Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот realno » 08 апр 2024 17:58

Aronaks написа:Прокуратурата няма ли да се самосезира срещу биячите от вчера? Има записи, всички ги видяха кои бият, добре известни са на милиционерите, какво се чака? Съд, присъда и стъпване на стадион след много години, не е толкова трудно, господа прокурори.

Все едно да се самосезира за Банкянската мутра и Пеевски или ако искаш срещу себе си, защото всички те са свързани като свинско черва и са едно цяло. На предстоящите избори пак гласувайте за мафията, която е овладяла всичко в държавата, че да има "стабилност" на дъното както за клуба така и за цялата държава.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 08 апр 2024 20:13

Аз на мачове на Левски почти не ходят. Два-три пъти в годината и то срещу слабаците, защото атмосферата е по-приятна, по-лежерна и разпускаща. Но ако от клуба не заемат някаква позиция, било то и фиктивна, а просто си затворят очите за случилото се, на стадиона повече няма да стъпя. В нормална държава такова нещо естествено няма да се случи, но и да стане такъв инцидент, то клуба, чийто фенове са се били веднага ще излезе с позиция. В Англия за бой наказат с години лишаване от право да посещаваш стадиони. Откак Сираков е президент не съм заявявал позиция против или за него (не че точно моето мнение и позиция имат някака тежест), но ако няма реакция, то твърдо оставка, само заради случилото се.
Не може две години да се молиш на феновете да издържат клуба, то бяха карти, то бяха виртуални билети, фен артикули, дарения, Наско обикаляше градове с фен буса и накрая наказателния отряд влиза и гази наред.
По-добре тоя клуб да не съществува въобще, а не макаци да раздават правосъдие по трибуните, под кортеж на полицията.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 08 апр 2024 20:27

Тука и БФС трябва да се намеси. Гонзо защо споменава само сектор Г?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 08 апр 2024 20:30

Както отказаха хората да ходят на избори, така ще ги откажат и да ходят на мачове.
Фитнес-културата на черните фанелки и голите до кръста не е съвместима с отдадеността на спорта, която е необходима за млад футболист. Така че няма откъде да се появи.
Напразни вопли по българското, което отдавна е погазено с нашето любезно съдействие.
И за какво ви е този футбол, когато си имаме кукери, калоферско хоро и роженски пилон? В края на краищата има и телевизия - там, ако слушаш жена си, не те бият.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 08 апр 2024 21:01

Интересно е информационното затъмнение от медиите по случая. Ни гък, ни мък!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 апр 2024 22:09

Тези откъси от мнения на колегите обобщават прекрасно вчерашния позор за институцията ПФК Левски, и по-лошото - съвършено показват днешната беззаконна България на мутрите, облечени в костюм и власт. :oops:
В нормална държава такова нещо естествено няма да се случи, но и да стане такъв инцидент, то клуба, чийто фенове са се били веднага ще излезе с позиция....По-добре тоя клуб да не съществува въобще, а не макаци да раздават правосъдие по трибуните, под кортеж на полицията.

Фитнес-културата на черните фанелки и голите до кръста не е съвместима с отдадеността на спорта, която е необходима за млад футболист.

Интересно е информационното затъмнение от медиите по случая. Ни гък, ни мък!

Трябва да се отбележи и перфектния синхрон между полиция и накросите, отново!

Прокуратурата няма ли да се самосезира срещу биячите от вчера? Има записи, всички ги видяха кои бият, добре известни са на милиционерите, какво се чака?

След вчерашната показна гнусотия не виждам никакъв, ама абсолютно никакъв изход от ситуацията, братя. :evil:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 08 апр 2024 22:18

damyanov1963 написа:Интересно е информационното затъмнение от медиите по случая. Ни гък, ни мък!

Естествено, че никой нищо не смее да каже, всички са зависими и са на една и съща хранилка. Ако надигнеш глас при теб идва я ДАНС, я ГДБОП, я ти се обажда лично някой висш депутат и си приключен, бизнеса ти, очернят теб, измислят престъпление, съсипват семейството ти. Естествено, че всички ще мълчат. Трябваше да слушате днес спортното шоу на Дарик. Дори и там не смееха да ги нарекат с истинските им имена. Припока Ники Александров подмята, вие ги знаете там вашите дето се бият, Томислав вика, Абе не ги знам, другите мрънкат и никой нищо. СТРАХ. Това е България.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 08 апр 2024 23:10

Мои приятели се преместиха да живеят близо до Герена, хлапето от известно време имаше увлечение към "батковците" от Б, започна да ходи с тишърти - "Мамо, аз съм хулиган" (и такива имало).
Та след вчерашните изпълнения, младежа се отврати и искал да си запали парцала след мача с който гордо се обличал.
Една победа, лично за мен е голяма победа!

От години не е проблема футболното хулиганство, защото просто такова няма. Има една престъпна група която от години си набира млади последователи, едните умират от наркотици, други са с километрични досието, стотици съсипани животи и семейства!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 08 апр 2024 23:19

Аз винаги съм се интересувал само и единствено от спортно техническата част. Но след вчера ми е все тая дали Левски ще е втори, трети, четвърти, дали ще има бараж и участие в ЕКТ или не, за това, че е записал разгромна загуба от Лудогорец и загуба от ЦСКА-София. В интерес на истината Костов и играчите ми станаха по-симпатични - в смисъл, че правят каквото могат и колкото могат. Може да са лимитирани, може да не са най-добрите, храних Папи, Андреев и тн. Но и тяхните условия за работа са такива - селекция няма, треньоря сам каза, че не се прави така (гледат играчи по видео клипове), широк състав няма - като правят грешки някои, като Папи няма с кой да ги смениш, за да излязат малко извън събитията. И да има - трябва да вкараш някой няпълно неподготвен - Антонов за Андреев примерно. Или Михалев.

corazonazul
Контакти:

Мнениеот corazonazul » 08 апр 2024 23:26

damyanov1963 написа:Тука и БФС трябва да се намеси. Гонзо защо споменава само сектор Г?

Нямам представа какво се вижда от мястото на Гонзо, но аз от моето виждах ракети единствено от Г към А. Още в самото начало на мача имаше 5-6. Общо взето когато и да погледнех натам, все хвърчеше нещо. Имаше и няколко, които летяха странно. Да речем, че те са били отговор на тези от припоците, защото различни хора казват, че е имало и в обратна посока, та уж затова бил станал боят. Със сигурност многократно повече бяха тези от оранжевите. Не знам защо зализаният в студиото на Диема каза за ракети от А към Г, явно така му е предал припокът-коментатор, който бълнуваше за някакъв "аленочервен супертим". Само не му е казал, че всички линейки спираха пред А сектор, една не видях пред Г.

Медиите май се изчерпаха и с по една статийка за заловените факли, ракети, самоделни взривни вещества с дистанционни към някои от тях. Един от двата отбора домакинства на този стадион от известно време. Възможно ли е негови привърженци да разполагат с повече възможности за вкарване на всичко това? Или камерите не работят, закриваме случая. Да видим статия от март 2020:
Камерите са с висока разделителна способност и могат да осигурят необходимата видимост без значения от метеорологичните условия и разстоянието.
Със стартирането на дооборудваната система за видеонаблюдение от Национална Спортна База ЕАД ще осигурят на органите на реда необходимата добра видимост във всички зони на стадиона. Това ще гарантира безопасността на зрителите и участниците в мероприятията на „Васил Левски“.
https://dsport.bg/stadion-vasil-levski-s-nova-sistema-za-videonabludenie.html

Вероятно на следващия мач ракетите ще са основно от уж левскари. И така докога? Защото се вижда, че инцидентите не спират тия дебили. Мерки просто няма. Наказания - също. И ако проблемът с наркосите е на доста повече нива и разрешаването му е по-сложно, то си мисля, че поне за мачовете с тирето "Левски" трябва да инициира среща с тях + МВР/СДВР и да настоява те да се играят на клубните стадиони без гостуваща публика. Ако и това не сработи - без никаква публика. Грам няма да ми липсва да не ходя на този мач. Бил съм само на няколко от близо 8-годишното съществуване на този сбирток (вкл. финала за тенекето) - след събитията от 2020 и опасността от фалит, най-вече за морална подкрепа на "Левски" и защото така или иначе съм с карта. Преди 2020 мачлетата с тия бяха с доста по-малко публика. Левскарите дръпнаха и повече припоци да прииждат на стадиона от ловешките села и паланки. По принцип не виждам особен смисъл и полза за българския футбол/нац. отбор и от съществуването на оранжевите - нещо като "Лудогорец" от Алиекспрес, но това е друга тема. :mrgreen:

Върни се в “Левски”