Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ReBorn1982

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот ReBorn1982 » 07 апр 2024 22:06

Eminem написа:
нашата обединена и мирна Европа

Мирна? Изкуфял рептил...Толкова е мирна, че чак мигрантската престъпност удря тавана на Вселената.

Оня ден във Франция са пребили някакво момиче в училище, щото се обличала "прекалено свободно" (за разбиранията на исляма) ..... общо взето ислямизацията си тече докато по цял ден дърти вещици като тая ни плашат с Путин.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 07 апр 2024 22:30

Те вече се чувстват господарите на Европа и те ще задават начина на живот. Нормално, след като "либералите" направиха да се чувстват безнаказани. Наглостта им ще става все по-голяма, тези случаи ще стават все по-чести. Такъв имаше и в Германия.

Но ислямизацията явно не е проблем, важното е да се борим с несъществуващото. Путин е виновен и за предстоящото слънчево затъмнение. Ясно е, че го използват за отклоняване на вниманието от истинския проблем, изключително елементарна опорка. Но либералите са елементарни същества, не трябва да измисляш нещо сложно, за да ги манипулираш.

Едното не изключва другото.

Добре, но ако подредим опасностите пред Европа в списък, Путин ще е на дъното. Той няма нужда да прави нещо, защото Европа сама се унищожава в момента. И естествено, всеки враг на "либералите" е путинист. Опорка за елементарен, гладък и жълтопаветен мозък.
Последна промяна от Eminem на 07 апр 2024 22:55, променено общо 1 път.

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 07 апр 2024 22:33

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 07 апр 2024 23:10

Thsmith написа:
Soulen написа:
Thsmith написа:Абе не бих го нарекъл точно пирамида, но... тва си търговия на борса, може да спечелиш много, можеш и да загубиш.
Аз просто съм много против тези електронни разплащания, които не са централизирани. Като цяло съм привърженик на кеша/златото, но е невъзможно да живееш/работиш без нормално банкиране. Тези крипто измишльотини обаче ми идват в повече.

---
Остави шегата, преди време ми предлагаха да ми платят разликата между реалната цена и минаващата през нотариус точно с bitcoin : 0 Естествено не се съгласих де.

Криптото е единствената спирачка на банковата тирания. Ти нали беше за свободен пазар, няма нищо по-свободно от саморегулираща се валута.

Свободен пазар с лика на Бен Франклин и златна гаранция. Ей за това съм. Ненавиждам електронните начини за разплащане и като цяло опитите кеша да изчезне. Физическите пари са свобода, виртуалните.... хайде без тези.

Много искам да видя стоката на ФЕД с гръб злато.
По-вероятно е да направят бюджета на Пентагона на 4 трилиона.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 08 апр 2024 04:30

fcb_bg написа:
Thsmith написа:
Soulen написа:
Thsmith написа:Абе не бих го нарекъл точно пирамида, но... тва си търговия на борса, може да спечелиш много, можеш и да загубиш.
Аз просто съм много против тези електронни разплащания, които не са централизирани. Като цяло съм привърженик на кеша/златото, но е невъзможно да живееш/работиш без нормално банкиране. Тези крипто измишльотини обаче ми идват в повече.

---
Остави шегата, преди време ми предлагаха да ми платят разликата между реалната цена и минаващата през нотариус точно с bitcoin : 0 Естествено не се съгласих де.

Криптото е единствената спирачка на банковата тирания. Ти нали беше за свободен пазар, няма нищо по-свободно от саморегулираща се валута.

Свободен пазар с лика на Бен Франклин и златна гаранция. Ей за това съм. Ненавиждам електронните начини за разплащане и като цяло опитите кеша да изчезне. Физическите пари са свобода, виртуалните.... хайде без тези.

Много искам да видя стоката на ФЕД с гръб злато.
По-вероятно е да направят бюджета на Пентагона на 4 трилиона.
И аз, никога не съм харесвал балоните на харчене. И не, не е проблема военния бюджет, а социалния и разни кеъри тип обонго.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

CapitanaPuyol

Мнениеот CapitanaPuyol » 08 апр 2024 08:59

Че ние също сме дошли от Азия макар и преди 1500+ години. Движение на хора винаги е имало и ще има и не знам защо се прави такава голяма драма. Отделно един човешки живот е твърде кратък за да види в развитие едни по-глобални процеси, които се случват, така че не виждам смисъл да се задълбава толкова. С нас или без нас, тези процеси си вървят и ние няма как да ги спрем.
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

CapitanaPuyol

Мнениеот CapitanaPuyol » 08 апр 2024 09:03

Eminem написа:Те вече се чувстват господарите на Европа и те ще задават начина на живот. Нормално, след като "либералите" направиха да се чувстват безнаказани. Наглостта им ще става все по-голяма, тези случаи ще стават все по-чести. Такъв имаше и в Германия.

Но ислямизацията явно не е проблем, важното е да се борим с несъществуващото. Путин е виновен и за предстоящото слънчево затъмнение. Ясно е, че го използват за отклоняване на вниманието от истинския проблем, изключително елементарна опорка. Но либералите са елементарни същества, не трябва да измисляш нещо сложно, за да ги манипулираш.

Добре, но ако подредим опасностите пред Европа в списък, Путин ще е на дъното. Той няма нужда да прави нещо, защото Европа сама се унищожава в момента. И естествено, всеки враг на "либералите" е путинист. Опорка за елементарен, гладък и жълтопаветен мозък.

Попадането под руска власт е не по-малък проблем от настъпването на ислямисти в Европа. Разлика в манталитета между тях няма. Обаче едните имат ядрен арсенал и оръжия, които ислямистите от ИД, Ал Кайда и др. нямат. Така че сам си направи сметката, кои са по-опасни. Азиатската жестокост и монголските табиети придобити от орките принципно са 1 към 1 с поведението на ислямистите от ИД, Ал Кайда и т.н.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 апр 2024 09:27

Русия няма дори минимален капацитет да подчини Европа. Стратегията на либералите за унищожение на европейското население е много по-опасна и ефективна. Те променят генофонда на Европа, това е геноцид без един куршум да е изстрелян.

Питаш каква е драмата на днешното нашествие? Драмата е че е най-масовото нашествие в цялата история на човечеството!
Когато преселиш толкова много хора, те няма как да се асимилират, невъзможно е! Те ще те завладеят и ще те променят генетично.

CapitanaPuyol

Мнениеот CapitanaPuyol » 08 апр 2024 10:05

Аз ти говоря за друго, ти пак се отнасяш в грешна посока. По-лошо нещо от попадането под руска власт, няма. Виждаме какво се случва в окупираните области на Украйна и етническото прочистване от не-руски общности. Русия може да няма капацитета да подчини цяла Европа, но има капацитета да направи маса мизерии, хаос, безредици и т.н. в няколко страни от Източна Европа вкл. и у нас. Знаем колко петоколонници имаме тука, които като процент от населението са повече от която и да е страна в Европа, дори Сърбия и Унгария. Така че сме пряко застрашени. ИД/Ал Кайда и др. пък нямат капацитета изобщо да подчинят и 1 държава в Европа, за разлика от Русия, вярно могат да извършват терористични атаки и толкоз, но като бройка не могат да докарат и 1 стотна, от например русофилите провокатори, които по даден сигнал могат да предизвикат гражданска война в България и размирици. Има едни БНО Шипка (ярки русофили), които си имат групи и страници във ФБ и дори и не се крият какви са им намеренията, и че не им пука дали ще се лее кръв, за да постигнат целите си. За съжаление обаче бг службите гледат на тях с пренебрежение като безопасни игли, и не взимат мерки...а после като стане белята ще се чудим всички защо не са реагирали навреме. Познах за партията на Дренчев, сега може и това което написах сега, да си го запаметиш защото има голяма вероятност да се случи. Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 08 апр 2024 10:09

Eminem написа:Когато преселиш толкова много хора, те няма как да се асимилират, невъзможно е! Те ще те завладеят и ще те променят генетично.

То само като погледнеш градове като Малмьо, Стокхолм, Марсилия, Париж и т.н., ти става ясно до какво води цялото това преселение. Гета, огромна престъпност, насилие, ислямска радикализация .....

Върни се в “Свободна зона”