Висша лига (сезон 2023/2024)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига (сезон 2023/2024)
На Ливърпул като че ли е най-гадната програма. Трите поредни гостувания на Фулъм, Евертън и Уест Хем изглеждат като мачовете, от които ако излязат с 9 точки могат да дишат доста по-свободно. Предпоследния кръг също може да се окаже решителен, ама зависи кога ще решат да се играе Тотнъм-Сити.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

За мен Арсенал е с най-трудна програма.
Ние още имаме проблем с контузени, Сити също, но техните са значително по-малко.
Бием ли на ОТ, не мисля, че титлата ще се решава в последния ден ;))
Ние още имаме проблем с контузени, Сити също, но техните са значително по-малко.
Бием ли на ОТ, не мисля, че титлата ще се решава в последния ден ;))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Според мен най големи препъни камъни биха могли да бъдат мачовете с Юнайтед, Евертън и Тотнъм. Ще видим какво ще стане. Трябва да дадем всичко от себе и квото такова... Очаквам с Жота , ТТА да сме още по разчупени.
и да искаха, нямаше да могат да стъкмят по лесна програма на Сити :oops:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
Мачовете с Юнайтед от сега ги пишече сигурни 3 точки. Е, няма такива лумпени като нашите :lol:
На мен Сити ми изглеждат в ужасен регрес, спрямо стандартите които наложиха, особено миналия сезон. Холанд и особено КДБ не са във форма, Kовачич изобщо не може да замени офанзивния принос на Гюндоган, да не говорим че ако се надяват Оскар Боб да е на нивото на Марез....има време, може и да стане някога. Дадоха 70м за 2 асистенции от Матеус Нунес (когото аз много харесвах в Уулвс, но явно да се вдигне на следващото ниво е трудно). Изпуснаха Палмър, който с оглед на офанзивните им проблеми, можеше да се наложи и при тях. В тоя ред на мисли, нямаше да очаквам да останат до край в борбата, ако не беше най-леката им програма.
Към момента залагам на Ливърпул и Арсенал с 86 и Сити с 85 точки накрая. :lol:
Към момента залагам на Ливърпул и Арсенал с 86 и Сити с 85 точки накрая. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Колко по-тежка програма искате? В 3 поредни кръга играха с Юнайтед, Ливърпул и Арсенал :D В други години бих казал, че сега ще запишат 9 поредни победи, но формата им е трагична и могат да чоукнат навсякъде.
По-гадна програма от на Клоповците трудно може да има
все гостувания на Вила, Юнайтед, градско дерби, и Уест Хем + домакинство на Тотнъм. Ако спечелят 4 от тия 5 мача 100 % са шампиони :D
все гостувания на Вила, Юнайтед, градско дерби, и Уест Хем + домакинство на Тотнъм. Ако спечелят 4 от тия 5 мача 100 % са шампиони :D
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- Udoji90
- Контакти:
Аз само като ни гледам програмата за този месец, се хващам за главата. Предпочитам да нямам високи очаквания, щото от тези оставащи 4 гостувания виждам 2 победи макс. Като се има предвид колко сезони ни е**ха редовно и двата други отбора в челото, този сезон доста сме се подобрили. Иначе да, Палмър според мен трябваше да бъде налаган на позицията на Марез, а не да се взима Доку.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...