Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот groti » 09 апр 2024 12:40

metodito написа:! Това е единственото работещо решение - без гости, на собствените си стадиони. Като в Гърция.
Според запознати още в неделя е било обмисляно решение, което бе предложено от полицията още през лятото - дербито да се завърне на клубните стадиони и да се провежда без гостуващи фенове. Тогава обаче клубовете отхвърлиха този вариант

https://topsport.bg/bg-football/bez-gos ... derbi.html

А, на паразитите и мързелите това им е най-лесното. Не да хванат престъпниците, а да накажат феновете. кОр за полицията. Аз предлагам да си заслужат заплатите и да приберат тия стотина боклука, които са добре известни. Знам..странно решение - трябва да се работи..
110 години любов!

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 апр 2024 12:49

groti написа:
metodito написа:! Това е единственото работещо решение - без гости, на собствените си стадиони. Като в Гърция.
Според запознати още в неделя е било обмисляно решение, което бе предложено от полицията още през лятото - дербито да се завърне на клубните стадиони и да се провежда без гостуващи фенове. Тогава обаче клубовете отхвърлиха този вариант

https://topsport.bg/bg-football/bez-gos ... derbi.html

А, на паразитите и мързелите това им е най-лесното. Не да хванат престъпниците, а да накажат феновете. кОр за полицията. Аз предлагам да си заслужат заплатите и да приберат тия стотина боклука, които са добре известни. Знам..странно решение - трябва да се работи..

Кои са тези "престъпници"? В смисъл, мислиш, че става дума за конкретен брой хора и лица ли? Ма те си се възпроизвеждат от средата на 90-те. Ако не и от по-рано. Зоби, отива да блъска в залата, шмъркоти и после на стадиона. А и не става дума само за територията на стадиона, а и около него. Да, хубаво е да се въведат строги закони и наказания. Няма да стане. Хубаво е да има поставени камери с лицево разпознаване и изкуствен интелект. Засича лицето на стадиона, автоматично го марква и го задържат. Няма да стане. Мисля, че и в Аржентина няма гостуващи фенове, но не съм сигурен.
Плюс това, на мен ми е отколешна мечта дербито да се върне на Герена. Ще има 7-2 отново. :twisted:
Последна промяна от metodito на 09 апр 2024 12:53, променено общо 1 път.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 09 апр 2024 12:50

tmanolov написа:
realno написа:Манолов, пиша със същите очи, с които пРезидента ти зелен чорап в скрита сглобка с "лошите" за теб Борисов, Пеевски и Нинова сглобихте тръбата на Путин с наши 3 мрд и дадоха свобода на психопата Путин да нападне Украйна. И да попитам как сте уж за мир вие путинофилите, а давате възможност на дъртия бункерски плъх да нападне една независима и свободна страна? Или имате раздвоение на личостта или лицемерието ви няма граници като на припоците. С какви очи говориш за ПП-ДБ, които жертваха авторитета си за да бутнат една крачка тая скапана заради скритата мафиотко-путинофилската сглобка страна.
Пак ти казвам, истинската сглобка е тази, която събори най - доброто правителство от 9.09.1944г. насам. За 9 месеца направиха повече отколкото "лошия" за теб Борисов и Пеевски направи за 12 г. Само пристрастен припок няма да признае това и ще отрече и то в условия на постоянни саботажи.

[offtopic]щях да те питам какво пушиш, но някакси дори не ми е смешно - трагично е. Брутално дъно и копаенето продължава - и после се смееш на припоците. Знам, че във века на интернет всяка малка нинджа си намира данни, с които да се убеди и в най-безумните неща, но чак пък толкова... Спирам, ти си знаеш - за мен подобни като теб са по-вредни и от копейките, и герберастите, и от полезните идиоти на стрина Курни или дупясе. Срам и позор[/offtopic]

Срам и позор е да подкрепяш изброената от теб сглобка включително и чалгарите. Говориш срещу тях, но ги подкрепяш. И без да пушиш не разсъждаваш трезво. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 09 апр 2024 14:21

metodito написа:
1palq4o1 написа:...пък за славизацията за която постоянно говорите с Манолов.............не знам дали Славия ще успее да събере толкоз публика за цяла година, колкото идва на Герена за мач с...Етър

Как ще наречеш това, което се случва с клуба? Ако не ти харесва "славизира", мога да използвам "етъризира". Че я познавам историята. Съдбата на Етър - онзи, който се спомина в края на 90-те е сходна. Има един отбор, който играе на "Ивайло" все още. Според някои е Етър, според мен - не. Не е онзи Етър, борил се с Интер (Милано), спечелил титлата 90-та, захранвал националния 94-та.

T.E.?
Нещо не разбирам! И Славия ли е друг клуб?
ако не ти харесва примера с Етър, погледни който и да е друг мач - кога ще се "славизираме" достатъчно, че да съберем толкоз хора за година? 'Щото Славия събира публика равна на нашата за мач, за цяла година! И това продължава и сега, а не е приключило преди година ( както им се иска на феновете на Стоилов ).
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 09 апр 2024 14:34

1palq4o1 написа:
metodito написа:
1palq4o1 написа:...пък за славизацията за която постоянно говорите с Манолов.............не знам дали Славия ще успее да събере толкоз публика за цяла година, колкото идва на Герена за мач с...Етър

Как ще наречеш това, което се случва с клуба? Ако не ти харесва "славизира", мога да използвам "етъризира". Че я познавам историята. Съдбата на Етър - онзи, който се спомина в края на 90-те е сходна. Има един отбор, който играе на "Ивайло" все още. Според някои е Етър, според мен - не. Не е онзи Етър, борил се с Интер (Милано), спечелил титлата 90-та, захранвал националния 94-та.

T.E.?
ако не ти харесва примера с Етър, погледни който и да е друг мач - кога ще се "славизираме" достатъчно, че да съберем толкоз хора за година? 'Щото Славия събира публика равна на нашата за мач, за цяла година! И това продължава и сега, а не е приключило преди година ( както им се иска на феновете на Стоилов ).

Айде виж колко ще са срещу Берое, пък после ще говорим, може ли? Някои хора, дори да се блъснат 5 пъти в стена, тъпо и упорито ще обясняват, че това е станало изцяло по тяхно собствено желание и тая стена те са решили да е там, за да си се блъскат в нея за кеф
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 09 апр 2024 14:42

Някои хора искат да сдружат феновете, същите хора дават команда да се бият фенове на Левски безразборно в Сектор А. Ебем ти и кафевите сдруженци.
Кракът ми повече няма да стъпи на мач на Левски.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 09 апр 2024 15:17

[offtopic]
tmanolov написа:
1palq4o1 написа:
metodito написа:

T.E.?
ако не ти харесва примера с Етър, погледни който и да е друг мач - кога ще се "славизираме" достатъчно, че да съберем толкоз хора за година? 'Щото Славия събира публика равна на нашата за мач, за цяла година! И това продължава и сега, а не е приключило преди година ( както им се иска на феновете на Стоилов )[/offtopic].

Айде виж колко ще са срещу Берое, пък после ще говорим, може ли? Някои хора, дори да се блъснат 5 пъти в стена, тъпо и упорито ще обясняват, че това е станало изцяло по тяхно собствено желание и тая стена те са решили да е там, за да си се блъскат в нея за кеф

Ми...не знам дали може!
Тук от доста дълго време се твърди, че ще...ще...ще, а то не става и не става!
И, да ще има по-малко хора, но това се дължи най-вече на коментираните чернодрешковци, а не на друго. И пак няма да сме един файтон хора, та да говорите за "славизация"
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 апр 2024 15:23

1palq4o1 написа:
metodito написа:

T.E.?

Да. Всъщност. Не славизация, а именно етъризация.Скоро след разграбването на големия отбор на Етър и всички онези успехи, интереси, схеми, хора без никакъв морал, унищожиха една институция. Дружеството се мъчеше и лакатушеше години наред и накрая се калабикна. По-късно се регистрира ново дружество и така нататък. Но агонията беше мъчителна. Но "Ивайло" не изостави клуба.
Беше като хроника на една предизвестена смърт.
Аз бях на "Ивайло" от 1988, може би докъм началото на нулите. И ми е дежавю това, което се случва. От отбор, съставен от футболисти, които са полуфиналисти на световно до провал след провал, безпаричие и капак.
Последна промяна от metodito на 09 апр 2024 15:34, променено общо 1 път.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 09 апр 2024 15:32

1palq4o1 написа:
Ми...не знам дали може!
Тук от доста дълго време се твърди, че ще...ще...ще, а то не става и не става!
И, да ще има по-малко хора, но това се дължи най-вече на коментираните чернодрешковци, а не на друго. И пак няма да сме един файтон хора, та да говорите за "славизация"

Важна е тенденцията, а тя хич не е положителна, всичко друго са дребни флуктуации...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 09 апр 2024 15:38

tmanolov, нищо не си разбрал от написаното от мен!
Говоря за СЗ, къде видя гАзО изобщо.
Както и на реално му е дотегнало да се пише за СЗ на мен х10!
Сираков е начело на Левски и благодарение на същите зависими гладкомозъчковци... и след него ще е същото и така по много, в тази омагьосан кръг в който ни вкараха.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Върни се в “Левски”