Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Aronaks
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Aronaks » 08 апр 2024 11:54

1palq4o1 написа:
tmanolov написа:
1palq4o1 написа:Моля знаещите за коментар:

https://webcafe.bg/avantage/g-da-ot-lev ... enove.html

Кое не разбра? Насо г.з. си избира фирма на НКПСЗ, за да охранява мачовете на Левски, като същата е пропусната от милицията да бие левскари. Кое не е ясно? Насо ни пази от наркосите, като се гушка с тях - горе-долу както умнокрасивите ни пазят от Шиши и БХ, като са им го налапали до т..аците

Насо г.з. си избира фирма на НКПСЗ, която вдига банери " Сираков ВЪН"...?!?
С интерес очаквам и мнението на Тристан :)

Абсолютно е така, Раев плаща на наркосите за да си осигури спокойствие и да се размине само с обърнати знамена и банери. Да си чул ОСТАВКА, да си чул за някъв бойкот? Всичко е фиктивно. Хем сме много едни срещу други, хем после заедно делим печалбата. Все едно, че гледам ПП-ДБ и ГЕРБ, много се мразим, но после делим и управляваме заедно.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 08 апр 2024 12:07

Aronaks написа:
1palq4o1 написа:
tmanolov написа:
1palq4o1 написа:Моля знаещите за коментар:

https://webcafe.bg/avantage/g-da-ot-lev ... enove.html

Кое не разбра? Насо г.з. си избира фирма на НКПСЗ, за да охранява мачовете на Левски, като същата е пропусната от милицията да бие левскари. Кое не е ясно? Насо ни пази от наркосите, като се гушка с тях - горе-долу както умнокрасивите ни пазят от Шиши и БХ, като са им го налапали до т..аците

Насо г.з. си избира фирма на НКПСЗ, която вдига банери " Сираков ВЪН"...?!?

Абсолютно е така, Раев плаща на наркосите за да си осигури спокойствие и да се размине само с обърнати знамена и банери. Да си чул ОСТАВКА, да си чул за някъв бойкот? Всичко е фиктивно. Хем сме много едни срещу други, хем после заедно делим печалбата. Все едно, че гледам ПП-ДБ и ГЕРБ, много се мразим, но после делим и управляваме заедно.

+1, удивен съм, че хората не могат да прогледнат! Ми да напомняме ли как стрина Курни ревеше "нито патрон за Украйна", а се оказа, че са изпратени боеприпаси за милиарди по времето, в което тя беше част от коалицията с умнокрасивитета. да напомняме ли "ще вкараме БХ в затвора" и "кой, кой, кой", за да се стигне до "молим ви г-н Пеевски" и "пиме мазно турско кафе в скута на Шиши"....

Та не ги гледай кой какво говори, гледай ги какво вършат - за милиарден път ще го кажа - и г.з., и наркосите са на къса каишка на БХ и си правят сценки за парлама. А стадото рупа ли, рупа
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 08 апр 2024 12:22

https://www.youtube.com/watch?v=KOJiVnjwCsM

Пак се върнахме тук, както като игра, така и като публика. Браво на всички замесени!

Браво и на Сираков, че продаде мача вчера, с което направи огромна услуга на ЦСКА - София (София), които вече се виждат като носители на ШЛ и сега ще четем за великия им тим, големия Каранга и гениалните решения на Нестор.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 апр 2024 12:23

1palq4o1 написа:...

Преди около година, може и повече, дискутирахме, че охранителната наркофирма (Левски секюрити) е сменена от нова такава, под шапката на члена на НС Вилхем Щраус. Респективно това беше изтъквано и като аргумент за наркоброженията срещу лъжоритарния собственик. Някой да ме поправи ако греша.
Нямам идея дали междувременно е имало нови рокади на фирмите, но това вчера е било поредното дъно, след което коментираме, че няма накъде по-надолу ... до следващата гадост.
Най-тревожно е бездействието на заптиетата, които явно не са направили нищо дори от кумова срама! Очевидна е нарко-ушевата ОПГ. Мрачни и тъжни времена!
Все пак е по-добре да коментира и някой, който е бил на мача в А, аз на стадион не стъпвам от близо година.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 08 апр 2024 12:38

Очаквам прокуратурата да се самосезира почти цял ден!!!! Мега съм отвратен от цялата държавна система... Професионални спортисти, визирам Илиев и онова леке Владимиров да влизад и бият наред... В сектор с деца и жени, имаше панически бег от някой хора и не знам за пиротехниката, но така може да имаме смъртен случай. Върхът е, че става пред погледа на милата полиция... Не помня кога последно съм бил толкова зарочарован и отвратен!!!! Спирам всякакъв паричен поток от мен докато клуба не вземе мерки и не изгони този шляка от стадиона, ТОВА НЕ СА ЛЕВСКАРИ!!!!

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 08 апр 2024 12:59

Това с боищата и ракетите е отвратително. Бахур за милицията и депутатите, толкова години не могат да направят нищо.

Във всяка нормална държава при тези условия мач нямаше да има.

Дали НС е продал мача, ще се види скоро, но онази преса, кошто пшравихме дори срещу гората липсваше, отделно нито един сериозен удар, а тези са мега зле и бяха с осакатен състав. Не ми се иска да вярвам че С е продал мача....но си има НОтата.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 08 апр 2024 13:42

Има един политик в държавата, който от известно време отново събра сили и стана основен медиен образ. Явно нещо някъде се случи и на този политик сякаш му пораснаха криле. Почти всеки ден този неуважаем от мен политик пуска изявление за всичко що се случва в България. Та в този ред на мисли очаквам да вземе отношение и за вчерашния бой, който спретнаха неговите лакеи, които лично той беше изпратил да протестират в подкрепа на Гешев. Засега обаче изявление няма.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 08 апр 2024 15:20

Трябва да се отбележи и перфектния синхрон между полиция и накросите, отново!
Едно от малкото работещи звена в тази мафия-държава!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 08 апр 2024 16:09

Точно щях да ви предложа да отивате и да си задавате въпросите, ама последното изречение ми пресече ентусиазЪма :)

Уважаеми представители на медиите,
„ПФК Левски“ има удоволствието да Ви покани на пресконференция, която ще се проведе на 10 април, сряда от 11:00 часа в залата за пресконференции в Сектор В на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.
В брифинга участие ще вземат мажоритарният собственик на „ПФК Левски“ Наско Сираков, изпълнителният директор на клуба Даниел Боримиров и членът на Управителния съвет на „ПФК Левски“ Борислав Георгиев.
На пресконференцията ще бъдат допускани представители на медиите само с валидни журналистически карти.
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 08 апр 2024 16:59

Прокуратурата няма ли да се самосезира срещу биячите от вчера? Има записи, всички ги видяха кои бият, добре известни са на милиционерите, какво се чака? Съд, присъда и стъпване на стадион след много години, не е толкова трудно, господа прокурори.

Върни се в “Левски”