Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот W84me » 10 апр 2024 13:39

Абе Тирето кога ще обяви приходи от трансфери?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 10 апр 2024 13:41

Aronaks написа:Нямаше ли въпрос относно охранителната фирма и боя в сектор А или бяха само удобни журналисти?

Имаше, милицията била виновна, затова от скедвашия път без агитки
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 10 апр 2024 13:42

W84me написа:Абе Тирето кога ще обяви приходи от трансфери?

В годишния отчет, когато и ние ;)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 10 апр 2024 13:43

realno написа:Много добра новина е изплащането на главницата. Разбира се това нямаше как да не се отрази на селекцията. Убеден съм, че футболисти като Фадига, Чандъровци и тем подобни недоразумения и връзкари нямаше да са в отбора, ако вместо да плащаме над 12 мил на НАП бяха вложени в качествени футболисти. Сега след като най - важния "мач" по отношение на оцеляването е спечелен, остава от тук нататък да видим качество.

Кви 12 милиона на НАП ? Пиян ли си
Непринуден написа:

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 10 апр 2024 13:52

tmanolov написа:
realno написа:Много добра новина е изплащането на главницата. Разбира се това нямаше как да не се отрази на селекцията. Убеден съм, че футболисти като Фадига, Чандъровци и тем подобни недоразумения и връзкари нямаше да са в отбора, ако вместо да плащаме над 12 мил на НАП бяха вложени в качествени футболисти. Сега след като най - важния "мач" по отношение на оцеляването е спечелен, остава от тук нататък да видим качество.

Кви 12 милиона на НАП ? Пиян ли си

Не се изразих правилно. Не говоря само към НАП, а и други задължения. Така добре ли е? По - малко ли стават изплатените задължения?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 10 апр 2024 13:53

Тоя весел имам чувството че е фен на Мъри, не на Левски.. И Гуардиола да дойде, пак ще си реве постоянно..

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 10 апр 2024 13:58

mikata написа:Юбилейната фланелка нещо не ми харесва.

Изобщо...

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 апр 2024 13:59

realno написа:Не се изразих правилно. Не говоря само към НАП, а и други задължения. Така добре ли е? По - малко ли стават изплатените задължения?

Oстаналите са текущи задължения, които изобщо не трябва да коментираме. Все едно да се похвалиш, че си си платил тока, водата и си напазарувал.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 10 апр 2024 14:00

vvessel написа:
groti написа:
vvessel написа:Толкова срамни резултати никой треньор не е записвал като тоя. От октомври насам отборът ни е тотал щета и копае дъното. Записа няколко победи, част от тях късметлийски, срещу изпадащи отбори и се създаде илюзията , че играем нещо. Но последните мачове беше напълно разкрит и смяната му е крайно наложителна. Ако не, значи с пълна сила върви славизацията, за която някои колеги говорят. Така че , такъв Левски с такъв собственик и такъв треньор, аз не мога да възприема като нормален. И се съмнявам че по-голямата част от двата милиона левскари също могат да приемат. Дори започвам да се замислям дали да не ида на мача с Морето да го освиркам и да викам оставка, защото знам и там какво ще стане.

Що бе.. Спомням си треньор, който го отнесоха кипърци насред Герена. Ама яко го биха. Помня и треньор, който го яде на някакви негърчета събрани от кол и въже. Тоя отбор вече не съществува между другото. Сложи тире, като един друг несъществуващ отбор. Същият тоя треньор го биха малтийци насред Герена... Малтийци!!! Та за мен това е най-срамния мач в новата история на Левски. Да те бият насред Герена полуаматьори. Та това, че Лудогорец, дето са класи над нас са ни били с три гола на голобрад вратар не е толкова изненадващо. Да..като резултати се славизираме, но това не променя факта, че последните две загуби не са най-срамните за хора гледащи Левски от преди "славизацията".

Като гледам си цитирал европейски мачове. И продължаваш с опорките, че головете срещу Лц са на вратаря. Ясно. Да споря няма смисъл.
Изглежда за теб треньора е перфектен, въпреки че записа рекордна загуба от 30 години насам в българското първенство и срещу трагичните турете с изцяло резервна защита ударите във вратата са 0:8. Доста типично за раевист.
Ами харесвай си го , ходи да му пляскаш на отбора, докато ни пляска куцо и сакато, но тази година няма да имаш възможност да гледаш резил по европейските терени, защото великият треньор няма да ни класира до там.
Жалка работа с жалки фенове харесващи пълни убитаци.

Е, хайде не ми лепвай етикети, щото и на мен ми е лесно да ти лепна някакъв етикет, че си наркоман и промит мозък от рибарската секта, па обяснявай имаш ли сестра. Мнението ми за Сираков се вижда в подписа... Та, измисли нещо ново. Имам чувството, че част от тия, дето ни наричате раевисти и БГЛ сте или един човек с различни профили, или споделяте обща мантра, че щом не съм за рибаря съм за Сираков. Костов е много далеч от перфектното. Казах нещо съвсем различно, но ти явно не искаш да го видиш. Провалите на намръщения и Стоилов срещу кипърците и малтийците са най-срамните ни мачове в новата история. Някъде да виждаш да защитавам Костов? За мен е по-срамно да отпаднем от полуаматьори в два мача с наличието на футболисти като Миланов, Фичо и Уелтън (ааа..да и голямата звезда Краев, за когото ревете), отколкото да ни спука от бой Лудогорец (с условности) или тирето да ни бие с 2:0 (беше най-малкото, с което се отървахме) с резервите на рибаря.
Последна промяна от groti на 10 апр 2024 14:06, променено общо 1 път.
110 години любов!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 10 апр 2024 14:01

W84me написа:Абе Тирето кога ще обяви приходи от трансфери?

Само в Левски има непрозрачност, защото Само в Левски 2-3 пъти годишно се дават такива отчети.
Отборите на мутрите кога?

Върни се в “Левски”