Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
peliforewer
- Контакти:
Re: Без цензура!
Алекс, отдавна стана ясно, че решенията за българските футболни отбори се решават от БФС и се подават на УЕФА за потвърждение.УЕФА се намесва при допинг, при евротурнирите и когато са сезирани от футболисти за некоректни отношения от клубове към тях.Ти обвиняваш Томов за лиценза на ЦСКА, имал да плаща някакви пари, които не бяха и кой знае колко, пропуснал с ден-два да подпише споразумение с НАП, сигурно си прав.Но аз помня, че Батков заяви пред цяла България...Нали знаете, че аз взех лиценза на ЦСКА.... Помня и какво каза Павел Колев когато стана шеф на Левски след Спас Русев,...От три години Левски не са платили 1 лв към НОИ, няма и споразумение...Как тогава БФС издаваше лиценз на Левски или се сещаме КОЙ стоеше зад Русев.Това което цитирам са факти, а не догадки.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
miro_rz написа:peliforewer написа:miro_rz написа:Солидни приходи от ШЛ, това ми звучи като милионите наляти в Армията. :lol:
Това няма смисъл да го коментираш, по това време Ви нямаше на Картата и сигурно не си се интересувал от футбол.
Не си ти човека, който да казва кой има смисъл или право да коментира. Отделно не виждам причина от 2016 защо пишеш за несъществуващ отбор. Подкрепяй си новоприместения отбор на ГГ и това е.
Пели беше първия тук който се обяви за лайнярщината, за преместването на един отбор в друг град, ЗА това да ги има по лесния начин. Можеше да го направят къде по интелигентно или тарикатски ама на...къде ти капацитети там - Ганчеви, Трифон Попов, Дихонов, Ст.Стоилов ли?
peliforewer написа:Dust написа:peliforewer написа:ЦСКА продължава да бъде спонсор на БФС, а галениците на БФС пак са галени с перушина.ЦСКА отнесе най-голяма глоба след загубата от Локо Пд
За нещо което не се е случило ли са наложени тези глоби?
Очаквам да чуя защо след срещата Левски - Славия нямаше наказания или там всичко беше точно.С какво мача ЦСКА - Локомотив Пловдив беше толкова скандален, че ЦСКА трябва да плати два пъти по-висока глоба от онези които викаха Умрете селяни и ..тки сте.
Отвори глобите пък чети и ще видиш защо общата глоба е толкова, а не само да бучиш из форума.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
-
peliforewer
- Контакти:
k20dan4o написа:miro_rz написа:peliforewer написа:miro_rz написа:Солидни приходи от ШЛ, това ми звучи като милионите наляти в Армията. :lol:
Това няма смисъл да го коментираш, по това време Ви нямаше на Картата и сигурно не си се интересувал от футбол.
Не си ти човека, който да казва кой има смисъл или право да коментира. Отделно не виждам причина от 2016 защо пишеш за несъществуващ отбор. Подкрепяй си новоприместения отбор на ГГ и това е.
Пели беше първия тук който се обяви за лайнярщината, за преместването на един отбор в друг град, ЗА това да ги има по лесния начин. Можеше да го направят къде по интелигентно или тарикатски ама на...къде ти капацитети там - Ганчеви, Трифон Попов, Дихонов, Ст.Стоилов ли?
Не си спомням да съм бил чак толкова въодушевен, но щом ти го казваш.Избягвам да обиждам Ганчев защото хора които дават пари за спорт не трябва да се обиждат, отнася се и за Домусчиев.Ако ми видиш коментарите от 2010-11 г. ще видиш, че съм писал добри неща за проекта в Разград , жалко, че след това се изроди в нещо не много феърплей.
W84me ( Блатер) ..
- damyanov1963
peliforewer написа:k20dan4o написа:miro_rz написа:peliforewer написа:miro_rz написа:Солидни приходи от ШЛ, това ми звучи като милионите наляти в Армията. :lol:
Не си спомням да съм бил чак толкова въодушевен, но щом ти го казваш.Избягвам да обиждам Ганчев защото хора които дават пари за спорт не трябва да се обиждат, отнася се и за Домусчиев.Ако ми видиш коментарите от 2010-11 г. ще видиш, че съм писал добри неща за проекта в Разград , жалко, че след това се изроди в нещо не много феърплей.
Хич не обиждаш Домусчиев, само дето изродил, или както излиза според теб, някой друг му е изродил проекта в нещо, като не много феърплей :lol:
Виж за феърплея на Ганчев, който ви смени на Армията не смееш и да споменеш :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
-
peliforewer
- Контакти:
Dust написа:peliforewer написа:Dust написа:peliforewer написа:ЦСКА продължава да бъде спонсор на БФС, а галениците на БФС пак са галени с перушина.ЦСКА отнесе най-голяма глоба след загубата от Локо Пд
Очаквам да чуя защо след срещата Левски - Славия нямаше наказания или там всичко беше точно.С какво мача ЦСКА - Локомотив Пловдив беше толкова скандален, че ЦСКА трябва да плати два пъти по-висока глоба от онези които викаха Умрете селяни и ..тки сте.
Отвори глобите пък чети и ще видиш защо общата глоба е толкова, а не само да бучиш из форума.
Отворих глобите от миналият кръг и никъде не видях за срещата Левски - Славия да пише, че фенове на Левски хвърлиха в очите на футболист на Славия дребни камъчета и скандираха обидни неща срещу съдиите.Толкова за ДК към БФС и какво пишат и не пишат.Някои си напускат селото, но То не ги напуска.
W84me ( Блатер) ..
peliforewer написа:Dust написа:peliforewer написа:Dust написа:peliforewer написа:ЦСКА продължава да бъде спонсор на БФС, а галениците на БФС пак са галени с перушина.ЦСКА отнесе най-голяма глоба след загубата от Локо Пд
Отворих глобите от миналият кръг и никъде не видях за срещата Левски - Славия да пише, че фенове на Левски хвърлиха в очите на футболист на Славия дребни камъчета и скандираха обидни неща срещу съдиите.Толкова за ДК към БФС и какво пишат и не пишат.Някои си напускат селото, но То не ги напуска.
Най-големите наркомани на България, не се ли научат на ред и дисциплина, оранжАвият отбор с ТИРЕ, ще е спонсор на БФС и другите отбори от лигата!
Има си правила за наказания!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
Някой успя ли да намери официален или поне сигурен източник, който да потвърждава кой отбор играе в Лига Европа, ако шампионът спечели и купата?
Чета тука "НАРЕДБА ЗА ПЪРВЕНСТВАТА И ТУРНИРИТЕ ПО ФУТБОЛ В СИСТЕМАТА НА БФС ЗА СЕЗОН 2023/2024 ГОДИНА" и не намирам никакво потвърждение. Нещо повече - дори не е упомената Лига Европа като турнир, а всичко се свежда до "участие в Европейските клубни турнири".
[offtopic]
................
[offtopic]
Най-логично изглежда в ЛЕ срам да бере отборът, класирал се на второ място в Ебем Ти и Лигата, но никъде не е записано черно на бяло. :roll:
Ако може дежурните локумаджии да не се чувстват длъжни да се включват с празнодумие, освен ако нямат нещо написано официално или поне някакво потвърждение от длъжностно лице.
Чета тука "НАРЕДБА ЗА ПЪРВЕНСТВАТА И ТУРНИРИТЕ ПО ФУТБОЛ В СИСТЕМАТА НА БФС ЗА СЕЗОН 2023/2024 ГОДИНА" и не намирам никакво потвърждение. Нещо повече - дори не е упомената Лига Европа като турнир, а всичко се свежда до "участие в Европейските клубни турнири".
[offtopic]
[/offtopic]Победителят във финалната футболна среща се
обявява за носител на Купата на България за 2024 г.
и придобива право на участие в Европейските клубни
турнири. Когато носителят на Купата на България е и
шампион на страната, в срещата Бараж по чл. 2, ал.1,
т. 3 за участие в Европейските клубни турнири участва
клубът, класирал се на 4-то място в крайното класиране
на Първа лига за сезон 2023/2024
................
[offtopic]
[/offtopic]Съответният брой отбори, следващи в крайното
класиране след шампиона, според квотата на УЕФА,
15
придобиват право на участие в турнира на УЕФА
съобразено с условията на чл. 2, т. 3.1, буква „г“.
Най-логично изглежда в ЛЕ срам да бере отборът, класирал се на второ място в Ебем Ти и Лигата, но никъде не е записано черно на бяло. :roll:
Ако може дежурните локумаджии да не се чувстват длъжни да се включват с празнодумие, освен ако нямат нещо написано официално или поне някакво потвърждение от длъжностно лице.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Някой успя ли да намери официален или поне сигурен източник, който да потвърждава кой отбор играе в Лига Европа, ако шампионът спечели и купата?
[offtopic][/offtopic]Победителят във финалната футболна среща се
................
[offtopic][/offtopic]Съответният брой отбори, следващи в крайното
15
Класиране за турнирите на УЕФА и Бараж за Лига на конференциите:
1 място: класира се за Първи квалификационен кръг на Шампионска лига 2024/25
2 място: класира се за Втори квалификационен кръг на Лига на конференциите или за Първи квалификационен кръг на Лига Европа 2024/25 *
3 място: класира се за Бараж за Лига на конференциите или за Втори квалификационен кръг на Лига на конференциите 2024/25 *
4 място: възможно е да се класира за Бараж за Лига на конференциите при определени условия *
* - ако носителят на Купата на България 2023/24 завърши на 1-о място в Първа лига, то 2-ят в крайното класиране се класира директно за Лига Европа, 3-ят - директно за Лига на конференциите, а 4-ят - за Бараж за Лигата на Конференциите.
* - ако носителят на Купата на България 2023/24 завърши на 3-о място в Първа лига, то 4-ят в крайното класиране участва в Баража за Лигата на конференциите.
източник: bulgarian-football.com
gihuelo написа:TristaNNN написа:Някой успя ли да намери официален или поне сигурен източник, който да потвърждава кой отбор играе в Лига Европа, ако шампионът спечели и купата?
[offtopic][/offtopic]Победителят във финалната футболна среща се
................
[offtopic][/offtopic]Съответният брой отбори, следващи в крайното
15
Класиране за турнирите на УЕФА и Бараж за Лига на конференциите:
1 място: класира се за Първи квалификационен кръг на Шампионска лига 2024/25
2 място: класира се за Втори квалификационен кръг на Лига на конференциите или за Първи квалификационен кръг на Лига Европа 2024/25 *
3 място: класира се за Бараж за Лига на конференциите или за Втори квалификационен кръг на Лига на конференциите 2024/25 *
4 място: възможно е да се класира за Бараж за Лига на конференциите при определени условия *
* - ако носителят на Купата на България 2023/24 завърши на 1-о място в Първа лига, то 2-ят в крайното класиране се класира директно за Лига Европа, 3-ят - директно за Лига на конференциите, а 4-ят - за Бараж за Лигата на Конференциите.
* - ако носителят на Купата на България 2023/24 завърши на 3-о място в Първа лига, то 4-ят в крайното класиране участва в Баража за Лигата на конференциите.
източник: bulgarian-football.com
Който и да вземе купата между първите три отбора в класирането на бараж играе четвъртия и взима последната квота.