efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), Събота от 20:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), Събота от 20:15 ч.

Мнениеот alexdb » 13 апр 2024 22:55

vvessel написа:
alexdb написа:
vvessel написа:
NOMER14 написа:Ако сме пети, гостуваме на втория(морето), четвъртия(ЛокоПд) и шестия. Втория кръг домакинстваме на третия(тирето) и последния кръг на Разград. Ако бъркам, ме поправете. Чакаме Бирое какви ще ги мъдри.

Ами май вече няма вариант да сме четвърти.
Няма как Локо Пловдив да загубят и двата си мача.

Така като гледаш бродирането ни в последните четири мача какво значение има дали Локото ще загуби и двата си мача при положение, че с тая игра аз не виждам ние как ще спечелим нещо в следващите си 6 мача.

То е ясно, че няма да сме четвърти в крайното класиране, но ако станем четвърти преди плейофите, можем да имаме различна програма, защото като пети програмата ми се струва доста куца. Не че има някакво особено значение програмата за представянето ни. Ще ядем бой наред.

Буферите играят приличен футбол, а и те реално имат шанс и за третото място, така че още утре ще са се подсигурили. Отделно имат и мач с Числото като домакини. Ние сме трагедия, а Берое винаги се хвърля срещу нас на 200% така че не съм оптимист, че и от тях ще вземем нещо. След последните три мача сме в миманса и просто трупата ще подтичква до края на сезона за здраве. После чакаме Мажоритарят да доведе още 5 Хоакинчета, а Костов да развие супер-талантите на Галчев, Михалев и Марин и ни чака светло и розово бъдеще.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 13 апр 2024 23:01

Чета някои мнения тук и се учудвам, че има хора които са мислели, че можем да вземем нещо от този мач и като че ли са изненадани от загубата. Аз щом за първи път от не знам колко години не отидох да го гледам на живо, при положение че имам възможност, значи бях убеден че ще загубим. Въпросът беше как и с колко. Срещнах днес феновете като отиваха към стадиона и ми направи впечатление колко много бяха. И сектора беше пълен до дупка. Жал ми стана за тези хора, които бяха дошли да подкрепят до край, въпреки че последните мачове буквално се подиграват с нас. Поне да бяха показали повече мъжество и битка, както обикновено се печелят мачовете на Тича, а ние за пореден път сами се бихме. Да видим до края на първенството още колко загуби ще наредим и колко публика ще има на края.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 апр 2024 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там - Черно море, Локомотив Пд, Ботев Пд, ЦСКА 1948 ........., ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 13 апр 2024 23:04

1914.1902 написа:Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Споко, догодина пак.
Както прави впечатление има достатъчно много хора, които и сто сезона да им го обявят те сто сезона ще продължават да се връзват. ;)

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 13 апр 2024 23:05

alexdb написа:
1914.1902 написа:Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Споко, догодина пак.
Както прави впечатление има достатъчно много хора, които и сто сезона да им го обявят те сто сезона ще продължават да се връзват. ;)

С Раев и чичо Кольо в топ 3 няма да влезем.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 апр 2024 23:07

alexdb написа:
alexdb написа:

Споко, догодина пак.

С Раев и чичо Кольо в топ 3 няма да влезем.

И с няколко преди Костов пак същото.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 13 апр 2024 23:11

NOMER14 написа:
vvessel написа:
NOMER14 написа:Ако сме пети, гостуваме на втория(морето), четвъртия(ЛокоПд) и шестия. Втория кръг домакинстваме на третия(тирето) и последния кръг на Разград. Ако бъркам, ме поправете. Чакаме Бирое какви ще ги мъдри.

Разликата е 2 точки. Ако вземат само 1 точка и ние бием Берое, ги минаваме.

Има плейофи бе момче
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 апр 2024 23:12

LoveAndPeace написа:
1914.1902 написа:
LoveAndPeace написа:
1914.1902 написа:Костов хубаво ще си тръгне, ама Сираков, ако избира новия треньор - ще стане като с предишните, които докара. Провал след провал.

Провал , провал :lol: единия докара купата , продаде стадион за 10 Мин и погаси НАП....като се замисля , вярно звучи като провал.

Костов също ги продаде за толкова време, даже и мача с Айнтрахт, който не беше на Герена. Рекорди за продадени тениски - пак при него.

Купата другия сезон , Мислович за 2 М , а Фадига за 4 :lol:
Леш., леш :roll:

За мен е провал всеки сезон, в който не сме първи в лигата и купата. Не мога да коментирам критериите на останалите хора, които очевидно са занижени от години. Или си първи - или си никой, това е.

Продажби, тениски, пълни стадиони, напове, карти, не ме вълнуват много.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 13 апр 2024 23:19

icko65 написа:
NOMER14 написа:
vvessel написа:

Разликата е 2 точки. Ако вземат само 1 точка и ние бием Берое, ги минаваме.

Има плейофи бе момче

Става дума за подреждането преди плейофите.

Потребителски аватар
jusi
Контакти:

Мнениеот jusi » 13 апр 2024 23:20

I_Tuk_Froid_Pobedi написа:
etternal написа:
I_Tuk_Froid_Pobedi написа:
jusi написа:
I_Tuk_Froid_Pobedi написа:Айде да идва вече арабския фонд, такава мъка не се търпи

С висящите дългове към Божков, забрави. Почти съм сигурен, че затова не станаха нещата с Шолак.

Много се преекспонират тия дългове към Божков според мен. Няма начин да няма юридическо решение на проблема. Шолак за мен беше политически пратеник и пак по политически причини ни разиграва, преди да ни отреже. Уважаващ себе си инвеститор няма как да се уплаши от 15 млн. лв. дългове, при положение, че феновете само генерират по около 10 млн. на година

Божков е санкциониран по Магнитски и това е основният проблем, а не размера на дълга. Шолак го каза в едно интервю - изплащането на парите към фирмите на Божков би създало сериозен риск за когото и да е, тъй като също може да бъде санкциониран. Докато Божков не отпише дълга документално, никой сериозен инвеститор няма да се навие да купи акциите на клуба. Приказките на Сираков, че Божков му обещал да не си търси парите не могат да се приемат сериозно. Реално Левски е в много деликатна ситуация и е заложник на Божков, който докато е жив няма да отпише дълга.

Да, добре, той и Абрамович беше санкциониран в Англия със запорирано имущество, ама съумя да се отърве от Челси. Пак казвам, на нито една дума не вярвам на Шолак, за мен той никога не е имал намерение да влиза в Левски. Тук играта беше много по-дълбока

Точно, а сега се разрови какво става с тези 2.5млрд паунда. (нали остатъчните 1.75млрд са планирани за инвестиция в инфраструктурата, каквото и да означава това :lol:)

Мога да ти подскажа - Абрамович и той уж обеща да ги дари на семейства засегнати от войната. Та така от обещания от казвания, тия парички седят замразени във Великобритания и трупат лихви, докато правителството не реши да ги приватизира

Върни се в “Левски”