Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

nghcvth

Re: Тема за политика - България

Мнениеот nghcvth » 10 апр 2024 20:19

Наистина ли никоя от Прокопиевите медии или пък Кирчо и Кокорчо не са се сетили, че атаката срещу Настимир е дело на Владимир Владимирович?
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 апр 2024 21:02

tmanolov написа:
Soulen написа:Акция и в офисите на Настимир :lol: :lol:

Вертоломеева нощ им спретнаха на пепетата ахахахахах

електоратът им е от проЗти копейки, пардон евроцентаджиЙ с претенции, така че едва ли ще им повляе. В Бг вече се оформиха кръгове от завършени идиоти, които, дори да видят с очите си, че лидерът на тяхната партия изнасилва майка им, пак ще викат, че е лъжа и фалшификат. Тука е така

Между другото, това е един от най-големите проблеми на времето ни. Имам чувството, че навсякъде из белия свят (за другите места нямам представа), политическите пристрастия се преливан във фенски изпълнения на футболен отбор. Няма значение какво прави нашия, нали е от нашите - пълен съпорт. Да играе мръсно, да нарушава правилата, лъже, мами, краде... от нашите е. И обратното за съперника. Няма как да направи нищо хубаво, всичко от него е грешно, вредно, крайно и тн. Повече се обръща внимание на това да се харесаш на феновете и да им станеш любимец като личност, а не да правиш нещо полезно, което да им окаже положително влияние и да те харесат заради него. Каквото и да направиш, те са за понеже са ти фенове и каквото и да направи съперника, проти в до кръв, понеже е враг.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 10 апр 2024 21:46

Опааа излязъл и договора на льотчика и и "катамарана" с Боташ.
Значи всички, които се занимават с енергетика на държавно ниво, трябва публично да бъдат обесени на жълтите павета.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

ElCapitana_Puyol

Мнениеот ElCapitana_Puyol » 11 апр 2024 21:25

Да не забравяте на 9 юни за кого да гласувате, за да върнем положителния тренд на развитие от 2017-2021 ! Знаете си Изображение
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 11 апр 2024 21:39

ElCapitana_Puyol написа:Да не забравяте на 9 юни за кого да гласувате, за да върнем положителния тренд на развитие от 2017-2021 ! Знаете си Изображение

За Каквото решат големите шефове*?
* Из гербавия речник.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Галъп

Мнениеот Drunken_Master » 11 апр 2024 23:34

При подадените гласове резултатите биха били следните:
ГЕРБ-СДС биха взели 27,4%,
ПП-ДБ – 17,9%,
ДПС – 15,2%,
"Възраждане" – 14,9%,
БСП – 10,5%,
ИТН – 5,2%.

Еми...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 апр 2024 08:30

Доста се съмнявам, че тия ще вземат 17%
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 12 апр 2024 09:40

rhaegar написа:Доста се съмнявам, че тия ще вземат 17%

Аз залагам на смяна на кутиите на Копейката с Пепенцата. КУРнела ще е 1-2 процента по-надолу минимум, а СлафчУ ще е на границата. Копейките отцепници с Черепа няма да минат бариерата и ще си останат с 2-3 процента.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 12 апр 2024 11:35

Забелязахте ли, че Баце започна да харесва машините за гласуване Изображение. ПП-енцата са в проблем, щото тея избори ще ги контролира ГЕРБ и Радев(благодарение и на собствените им промени в законодателството, които ПП предложиха Изображение). Все пак трябва да има "евроатлантическо" мнозинство, така че, който и да реди изборите при 27% за Герб, 13-14% за ДПС, ще даде и поне 13-14% за ППДБ, за да са сигурни нещата.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 12 апр 2024 11:41

Бойко пак ще ги отнесе, няма какво да се случи... Пеперастите ще вземат към 10%, а Възраждане и ИТН според мен ще вдигнат процентите. Поне държат там някаква позиция...

Чакам партията на Радев, дотогава няма да гласувам, еб*л съм ги...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Върни се в “Свободна зона”