Довиждане "А" група! Здравей, мой Ботев Пловдив!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
max_danieli
Контакти:

Re: БФС: Ботев ще се състезава в Б група от следващия сезон

Мнениеот max_danieli » 25 фев 2010 00:12

bultrasa написа:
max_danieli написа:
Искаш да гледаш мачове на отбора, иди да гледаш футбола в чистата му част, отивай да гледаш юношите.

Ти няма да ми казваш какви мачове да гледам.
За останалата част от поста ти, чак ми е жал за теб.

Само един буфер може да каже подобно нещо на един ботевист след това което се случи с Ботев днес.
Ние нищо не губим да гледаме селската трупа още 11 години, само че не го искаме. Ако на теб ти е кеф, отивай и помагай на селяка. Но кръста , който щеносиш ще си е твой. Както ние ще си носим последствията от досегашните си действия.

Казвал съм хиляди пъти, че трябва да фалира отбора а не да се вади от групата без да се обявява фалит.Може и да греша но според мен нищо не пречеше да си доиграем полусезона като паралелно с това върви и процеса по обявяването на клуба в несъстоятелност.Незнам какъв е плана, и не искам да знам, щото сигурно само ще се ядосвам като гледам какво се случва и какво е трябвало да се случи според плана.

Добре...ти ли само не разбра,че БФС изкара отбора(не ние).....за не изпълнени изисквания!!!!
Кой ти е виновен ??? :?

Съжалявам ако съм обидил някой, ама той ме нарече едва ли не христоловист.А аз не съм. Просто исках да сме измъкнем максимално сухи от създалата се ситуация както го направиха ЦСКА и Берое. Не може за едни да важат законите а за други не. Тва е. Не съм нито христоловист, нито андреевист, нито барековист, нито салернист. Имам вяра само и единствено на Марин Бакалов и някои други легенди, но не всички. И на моята собствена логика й имам вяра. Ако накрая sorcererals се окаже прав, за мен няма да е никакъв проблем да му поднеса извиненията си.

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Re: БФС: Ботев ще се състезава в Б група от следващия сезон

Мнениеот terro » 25 фев 2010 00:22

max_danieli написа:Просто исках да сме измъкнем максимално сухи от създалата се ситуация както го направиха ЦСКА и Берое. Не може за едни да важат законите а за други не. Тва е. Не съм нито христоловист, нито андреевист, нито барековист, нито салернист. Имам вяра само и единствено на Марин Бакалов и някои други легенди, но не всички. И на моята собствена логика й имам вяра. Ако накрая sorcererals се окаже прав, за мен няма да е никакъв проблем да му поднеса извиненията си.

Примерът ти е неуместен!!!
Първо - ЦСКА се измъкнаха сухи благодарение на Сергей Станишев, т.е. външен натиск;
Второ - Берое преди да се измъкнат сухи, станаха Олимпик Тетевен!
Различно е!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Re: Довиждане "А" група! Здравей, мой Ботев Пловдив!

Мнениеот football.total » 25 фев 2010 00:22

Позачетох се тука малко из мненията и има купища глупости написани. Явно някой хора грам понятие си нямат от икономика. Е ама то ФК Ботев Пловдив не случайно е АД, тоест икономическа структура.
Тоест:
1. Ако дружеството фалира то собственика му, в случая г-н Христолов не си отнася задълженията със себе си. Точно заради това става дума за акционерно дружество а не за едноличен търговец. При акционерното дружество собствениците не отговарят със личните си капитали за дълговете на дружеството. Поради тази причина едно АД има и уставен капитал. За да може да покрива евентуални задължения. Тоест най просто казано Мерцедеса на Христолов, ако той естествено се намира в личното му имущество а не е регистриран като актив на клуба, няма да му бъде отнет за да се плащат дълговете. Нито пък г-н Христолов ще бъде заведен под съдебна отговорност за натрупаните дългове.
2. Ако дружеството ви ФК Ботев Пловдив АД бъде обявено в несъстоятелност то или се разпродават активите на дружеството за да се покрият части от текущите задължения или се сключва споразумение със кредиторите плащанията на задълженията да бъдат разсрочени и дружеството да бъде реформирано с цел да продължи да съществува за да може евентуално в бъдеще да заработи отново на печалба.
Най простичко казано в момента ФК Ботев Пловдив АД няма да участва в А-група защото няма наличните картотекирани играчи. За участие в Б-група ще е нужно картотекирането на определения брои футболисти както и заплащане на текущите задължения към БФС и държавните структури или разсрочването им.
Тоест какво постигнахте в момента - ами просто дадохте 6 месеца време на г-н Христолов да си оправи бакиите и да си намери инвеститори, кредитори итн без да се налага да плаща за текущи разходи.
Еми момчета вземете се замислете малко, това ли ви беше целта и за какъв свободен Ботев ми говорите въобще като отбора ви нито е фалирал, нито е продаден нито нищо. Ама тука седнали разни фенчета да приказват - ама АЗ ГАРАНТИРАМ че така и така.. Ама кой си ти че да гарантираш нещо? И като какъв го правиш?
Интересна неистова радост ви е обзела ама като отрезнэте да не текнат само сълзите... Не съм седнал да се заяждам с някой, просто си помислете логично какво точно реши днес БФС.

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Мнениеот bultrasa » 25 фев 2010 01:02

Абе шлиоковци.....за нашите сълзи ли се притеснихте?
БфС реши,че циркова италианска трупа няма да има!!!За кое се изпопритеснихте.....?за нас ли....или за митко-пътника???Кой сте вие,че ще ни давате наклон..... кой е правилния ни път??Вие сиирджиите пируващи с наща съсипия!!!БАСТА...... НЕДЪГАВИ МОЗЪЧНИ ДОНОРИ!!!!!!
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 25 фев 2010 01:08

bultrasa написа:Абе шлиоко.....за нашите сълзи ли се притесни?
БфС реши,че циркова италианска трупа няма да има!!!За кое си се изпопритеснил.....?за нас ли....или за митко-пътника???Кой сте вие,че ще ни давате наклон..... кой е правилния ни път??Вие сиирджиите пируващи с наща съсипия!!!БАСТА......МОЗЪЧНИ ДОНОРИ!!!!!!

И какъв път сте поели вие драги ми господа? Хайде кажи ми УМНИКО какво точно постигнахте днеска? Какво реши БФС? Ботев НЕ играе в А-група а НЕ Ботев не е на Христолов.
Ама колко сте ми смешни такива всезнайковци... Идея си нямате нито от закони, нито от наредби, нито от процедури... Събрали се Бареков и бай Бакалов, та ви напълнили главите с плява.
Знаеш ли какво ви предстои сега? Съдбата на Етър, Дунав и Нефтохимик. Кретане по долните дивизии с години наред. Вие ако си мислите че за една година ще се качите в А група и на следващата ще играете едва ли не в Европа ама колко жестоко се лъжете. И я ми кажи КОЙ в тая криза ще седне да ръси пари за футбол???

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 25 фев 2010 01:22

football.total написа:
bultrasa написа:Абе шлиоко.....за нашите сълзи ли се притесни?
БфС реши,че циркова италианска трупа няма да има!!!За кое си се изпопритеснил.....?за нас ли....или за митко-пътника???Кой сте вие,че ще ни давате наклон..... кой е правилния ни път??Вие сиирджиите пируващи с наща съсипия!!!БАСТА......МОЗЪЧНИ ДОНОРИ!!!!!!

И какъв път сте поели вие драги ми господа? Хайде кажи ми УМНИКО какво точно постигнахте днеска? Какво реши БФС? Ботев НЕ играе в А-група а НЕ Ботев не е на Христолов.
Ама колко сте ми смешни такива всезнайковци... Идея си нямате нито от закони, нито от наредби, нито от процедури... Събрали се Бареков и бай Бакалов, та ви напълнили главите с плява.
Знаеш ли какво ви предстои сега? Съдбата на Етър, Дунав и Нефтохимик. Кретане по долните дивизии с години наред. Вие ако си мислите че за една година ще се качите в А група и на следващата ще играете едва ли не в Европа ама колко жестоко се лъжете. И я ми кажи КОЙ в тая криза ще седне да ръси пари за футбол???

Палячо, заминавай да си гледаш английския футбол и не се притеснявай за нас. Ние ще възкръснем. А какво сме постигнали и какво ще постигнем, както казах и в една друга тема, не е на магарето работа. Айде сега в дивия и моля модераторите да трият такива провокатори и "умници" .

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 25 фев 2010 02:58

[offtopic]Нека да питам нещо-защо в няколко теми пускате едни и същи статии от едни и същи сайтове?Пример новината със укритите данъци на Христолов.Има отделна тема за нея вие и тук сте я вкарали.Отделно от това снощи като постоянно излизаха информации за местонахождението на Салерно и новия Ботев пак дублирахте в теми едни и същи новини.Така само се създават излишни терабайти трафик и много работа за модераторите и админите.[/offtopic]
По темата-ако сега НАП установи,че Ботев има задължения към нея за осигуровки,може да подаде молба до съответния районен съд за започване на производство по несъстоятелност.Обяви ли се несъстоятелността край със старото АД ис Христолов.Ще ви трябва ново АД и с новия отбор ще започнете от регионалните дивизии.За това този вариант е последен като възможност.Трябва да се продължи борбата срещу Христолов,който да даде акциите сега.Не след 6 месеца а сега.Само така това АД може да се спаси като се поеме от ваши хора.Ще изиграете един сезон в Б група и ако всичко е на ваша страна след година и половина пак ще сте в елита.Обаче ако Селяка не сдаде акциите става лошо,т.е. това,което посочих по-горе.Не знам само зашо замесихте случаите Берое и ЦСКА като те бяха съвсем различни.Там президентите се отдръпнаха рано рано и клубовете бяха спасени овреме.Това е основната разлика.Освен това там задълженията се погасяват-докато тези на Ботев не.Пожелавам ви още веднъж успех в борбата и накрая наистина да имате един ваш свободен Ботев.

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 25 фев 2010 08:18

football.total написа:Позачетох се тука малко из мненията и има купища глупости написани. Явно някой хора грам понятие си нямат от икономика. Е ама то ФК Ботев Пловдив не случайно е АД, тоест икономическа структура.
Тоест:
1. Ако дружеството фалира то собственика му, в случая г-н Христолов не си отнася задълженията със себе си. Точно заради това става дума за акционерно дружество а не за едноличен търговец. При акционерното дружество собствениците не отговарят със личните си капитали за дълговете на дружеството. Поради тази причина едно АД има и уставен капитал. За да може да покрива евентуални задължения. Тоест най просто казано Мерцедеса на Христолов, ако той естествено се намира в личното му имущество а не е регистриран като актив на клуба, няма да му бъде отнет за да се плащат дълговете. Нито пък г-н Христолов ще бъде заведен под съдебна отговорност за натрупаните дългове.
2. Ако дружеството ви ФК Ботев Пловдив АД бъде обявено в несъстоятелност то или се разпродават активите на дружеството за да се покрият части от текущите задължения или се сключва споразумение със кредиторите плащанията на задълженията да бъдат разсрочени и дружеството да бъде реформирано с цел да продължи да съществува за да може евентуално в бъдеще да заработи отново на печалба.
Най простичко казано в момента ФК Ботев Пловдив АД няма да участва в А-група защото няма наличните картотекирани играчи. За участие в Б-група ще е нужно картотекирането на определения брои футболисти както и заплащане на текущите задължения към БФС и държавните структури или разсрочването им.
Тоест какво постигнахте в момента - ами просто дадохте 6 месеца време на г-н Христолов да си оправи бакиите и да си намери инвеститори, кредитори итн без да се налага да плаща за текущи разходи.
Еми момчета вземете се замислете малко, това ли ви беше целта и за какъв свободен Ботев ми говорите въобще като отбора ви нито е фалирал, нито е продаден нито нищо. Ама тука седнали разни фенчета да приказват - ама АЗ ГАРАНТИРАМ че така и така.. Ама кой си ти че да гарантираш нещо? И като какъв го правиш?
Интересна неистова радост ви е обзела ама като отрезнэте да не текнат само сълзите... Не съм седнал да се заяждам с някой, просто си помислете логично какво точно реши днес БФС.

Селския е ревизиран и отива на съд за кражба на милиони.

Преди минути bnews.bg предаде, че ревизията на Димитър Христолов от НАП е завършила с решение за съд заради кражбата на милиони левове от хазната.

Решението на НАП вече е внесено в пловдивски съд. Масивната проверка на Христолов е финализирана и се очаква той да бъде арестуван заради кражба на данъци.
Делото, което кандидат - купувачите на Ботев от „Нова българска медия" заведоха срещу Христолов ще бъде решено до дни. Христолов ще осъмне с милиони дългове към частни инвеститори и хазната.
Тези дни феновете и легендите на Ботев се срещнаха с премиера на страната за възраждането на клуба. Неминуемото се случи и клубът бе изваден от шампионата на А група.
Кой е разбирача днес,драги ми смехурко???

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 25 фев 2010 09:15

Ето още за разбирачите

Последният Селски номер: Подарявам клуба

Собственикът на Ботев най-сетне увря след 10-годишни битки с всички и всичко. Димитър Христолов тръгна на заден и е на път да се раздели с отбора. "Готов съм да подаря клуба. Който иска, да дойде и да го вземе. Задълженията не са много", заяви обърканият Митьо малко след като Боби Михайлов и хората му изхвърлиха Канарчетата от "А" група.

Въобще обаче не е сигурно, че Христолов ще удържи на думата си. Той неведнъж е обявявал през годините, че иска да се махне от Ботев, но никога не го е сторил.

В драматичната нощ срещу сряда, когато феновете бяха блокирали хотел "Беркут", Христолов звънял на сума ти познати бизнесмени, за да иска 1000 лева назаем за престоя на отбора. Това означава, че Франческо Салерно нито е имал намерение да плаща на хотела, нито пък е бил готов да покрие борчовете на Ботев към БФС. Пък и според законите на България бизнесменът от Апенините едва ли е можел да пренесе безболезнено през границата поне 100 000 евро, за да може отборът да стартира в първенството

Върни се в “Ботев”