Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот ivan56 » 12 апр 2024 22:17

tmanolov написа:
ivan56 написа:
bubka написа:Забелязахте ли, че Баце започна да харесва машините за гласуване Изображение. ПП-енцата са в проблем, щото тея избори ще ги контролира ГЕРБ и Радев(благодарение и на собствените им промени в законодателството, които ПП предложиха Изображение). Все пак трябва да има "евроатлантическо" мнозинство, така че, който и да реди изборите при 27% за Герб, 13-14% за ДПС, ще даде и поне 13-14% за ППДБ, за да са сигурни нещата.

Много си щедър, до оня ден им даваше 7-8% на ПП. :mrgreen:
Женерала кво вика за тоя Коцев, не е виновен :lol:
Едно ми е чудно само кои са по прости ПП или Дабълите.
Идеален шанс за моя човек да обере протесният вот на така наречената "синя България"

Кой е твоят човек. Може и на лични :lol:

Москов и КОД.
За разлика от други отворени чек.. мен не ме е срам да кажа за кой съм гласувал и ще гласувам.
Да подчертаем за горният:
Консерваторите за разлика от вас "неутралните" чекед. ..и подкрепящи късото Коце, искат още и още сеч срещу руската кочина.
Онзи ден четох една много хубава статия за Орбан и неговият "консерватизъм". Статията свършваше с фразата, че в България подкрепата към Орбан е по-голяма отколкото в Унгария.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 12 апр 2024 22:28

Я кажи кой е автора на статията, че ми стана смешно с края на постинга ти?
Иди утре на разходка на Богориди и питай хората за подкрепата за Орбан.
Успех!
И видео искам.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 12 апр 2024 22:51

ivan56 написа:.....
Онзи ден четох една много хубава статия за Орбан и неговият "консерватизъм". Статията свършваше с фразата, че в България подкрепата към Орбан е по-голяма отколкото в Унгария.

Ъхъ...пак си чел някоя либерална помия от правилна Прокопиева или краварска медия. Изобщо вие нищо неразбиращите и неспосони да вникнат в смисъла на нещата либералчета, едва ли имате капацитета да се замислите какво се изисква даден човек да е на власт три поредни мандата(дали и четири не станаха вече :roll: ) с над 50% подкрепа при честни и демократични избори, докато вие от вот на вот стремоглаво падате надолу и на следващия едва ли ще имате и 15%, а пък други виртуални партии(КОД, МОД) за пореден път ще си останат само в полезрението на близките и роднините на учредителите им. Аз като ти казвам, че си най-объркания човек тука...
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 12 апр 2024 22:55

Колкото Лукашенко печели честно изборите, толкова и Орбанчо. Толкова я има и демокрацията в Унгария. Друг е въпроса за двуличието и на Брюксел в определени случаи като посочения. Иначе лесно могат да изолират Унгария, тя и без това е вътрешна държава без излаз на море.

П.С. Никакви демократични избори няма в Унгария.
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

JustChelsea
Контакти:

Мнениеот JustChelsea » 12 апр 2024 22:57

bubka написа:
ivan56 написа:.....

Ъхъ...пак си чел някоя либерална помия от правилна Прокопиева или краварска медия. Изобщо вие нищо неразбиращите и неспосони да вникнат в смисъла на нещата либералчета, едва ли имате капацитета да се замислите какво се изисква даден човек да е на власт три поредни мандата(дали и четири не станаха вече :roll: ) с над 50% подкрепа при честни и демократични избори, докато вие от вот на вот стремоглаво падате надолу и на следващия едва ли ще имате и 15%, а пък други виртуални партии(КОД, МОД) за пореден път ще си останат само в полезрението на близките и роднините на учредителите им. Аз като ти казвам, че си най-объркания човек тука...

Нали знаеш, че който не играе по свирката на Вашингтон винаги бива обвиняван в манипулации, популизъм, авторитаризъм. Освен ако не е някаква сделка.
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.

Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 12 апр 2024 23:32

Сарийски от бая партии го искат, дано да не им се върже на акъла. Само ще се изцапа... Румен Петков при Карбовски каза, че са му предлагали от "Левицата", а за "Възраждане" самият Сарийски сам си призна. Сигурно и "ИТН" са му предлагали, гледам, че в 7/8 ТВ го канят от време на време.

Помня оня "дебат" за еврото в ютюб, в който участва... Оня от ПП вика "Вие ми давате примери с държави, които са с дългогодишни проблеми, не сте обективен!", при което Сарийски го погледна, усмихна се и вика "Нали не ми казвате, че България не е сред тези страни?"
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

JustChelsea
Контакти:

Мнениеот JustChelsea » 12 апр 2024 23:35

Те го искат, но не мисля, че ще се върже. И да се съгласи ще е безгласна буква и ще седи за цвят. Няма да му позволят да приказва така, както е по по-малките медии.
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.

Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 12 апр 2024 23:42

Нищо не разбира тоя клоун с вид на Гьобелс. Просто поредния търсещ внимание като оня другия идиот витанов. На такива инсекти не трябва да им се дава трибуна, дори във второстепенни медии.

П.С. Впрочем витанов ви е симпатичен, когато говори за войната в Украйна. Ама когато говореше за коронавируса и това, което казваше не ви изнасяше. Тогава не го цитирахте. Изображение
Последна промяна от ElCapitana_Puyol на 12 апр 2024 23:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 12 апр 2024 23:43

JustChelsea написа:Те го искат, но не мисля, че ще се върже. И да се съгласи ще е безгласна буква и ще седи за цвят. Няма да му позволят да приказва така, както е по по-малките медии.

Дано да си прав...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 12 апр 2024 23:48

Той и прАфесАр ивчУ ристюф беше депутат от БСП ама нищо не направи срещу Нинова... Изображение

Върни се в “Свободна зона”