peliforewer написа:Aronaks написа:peliforewer написа:tmanolov написа:Този мач беше класика, ама само той да беше. Но тогава бяха свине и ми беше кеф да си правим бъзик с тях или те с нас. Сега са прости/о припоци, т.е. едно ниво под хлебарките - изпитвам само и единствено погнуса
Веднъж ти бях написал, че не си най-умния във вашето село, сега ще кажа, че ми е през дедовия какво ти е мнението за червените фенове,.В неделя на стадиона се видя кои фенове са Номер 1, надвиквахме Ви, надпяхме Ви, показахме внушителни хореографии и не се сбихме :) .
Какви фенове сте вие бе смешник. Оставихте си отбора да умре. Нагъзихте се на джуджето с обещания за титли. Прегърнахте Литекс и го приехте за ЦСКА. Не ви е срам. Жалка паплач сте, това е истината. Онзи ден ни били надвикали. Абе смешко, виж продадените билети - 17 000 срещу 11 000, при положение, че преди 3 дни са ни вкарали 5 гола, нещо, което не се е случвало от не знам колко години. Ако беше обратното, Винаги верните припоци щяхте да сте едва едвам 4-5 хиляди. Вие ходите само срещи нас и Лудогорец и когато имате шанс за тенеке. По-големи жалкари и смешни от вас няма. Запомни го добре.
Имате късмета, че Сектор Б беше унищожен съвсем целенасочено от СЗ, иначе нямаше да се чуете на стадиона, да не говорим за хореографии и т.н.
Айде сега големите червени фенове да отидат на следващото домакинство на отбора си, поне 10 000, да ви видим великата публика.
Така те харесвам :) , ех ако можеше и да набиеш някое дете или жена съвсем щеше да ти олекне :) .Вие се надупихте на Пеевски, Таки и Борисов за да Ви държат в будна кома, а държите на заплата без да играе Николай Михайлов за да може баща му да Ви урежда лиценза.Сега сте си сложили на гърба портрета на невписания президент на БФС, продължавай да си мислиш, че феновете сте спасили Левски.Сметни колко пари месечно трябва да внася Левски в НАП и прибави към тях 36 месечни вноски от по 60 хиляди лева за неплатени данъци към Общината.
А журже ,защо даде 20% на кюрдичков без същото да е дало и един лев за издръжката на микренския отбор?
За да може да използва муцуната му за пропагандната си измама.
Купи го като рекламен мениджър на бакалия.
Сега и оранджава фирмена каска му е дал,от армейския резерв.
Пък за катеричките на армията ,Джеки дето не се продаде каза,че само те били от цска