Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот k20dan4o » 05 апр 2024 17:04

peliforewer написа:
k20dan4o написа:
Sstefanov написа:Имам въпрос, от кога чорбарите не си изкупуват билетите. Честно да ви кажа, 90-те и началото на 21 век, беше супер, когато стадионите бяха доста пълни и от една и от другата страна.
Нали нов стадион, 2-ри сте, имате мечтаният собственик, имате що годе добри играчи, толкова време го искахте това, че да продадете до днес толкова малко билети си е направо супер чудно. Не сте разделени, не харесвате Нем, това е ясно, играете дербито. Какво толкова е станало, че да не купувате билиети, смисъл, да се редите на опашка преди мача ми се струва мега тъпо.

Ей това е цесекарското, комунистическо мислене. Не купуват билети и няма да си подкрепят отбора защото сте домакини и да не ви напълнят касата. "Прееби другарче" - това трябва да им пише на фланелките, а не Още от дете, с Нами Бог и т.н. Това им е в идеологията - да ви преебат за ЕКТ, за първата шестица, титла за купа и всякви такива.

Вие защо не купувате билети когато Лудогорец играе на Армията :) .

Първо Армията нямаше нормални човешки условия за гостите. А и ние нямаме претенции че сме милиони фенове. Ние сме местен отбор от малък град - 1000-2000 души средна посещаемост, 7-8000 при важните мачове и толкова. Нямаме организирани фракции, които да ходят и по гостувания, не генерираме глоби на клуба, театрална обстановка както се казва. Не може да се очаква повече от град като Рз. В първенството да се чудиш къде да седнеш, като дойде важен мач особено в ЕКТ ще ми счупят телефона за билети.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 05 апр 2024 17:15

Нашата публика не е на стаден принцип , демек юруш на билетите ! :)
Интелигентна публика купуваща по 1-2 хиляди билети на ден :)

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 05 апр 2024 17:29

Пхах, ново пет: Ръководството на ЦСКА-София и Майстора са се обединили срещу феновете, и го играят на контра, и за майстора каквито и да са резултатите няма да бъде сменен.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 05 апр 2024 17:33

Левски в сряда ще пуснели нова фланелка, която ще минела по продажби тази последната им, а и също в сряда ще обявят, че са платили цялата главница към НАП и остава само лихвата.

Много, много силно предаване на Спортното шоу на Дарик. Тук им свалям шапка.
Ще се окаже истина, че са забавени заплатите и премиите.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 05 апр 2024 19:19

Изображение

:lol:

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 05 апр 2024 19:59

Ъгли, билет взе лЕ?
Изображение

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 05 апр 2024 20:17

peliforewer написа:
realno написа:Няма да отидеш да подкрепиш отбора за да не "спонсорираш" противника. Омразата надделява над любовта. Иначе били "верни до гроб". И ЦСКА ли беше противник, че отказахте да го спонсорирате и плащате задълженията? Или просто стана противен, защото видяхте лъскавия Литекс? Още ли се чудите защо ЦСКА беше предаден и умрЕ?

Аз съм помагал доколкото мога на ЦСКА, но на ЦСКА още 2008г.му взеха много криминално лиценза и го лишиха от солидни приходи от ШЛ за сметка на , знаете кой.Това беше началото на активното мероприятие за ликвидиране на ЦСКА, разбит беше отбор който помете конкуренцията в България, отбор в който играеха класни чужденци, а не свободни агенти.След това ЦСКА беше държан в будна кома и при първият удобен случай бе съсечен.На бивш човек от управата на ЦСКА му се искаше да заеме мястото на ЦСКА в българския футбол, но въпреки поредните титли и стотици милиони инвестиции отборчето му си остана един проект без фенове.А сините фенове продължават да си мислят, че спасили отбора, Левски го спасиха, Пеевски, Таки, Борисов и подобни, ако правилата бяха еднакви за всички отбори Левски трябваше да рита по селата, а вие си пишете за милионите фенове и грипа дето спасил Левски.Преди два-три дни попитах защо след мача Левски - Славия нямаше глоби за Левски, направихте се на разсеяни, елементарно, ако се обсъждаше поведението на сините фенове на този мач трябваше да се гледа и едно последно предупреждение.

Да ти напомня ли кой разби отбора на ЦСКА и след това съсече и сами я клуб? Това не бяха външни врагове. Ще ти дам жокер: дребен на ръст е и е от Микре, но вие го боготворите като спасител. ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 05 апр 2024 20:34

Солидни приходи от ШЛ, това ми звучи като милионите наляти в Армията. :lol:
Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 05 апр 2024 22:06

miro_rz написа:Солидни приходи от ШЛ, това ми звучи като милионите наляти в Армията. :lol:

Това няма смисъл да го коментираш, по това време Ви нямаше на Картата и сигурно не си се интересувал от футбол.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 05 апр 2024 22:09

realno написа:
peliforewer написа:
realno написа:Няма да отидеш да подкрепиш отбора за да не "спонсорираш" противника. Омразата надделява над любовта. Иначе били "верни до гроб". И ЦСКА ли беше противник, че отказахте да го спонсорирате и плащате задълженията? Или просто стана противен, защото видяхте лъскавия Литекс? Още ли се чудите защо ЦСКА беше предаден и умрЕ?

Аз съм помагал доколкото мога на ЦСКА, но на ЦСКА още 2008г.му взеха много криминално лиценза и го лишиха от солидни приходи от ШЛ за сметка на , знаете кой.Това беше началото на активното мероприятие за ликвидиране на ЦСКА, разбит беше отбор който помете конкуренцията в България, отбор в който играеха класни чужденци, а не свободни агенти.След това ЦСКА беше държан в будна кома и при първият удобен случай бе съсечен.На бивш човек от управата на ЦСКА му се искаше да заеме мястото на ЦСКА в българския футбол, но въпреки поредните титли и стотици милиони инвестиции отборчето му си остана един проект без фенове.А сините фенове продължават да си мислят, че спасили отбора, Левски го спасиха, Пеевски, Таки, Борисов и подобни, ако правилата бяха еднакви за всички отбори Левски трябваше да рита по селата, а вие си пишете за милионите фенове и грипа дето спасил Левски.Преди два-три дни попитах защо след мача Левски - Славия нямаше глоби за Левски, направихте се на разсеяни, елементарно, ако се обсъждаше поведението на сините фенове на този мач трябваше да се гледа и едно последно предупреждение.

Да ти напомня ли кой разби отбора на ЦСКА и след това съсече и сами я клуб? Това не бяха външни врагове. Ще ти дам жокер: дребен на ръст е и е от Микре, но вие го боготворите като спасител. ;)

Това си е лично твое мнение, защо трябва да го повтаряш денонощно с години и защо да нямам право на свое мнение без да го налагам и дотягам на аудиторията.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “Левски”