Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 09 апр 2024 17:00

peliforewer написа:
damyanov1963 написа:Пели п-добре да обясни в нормалните държави какво е наказанието за хвърляне на ракети, хвърляне на ракети по хора и хвърляне на ракети по хора с пострадали, а не постоянно да квичи, като разкрачен, че наказанията на лумпените му били големи и несправедливи.
Да, Несправедливи са!

Не ми преписвай, че защитавам тези които хвърлят ракети към хора, единствено питам защо от няколко кръга наказанията за Левски са силно занижени, защо Левски - Славия изчезна от разглеждане в ДК, защо Гонзо натърти , че агитката на ЦСКА се държала непристойно, а за тази на Левски дума не обели.Нека тези които са били на стадиона в неделя кажат верно ли е, че първи с ракетите са почнали сините фенове и от Г са им отговорили.Има полиция, има камери да си хващат престъпниците и ги наказват.Колкото повече се опитваш да ме обиждаш, толкова повече олекваш :) .

Нищо не казваш, за тези които хвърлят ракети и раняват хора и знаеш ли какви са наказанията за това в нормалните страни, още повече, че при вас това е рецидив!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 09 апр 2024 18:27

Всички интервюирани комплексари едно и също -Можели и още да вкарат на Левски????
Ми да сте вкарали бре.Нито думичка за великолепната им игра.След еването от Доко не казваха,че са можели да им вкарат още два,че и редовен гол им отмениха наЛоко.
Сега дуят мускули ,победили Левски,голяма работа са демек.
Че той Левски не беше ли фалирал,скъсаняци разни,просяци и т.н.?
Ама Левски си плати дълговете и запази честта си,друг отбор не е превземал Г.Аспарухов,ЕИК ни е същото,Тере няма,проблеми с УЕФА сме нямали.
С гордо вдигнати глави преминахме през това изпитание.Така се прави по европейски,по бял начин,другото е балкански тарикатлъци.
Това е чест и достойнство,а не пропагандни крясъци и натрапване на лъжи.
САМО ЛЕВСКИ!

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 09 апр 2024 18:45

vlong написа:Всички интервюирани комплексари едно и също -Можели и още да вкарат на Левски????
Ми да сте вкарали бре.Нито думичка за великолепната им игра.След еването от Доко не казваха,че са можели да им вкарат още два,че и редовен гол им отмениха наЛоко.
Сега дуят мускули ,победили Левски,голяма работа са демек.
Че той Левски не беше ли фалирал,скъсаняци разни,просяци и т.н.?
Ама Левски си плати дълговете и запази честта си,друг отбор не е превземал Г.Аспарухов,ЕИК ни е същото,Тере няма,проблеми с УЕФА сме нямали.
С гордо вдигнати глави преминахме през това изпитание.Така се прави по европейски,по бял начин,другото е балкански тарикатлъци.
Това е чест и достойнство,а не пропагандни крясъци и натрапване на лъжи.

Ти си мазохист бре! Ми скъсаняци сте! Дължите маса пари на всякакви държавни институции и само това, че Тиквата ви е действителният собственик ви спасява като клуб! Е, вярно че ви владее чрез наркосите, но така сте си го избрали.
Последна промяна от dedko2022 на 09 апр 2024 18:56, променено общо 1 път.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 09 апр 2024 18:53

Ами,нали като сме скъсаняци сме слаб отбор значи,нямаме пари за звезди ,крокодили гущери.Парите ни отиват за погасяване.Какви са тези чест и достойнство да се кефиш ,че си победил случайно по-слабия.Що за комплекси,май искате с Левски да се сравнявате?
Аз ,ако задмина по-слаба кола на пътя не се кефя
И никой ли не е чул ,че фонда дължал две заплати и премии?
Никой не обелва думичка,иначе за Левски финансите всичко знаят
САМО ЛЕВСКИ!

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 09 апр 2024 18:57

vlong написа:Ами,нали като сме скъсаняци сме слаб отбор значи,нямаме пари за звезди ,крокодили гущери.Парите ни отиват за погасяване.Какви са тези чест и достойнство да се кефиш ,че си победил случайно по-слабия.Що за комплекси,май искате с Левски да се сравнявате?

Е какво погасявате? Днес стана ясно, че от 2016 не сте плащали на общината!

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 09 апр 2024 19:23

dedko2022 написа:
vlong написа:Ами,нали като сме скъсаняци сме слаб отбор значи,нямаме пари за звезди ,крокодили гущери.Парите ни отиват за погасяване.Какви са тези чест и достойнство да се кефиш ,че си победил случайно по-слабия.Що за комплекси,май искате с Левски да се сравнявате?

Е какво погасявате? Днес стана ясно, че от 2016 не сте плащали на общината!

Гасят , те...!
Гасят на Наско горящите брънзули !
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 09 апр 2024 19:30

Така се прави,един по един си вземат парите.Само онзи тенгариня не успя горкия,не знаеше с ква пума си има работа
САМО ЛЕВСКИ!

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 09 апр 2024 19:35

Така се прави, когато си държавен отбор като вас.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 09 апр 2024 19:38

damyanov1963 написа:
peliforewer написа:
damyanov1963 написа:Пели п-добре да обясни в нормалните държави какво е наказанието за хвърляне на ракети, хвърляне на ракети по хора и хвърляне на ракети по хора с пострадали, а не постоянно да квичи, като разкрачен, че наказанията на лумпените му били големи и несправедливи.
Да, Несправедливи са!

Не ми преписвай, че защитавам тези които хвърлят ракети към хора, единствено питам защо от няколко кръга наказанията за Левски са силно занижени, защо Левски - Славия изчезна от разглеждане в ДК, защо Гонзо натърти , че агитката на ЦСКА се държала непристойно, а за тази на Левски дума не обели.Нека тези които са били на стадиона в неделя кажат верно ли е, че първи с ракетите са почнали сините фенове и от Г са им отговорили.Има полиция, има камери да си хващат престъпниците и ги наказват.Колкото повече се опитваш да ме обиждаш, толкова повече олекваш :) .

Нищо не казваш, за тези които хвърлят ракети и раняват хора и знаеш ли какви са наказанията за това в нормалните страни, още повече, че при вас това е рецидив!

Тъй ли не ти омръзна да пишеш глупости, какъв рецидив, феновете на ЦСКА ли раниха двама полицаи с ракета, ЦСКА ли има няколко последни предупреждения за лишаване от домакинство.Феновете на ЦСКА ли се бият помежду си.Следващият домакински мач трябва да го играете без публика.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 09 апр 2024 19:40

Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Върни се в “Левски”