Кой дава право на тези с черните дрехи да бият толкова жестоко и защо полицията седи отстрани и не реагира!?
https://sportal.bg/news-2024040713373160337
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
ugly bug написа:Някой няма ли да пусне стартовия състав на Гората ?
Изненади няма ли, новини, ... нещо?
Изненадани са припоците! И тази година ще са е пръст в гъ.а.
И калъфката ВИ Е МНОГО. И после С е п с и и и и и???
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
miro_rz написа:ugly bug написа:Някой няма ли да пусне стартовия състав на Гората ?
Аз даже няма да го гледам. Той сезона свърши.
Абе нали щеше да си със семейството, а пък само тука киснеш. Обърни им малко внимание.
Ти като няма да ги гледаш то има кой да пуска новини за вас.
Аз съм си вкъщи бре,...!
Жената не насмага да ми пържи и сервира сьоНга.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
krumeto написа:ugly bug написа:Някой няма ли да пусне стартовия състав на Гората ?
Изненадани са припоците! И тази година ще са е пръст в гъ.а.
И калъфката ВИ Е МНОГО. И после С е п с и и и и и???
Явно бай Каранга и теб е наранил по някакъв начин.
Виж ако намериш някое говедо да ти услужи със суха кърпичка .
Спомням си едно време в училище когато някое от момичетата получеше слаба оценка , всичките и приятелки се скупчваха около нея и започваха да реват заедно.
Борбата да не си шести ще е безмилостна
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Ozzimozzi написа:Кой дава право на тези с черните дрехи да бият толкова жестоко и защо полицията седи отстрани и не реагира!?
Любчо станал охранител ... После някой като ми обяснява как държавата имала всичко, за да се оправи :lol: С тоя ли материал?
Леевски, оле
-
peliforewer
- Контакти:
Това го написах в петък, как е, как беше посещаемостта, как бяха хореографиите, кои бяха по шумни, кои си биха колегите в сектор А :) , Синя тишина....Колкото до посещаемостта на мача в неделя, пак сложихте тигана преди да хванете рибата, днес е още петък, да стане неделя около 15.00ч. и тогава ще броим пилците...
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Гонзо и Насо ще нагласят някак си един билет за Европата. Иначе голямо мучене ке падне.
Абе Ко стана нещо притихна форума. Сигурно гледат мача на Каузата сините братушки
Абе Ко стана нещо притихна форума. Сигурно гледат мача на Каузата сините братушки
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
Говеда, пускайте във фен магазина ви и лични предпазни средства.
Бронежилетки, каски, тактически обувки, щитове и др., естествено с вашата емблема за да се откривате по лесно когато започнете да се биете помежду си.

Бронежилетки, каски, тактически обувки, щитове и др., естествено с вашата емблема за да се откривате по лесно когато започнете да се биете помежду си.
-
DoSomethingDifferent
- Контакти:
boabbb написа:Ozzimozzi написа:Кой дава право на тези с черните дрехи да бият толкова жестоко и защо полицията седи отстрани и не реагира!?
Любчо станал охранител ... После някой като ми обяснява как държавата имала всичко, за да се оправи :lol: С тоя ли материал?
https://webcafe.bg/avantage/g-da-ot-levski-koi-sa-tezi-chovekopodobni-chernodreshkovtsi-koito-biyat-fenove.html
Do Something Different!