Висша лига (сезон 2023/2024)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига (сезон 2023/2024)
Ний ги бутаме ,те не щат.С изключение на първите три другите като Тотнъм. Нюкясъл. Уест Хям. Астон Вила. Манчестър Юн. според мен са отборчета за Лига Европа.но за съжаление може да не стигнат местата та някой от тях да играе и в конференциите :) :)
- Udoji90
- Контакти:
Udoji90 написа:Не ги следях много, ама Лестър в един момент май водеха с двуцифрен аванс пред втория. Явно наистина доста вода са глътнали впоследствие, но някак успяват да не изпаднат от първите 2 позиции. Реално и сега са водач с равен брой мачове, ама то май напоследък и трите тима в челото губят доста точки и никой не успява да дръпне. "Светците" са с 2 мача по-малко и ще се доближат доста, ако ги вземат, та може на финалната права и директно да влязат.
Ето, и Лийдс гризнаха дървото. 3 отбора се борят за директна промоция и всеки вика: "Вземи я ти."
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Последните 2-3 кръга са тотал и трите отбора, сякаш напрежението им дойде в повече и трудно се справят. На мен ми се иска Сотон да си вземат мачовете в запас и да стане още по-интересно до края.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Момченцата по Дрисема продължават да ми говорят за някакъв мач 6:1 между Нюкасъл и Тотнъм.
Футболът не започва с тях, с пиклювците в Диема.
Годината е 1996, а кръгът е след Боксингдей и преди Новогодишния. В България доларът при управлението на Бекапе хвърчи. Нюкасъл унижава Тотнъм със 7:1 Тотнъм. Треньор на свраките е Кийгън. След десетина дни подава оставка. Причнината? Някои казват, че заради изпусната предишна година титла. Истината е друга - Кийгън е унижил отбора на своя кумир във футбола. Английски морал.
Та, един отбор бие ли друг със 7:1, може да го бие и с 4:0.
Футболът не започва с тях, с пиклювците в Диема.
Годината е 1996, а кръгът е след Боксингдей и преди Новогодишния. В България доларът при управлението на Бекапе хвърчи. Нюкасъл унижава Тотнъм със 7:1 Тотнъм. Треньор на свраките е Кийгън. След десетина дни подава оставка. Причнината? Някои казват, че заради изпусната предишна година титла. Истината е друга - Кийгън е унижил отбора на своя кумир във футбола. Английски морал.
Та, един отбор бие ли друг със 7:1, може да го бие и с 4:0.
rhaegar написа:Последните 2-3 кръга са тотал и трите отбора, сякаш напрежението им дойде в повече и трудно се справят. На мен ми се иска Сотон да си вземат мачовете в запас и да стане още по-интересно до края.
Регърче,
В понеделник е нашият мач. Как го виждаш? Този път ще го гледам.
Гранде Тотенхамци :) . Тамън сега ще се посъбудят преди мачовете с отборите от топ 3 да пообъркат съвсем сметките за титлата :lol: .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
rhaegar написа:...На мен ми се иска Сотон да си вземат мачовете в запас и да стане още по-интересно до края.
Трябва да изиграят още 5 мача през 3-4 дни интервал, като и в момента са в серия, играли са на 9-ти и преди това на 6-ти :lol: .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
NOMER14 написа:rhaegar написа:Последните 2-3 кръга са тотал и трите отбора, сякаш напрежението им дойде в повече и трудно се справят. На мен ми се иска Сотон да си вземат мачовете в запас и да стане още по-интересно до края.
Регърче,
В понеделник е нашият мач. Как го виждаш? Този път ще го гледам.
Аз казах още преди мача с Шефилд че очаквам между 0 и 2 точки в него и този в понеделник, така че Х/2. С оглед на това как играе Челси срещу по-слабите отбори.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Udoji90
- Контакти:
Ипсуич също с грешна стъпка, макар и не загуба, а Сотън много драматично са се възползвали от издънките на лидерите. Гледам, че "светците" имат гостувания на Лийдс и Лестър, които се очертават решаващи.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...