване. Значи ти не отиваш на мач на ЦСКА заради ЦСКА а заради този с който играе ЦСКА и ако отбора не е редовен участник в Шампионска лига не отиваш, защото не си струва вниманието. Аз отивам на мача за да подкрепям моят любим отбор и ще съм на стадиона без значение дали играем с ЦСКА, Левски, Мездра или Своге. Точно тук е голямата разлика между феновете на Локомотив и останалите.

Браво пич.Това е голямата разлика между Цска и Локо Пд.Просто червените се готвят за 3 мача в годината а за останалите люпят семки

Върни се в “Локо Пловдив”