Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот 1palq4o1 » 09 апр 2024 15:47

[offtopic]
metodito написа:
1palq4o1 написа:
metodito написа:
1palq4o1 написа:...пък за славизацията за която постоянно говорите с Манолов.............не знам дали Славия ще успее да събере толкоз публика за цяла година, колкото идва на Герена за мач с...Етър

Как ще наречеш това, което се случва с клуба? Ако не ти харесва "славизира", мога да използвам "етъризира". Че я познавам историята. Съдбата на Етър - онзи, който се спомина в края на 90-те е сходна. Има един отбор, който играе на "Ивайло" все още. Според някои е Етър, според мен - не. Не е онзи Етър, борил се с Интер (Милано), спечелил титлата 90-та, захранвал националния 94-та.

T.E.?
Нещо не разбирам! И Славия ли е друг клуб?
ако не ти харесва примера с Етър, погледни който и да е друг мач - кога ще се "славизираме" достатъчно, че да съберем толкоз хора за година? 'Щото Славия събира публика равна на нашата за мач, за цяла година! И това продължава и сега, а не е приключило преди година ( както им се иска на феновете на Стоилов ).
[/offtopic]
Да. Всъщност. Не славизация, а именно етъризация.Скоро след разграбването на големия отбор на Етър и всички онези успехи, интереси, схеми, хора без никакъв морал, унищожиха една институция. Дружеството се мъчеше и лакатушеше години наред и накрая се калабикна. По-късно се регистрира ново дружество и така нататък. Но агонията беше мъчителна. Но "Ивайло" не изостави клуба.
Беше като хроника на една предизвестена смърт.
Аз бях на "Ивайло" от 1988, може би докъм началото на нулите. И ми е дежавю това, което се случва. От отбор, съставен от футболисти, които са полуфиналисти на световно до провал след провал, безпаричие и капак.

Тук бих ти задал следните въпроси:
Кога се се случило това нещо - когато ПАРТИЯТА решаваше дори как и кога да дишаш?
Колко с били почитателите на този Етър?
Колко са на Левски?
Бихме ли позволили безропотно да се случи нещо такова? Както се видя няколко пъти досега, по-скоро не.
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 09 апр 2024 15:50

tmanolov написа:
1palq4o1 написа:
Ми...не знам дали може!
Тук от доста дълго време се твърди, че ще...ще...ще, а то не става и не става!
И, да ще има по-малко хора, но това се дължи най-вече на коментираните чернодрешковци, а не на друго. И пак няма да сме един файтон хора, та да говорите за "славизация"

Важна е тенденцията, а тя хич не е положителна, всичко друго са дребни флуктуации...

Моля те виж какво съм написал по-горе, пък нека всичко да са дребни, едри или гигантски флуктуации. Все сме си в очакване на Годо, а той...все не идва.
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 09 апр 2024 15:58

metodito написа:
groti написа:
metodito написа:! Това е единственото работещо решение - без гости, на собствените си стадиони. Като в Гърция.
Според запознати още в неделя е било обмисляно решение, което бе предложено от полицията още през лятото - дербито да се завърне на клубните стадиони и да се провежда без гостуващи фенове. Тогава обаче клубовете отхвърлиха този вариант

https://topsport.bg/bg-football/bez-gos ... derbi.html

А, на паразитите и мързелите това им е най-лесното. Не да хванат престъпниците, а да накажат феновете. кОр за полицията. Аз предлагам да си заслужат заплатите и да приберат тия стотина боклука, които са добре известни. Знам..странно решение - трябва да се работи..

Кои са тези "престъпници"? В смисъл, мислиш, че става дума за конкретен брой хора и лица ли? Ма те си се възпроизвеждат от средата на 90-те. Ако не и от по-рано. Зоби, отива да блъска в залата, шмъркоти и после на стадиона. А и не става дума само за територията на стадиона, а и около него. Да, хубаво е да се въведат строги закони и наказания. Няма да стане. Хубаво е да има поставени камери с лицево разпознаване и изкуствен интелект. Засича лицето на стадиона, автоматично го марква и го задържат. Няма да стане. Мисля, че и в Аржентина няма гостуващи фенове, но не съм сигурен.
Плюс това, на мен ми е отколешна мечта дербито да се върне на Герена. Ще има 7-2 отново. :twisted:

Всички знаем кои са престъпниците. И ония с каските и кубинките ги знаят. Ясно е, че онези са в услуга на някого, но самото предложение е смешно - не искаме да си вършим работата, по-добре е да няма фенове. Ми дайте изобщо да няма такива мачове. Рисковите мачове ще се присъждат служебна победа на домакинския отбор и да не се играе. Така със сигурност няма да има ексцесии, а фураЖите ще си пият кафето спокойно.
110 години любов!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 09 апр 2024 16:05

1palq4o1 написа:
Моля те виж какво съм написал по-горе, пък нека всичко да са дребни, едри или гигантски флуктуации. Все сме си в очакване на Годо, а той...все не идва.

Ми няма и да дойде, щото сме планктон. Звучи като чакането на дядо ти Иван някога си. Всъшност, като погледнеш исторически, дори и по време на Априлското въстание, а и после, по време на Илинденско-Преображенското (най-сериозното ни въстание), все са се лъгали хората, че ей го, те вдигат въстанието и иде помощта от вън. Ма помощта така и не дошла, и Туркия ке падне=1876 (както се получава с църковния сбор на буквите) се оказва поредната кукичка, за да могат да се хванат селяните и да идат на заколение. Пък ако почна за Бенковски и....

та все чакаме, а само нашият патрон е прозрял, че трябва сами, сами, сами
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 09 апр 2024 16:27

tmanolov написа:
1palq4o1 написа:

Ми няма и да дойде, щото сме планктон. Звучи като чакането на дядо ти Иван някога си. Всъшност, като погледнеш исторически, дори и по време на Априлското въстание, а и после, по време на Илинденско-Преображенското (най-сериозното ни въстание), все са се лъгали хората, че ей го, те вдигат въстанието и иде помощта от вън. Ма помощта така и не дошла, и Туркия ке падне=1876 (както се получава с църковния сбор на буквите) се оказва поредната кукичка, за да могат да се хванат селяните и да идат на заколение. Пък ако почна за Бенковски и....

та все чакаме, а само нашият патрон е прозрял, че трябва сами, сами, сами

А то без дядя ти Иван свобода през крив макарон - такива са историческите факти - справка гърците, които са ги клали доста повече от нас в продължение на 7г, и след намесата на Великите сили вкл. Англия, Францата и Русия се освобождават.

Интересно ми е какво за Бенковски ей така...

А ние че си чакаме бащицата....който така и не идва е отделна много дълга и напоителна тема.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 09 апр 2024 16:48

Факт е, че дяда Иван е освободила, но факт, че не го е направила от любов, а от имперски интереси, което ме кара да се чудя защо благодарността към тях се превръща в любов до толкова, че да пренебрегнеш интересите на родината и да ги отъждествиш с интересите на империята на злото. Това все едно да обичащ банката, която ти е отпуснала кредит и да си готов заради това да поставиш нейните интереси над твоите. Още повече, че путинистите нямат нищо общо с царска Русия, защото са изтребили освободите ли ни. :roll:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 09 апр 2024 17:12

realno написа:Факт е, че дяда Иван е освободила, но факт, че не го е направила от любов, а от имперски интереси, което ме кара да се чудя защо благодарността към тях се превръща в любов до толкова, че да пренебрегнеш интересите на родината и да ги отъждествиш с интересите на империята на злото. Това все едно да обичащ банката, която ти е отпуснала кредит и да си готов заради това да поставиш нейните интереси над твоите. Още повече, че путинистите нямат нищо общо с царска Русия, защото са изтребили освободите ли ни. :roll:

Естесвено че са гонили имперските си интереси, отколе е така, след като са тръгнали по пътя на нормалността или поне са се опитали по времето на Петър 1.

А сегашните орки, нямат нищо общо с онези руснаци, просто са обикновени бандити, вор' в законе.

Последният путинист ще умре на територията, миналата година бях потресен колко руски знамена се вееха по прозорците на малък китен курортен град.

Истинките русофили са против режима на Путин, както и руснаците, които си обичат родината, в която се връщат най-мракобесните сталински времена насаждащи страх и ужас сред населението.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 09 апр 2024 20:33

Продават Кордоба и Марин и се връщаме там, където бяхме 2021 лятото. Със същия или по-голям дълг и тежки ментета на 8 от 11 поста

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 09 апр 2024 22:09

drvasko98 написа:Продават Кордоба и Марин и се връщаме там, където бяхме 2021 лятото. Със същия или по-голям дълг и тежки ментета на 8 от 11 поста

Това за ментетата е вярно, но нали уж ще платим НАП. Поне дълговете трябва да са по-малко. Това разбира се не пречи след година - две дълговете да са същите като през 21-ва. А защо не и по-големи. Като знам какви специалисти управляват клуба.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 апр 2024 04:49

1palq4o1 написа:[offtopic]
metodito написа:
1palq4o1 написа:
metodito написа:
1palq4o1 написа:...пък за славизацията за която постоянно говорите с Манолов.............не знам дали Славия ще успее да събере толкоз публика за цяла година, колкото идва на Герена за мач с...Етър

Как ще наречеш това, което се случва с клуба? Ако не ти харесва "славизира", мога да използвам "етъризира". Че я познавам историята. Съдбата на Етър - онзи, който се спомина в края на 90-те е сходна. Има един отбор, който играе на "Ивайло" все още. Според някои е Етър, според мен - не. Не е онзи Етър, борил се с Интер (Милано), спечелил титлата 90-та, захранвал националния 94-та.

T.E.?
Нещо не разбирам! И Славия ли е друг клуб?
ако не ти харесва примера с Етър, погледни който и да е друг мач - кога ще се "славизираме" достатъчно, че да съберем толкоз хора за година? 'Щото Славия събира публика равна на нашата за мач, за цяла година! И това продължава и сега, а не е приключило преди година ( както им се иска на феновете на Стоилов ).
[/offtopic]
Да. Всъщност. Не славизация, а именно етъризация.Скоро след разграбването на големия отбор на Етър и всички онези успехи, интереси, схеми, хора без никакъв морал, унищожиха една институция. Дружеството се мъчеше и лакатушеше години наред и накрая се калабикна. По-късно се регистрира ново дружество и така нататък. Но агонията беше мъчителна. Но "Ивайло" не изостави клуба.
Беше като хроника на една предизвестена смърт.
Аз бях на "Ивайло" от 1988, може би докъм началото на нулите. И ми е дежавю това, което се случва. От отбор, съставен от футболисти, които са полуфиналисти на световно до провал след провал, безпаричие и капак.

Тук бих ти задал следните въпроси:
Кога се се случило това нещо - когато ПАРТИЯТА решаваше дори как и кога да дишаш?
Колко с били почитателите на този Етър?
Колко са на Левски?
Бихме ли позволили безропотно да се случи нещо такова? Както се видя няколко пъти досега, по-скоро не.

Каква партия, човек?! Етър е първият шампион на "новото време". Сезон 1990/1991. :)
"Бихме ли позволили...?".
Неудобно ми е да се опитвам да отговарям на това.
Знаеш как обичам да правя едни паралели (може би съвпадения, но съществуващи) между това, което се случва със страната ни и "Левски" (а и с покойното). Та ние, българите позволихме ли да се случи с България това, което се случи?

Върни се в “Левски”