Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 10 апр 2024 04:59

groti написа:
metodito написа:
groti написа:
metodito написа:! Това е единственото работещо решение - без гости, на собствените си стадиони. Като в Гърция.
Според запознати още в неделя е било обмисляно решение, което бе предложено от полицията още през лятото - дербито да се завърне на клубните стадиони и да се провежда без гостуващи фенове. Тогава обаче клубовете отхвърлиха този вариант

https://topsport.bg/bg-football/bez-gos ... derbi.html

А, на паразитите и мързелите това им е най-лесното. Не да хванат престъпниците, а да накажат феновете. кОр за полицията. Аз предлагам да си заслужат заплатите и да приберат тия стотина боклука, които са добре известни. Знам..странно решение - трябва да се работи..

Кои са тези "престъпници"? В смисъл, мислиш, че става дума за конкретен брой хора и лица ли? Ма те си се възпроизвеждат от средата на 90-те. Ако не и от по-рано. Зоби, отива да блъска в залата, шмъркоти и после на стадиона. А и не става дума само за територията на стадиона, а и около него. Да, хубаво е да се въведат строги закони и наказания. Няма да стане. Хубаво е да има поставени камери с лицево разпознаване и изкуствен интелект. Засича лицето на стадиона, автоматично го марква и го задържат. Няма да стане. Мисля, че и в Аржентина няма гостуващи фенове, но не съм сигурен.
Плюс това, на мен ми е отколешна мечта дербито да се върне на Герена. Ще има 7-2 отново. :twisted:

Всички знаем кои са престъпниците. И ония с каските и кубинките ги знаят. Ясно е, че онези са в услуга на някого, но самото предложение е смешно - не искаме да си вършим работата, по-добре е да няма фенове. Ми дайте изобщо да няма такива мачове. Рисковите мачове ще се присъждат служебна победа на домакинския отбор и да не се играе. Така със сигурност няма да има ексцесии, а фураЖите ще си пият кафето спокойно.

Как знаеш кои са? Кога убиха оня човек? 2000-ната ли беше? За мен има решение, но на мнозина ще се стори радикално. Остави, че всичко започва от възпитанието вкъщи и въпросът е по-скоро глбален, така да се каже... Забрана на фракции и групировки. Забрана на достъп до стадиона на съмнително изглеждащи лица. Арести, съд. Аз съм убеден например, че онова тъмното момчр, което биеше и раздаваше правосъдие с изцъклен поглед беше първо: надрусан, и второ: с регистрации в полицията. Разбери, че няма как. Приеми го. Не може в една нормална държава човек с 20 регистрации и 30 условни да е на свобода. Ние ходим между рецидивисти. Оправя се държавата, оправя се ситуацията с "тези". Тоест... Както вече казах: няма да стане.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 10 апр 2024 07:58

Деня на мача с НАП :roll:
Дано да е платена главницата и да се направи ново споразумение за лихвите.
Надявам се макар и мъничко да има джурналист с топки и за зададе истински въпрос за охранителната фирма на Краус и мутрите му, има ли конфликт на интереси? справят ли се? клуба губи ли пари от тяхната охрата? .... докато за СЗ е ясно защо ги е шубе да питат, поне за тези мутри се надявам да се зададат въпросите.
Направих си малко проучване за мутрите от BG Security, много лошо репутация имат преди да се пръкнат на Герена!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 10 апр 2024 08:18

Дано някой журналист пита защо най-големият клуб в България няма спонсори вече четири години :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 10 апр 2024 08:39

metodito написа:
1palq4o1 написа:[offtopic]
metodito написа:
1palq4o1 написа:
metodito написа:
1palq4o1 написа:...пък за славизацията за която постоянно говорите с Манолов.............не знам дали Славия ще успее да събере толкоз публика за цяла година, колкото идва на Герена за мач с...Етър

Как ще наречеш това, което се случва с клуба? Ако не ти харесва "славизира", мога да използвам "етъризира". Че я познавам историята. Съдбата на Етър - онзи, който се спомина в края на 90-те е сходна. Има един отбор, който играе на "Ивайло" все още. Според някои е Етър, според мен - не. Не е онзи Етър, борил се с Интер (Милано), спечелил титлата 90-та, захранвал националния 94-та.

T.E.?
Нещо не разбирам! И Славия ли е друг клуб?
ако не ти харесва примера с Етър, погледни който и да е друг мач - кога ще се "славизираме" достатъчно, че да съберем толкоз хора за година? 'Щото Славия събира публика равна на нашата за мач, за цяла година! И това продължава и сега, а не е приключило преди година ( както им се иска на феновете на Стоилов ).
[/offtopic]
Да. Всъщност. Не славизация, а именно етъризация.Скоро след разграбването на големия отбор на Етър и всички онези успехи, интереси, схеми, хора без никакъв морал, унищожиха една институция. Дружеството се мъчеше и лакатушеше години наред и накрая се калабикна. По-късно се регистрира ново дружество и така нататък. Но агонията беше мъчителна. Но "Ивайло" не изостави клуба.
Беше като хроника на една предизвестена смърт.
Аз бях на "Ивайло" от 1988, може би докъм началото на нулите. И ми е дежавю това, което се случва. От отбор, съставен от футболисти, които са полуфиналисти на световно до провал след провал, безпаричие и капак.

Тук бих ти задал следните въпроси:
Кога се се случило това нещо - когато ПАРТИЯТА решаваше дори как и кога да дишаш?
Колко с били почитателите на този Етър?
Колко са на Левски?
Бихме ли позволили безропотно да се случи нещо такова? Както се видя няколко пъти досега, по-скоро не.

Каква партия, човек?! Етър е първият шампион на "новото време". Сезон 1990/1991. :)
"Бихме ли позволили...?".
Неудобно ми е да се опитвам да отговарям на това.
Знаеш как обичам да правя едни паралели (може би съвпадения, но съществуващи) между това, което се случва със страната ни и "Левски" (а и с покойното). Та ние, българите позволихме ли да се случи с България това, което се случи?

БКП - до 1997 година си управлява тя, после идва Костов и след него пак наследниците на същата скрити под различни абревиатури, най-вероятно не помниш тези събития.
И да ми кажеш какво се случва с България, че аз си спомням как се живееше тогава и виждам как живеем сега - в пъти ( ако не десетки пъти ) по-добре и по-богато! Това, обаче се дължи на така омразната ви Европа и курса предприет от правителството на Костов
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 10 апр 2024 09:51

mikata написа:Дано някой журналист пита защо най-големият клуб в България няма спонсори вече четири години :oops:

Журналист? че в булгаришитистан и журналистика ли има? Не съм сигурен, че някога сме имали независима журналистика. Та вероятно с цел да не си изгубят акредитациите ще кимат и ще пляскат. Очаквам ново изстрелване в нова орбита и прочие и прочие.
110 години любов!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 10 апр 2024 09:58

metodito написа:Как знаеш кои са? Кога убиха оня човек? 2000-ната ли беше? За мен има решение, но на мнозина ще се стори радикално. Остави, че всичко започва от възпитанието вкъщи и въпросът е по-скоро глбален, така да се каже... Забрана на фракции и групировки. Забрана на достъп до стадиона на съмнително изглеждащи лица. Арести, съд. Аз съм убеден например, че онова тъмното момчр, което биеше и раздаваше правосъдие с изцъклен поглед беше първо: надрусан, и второ: с регистрации в полицията. Разбери, че няма как. Приеми го. Не може в една нормална държава човек с 20 регистрации и 30 условни да е на свобода. Ние ходим между рецидивисти. Оправя се държавата, оправя се ситуацията с "тези". Тоест... Както вече казах: няма да стане.

Ако забраниш и НПО-тата направо да се прекръстваме на Българасия :)
Границата между милиционерщината и тоталната сЛободия е много тънка. Достатъчно е да се проследи потока на парите. Секне ли той, секват и тия. Въпросът е, че нещата тук са доста по-дълбоки. В нашата смешна губерния всичко е под контрола на тиквата и неговите проксита. Та, на всички е ясно, че тук е по-лесно да се бият хората по улиците вместо да се закачаме с тия дето ги държат на каишка.
110 години любов!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 10 апр 2024 11:36

Току що чух как Сираков казва , че има намерение да удължи договора на Костов и ще продължи да е треньор и другата година.
Закривай !!!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 10 апр 2024 11:48

Ами аз не видях полза от постоянната смяна на треньори всяка година. Даже сигурно ще сбъркам и кой кога точно е бил начело на ПФК Левски, защото бяха адски много.

А и Сираков какъв треньор точно да избере, след като не докарва нито един нормален с ясен план как да изпълни поставената си задача, по-добре този да стои.

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 10 апр 2024 11:49

Според мен, теб трябваше да назначат за треньор!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 10 апр 2024 11:50

mikata написа:Дано някой журналист пита защо най-големият клуб в България няма спонсори вече четири години :oops:

Тое е ясно - вътрешното и международни положение.

Върни се в “Левски”