bultrasa написа:max_danieli написа:Искаш да гледаш мачове на отбора, иди да гледаш футбола в чистата му част, отивай да гледаш юношите.
Ти няма да ми казваш какви мачове да гледам.За останалата част от поста ти, чак ми е жал за теб.
Само един буфер може да каже подобно нещо на един ботевист след това което се случи с Ботев днес.Ние нищо не губим да гледаме селската трупа още 11 години, само че не го искаме. Ако на теб ти е кеф, отивай и помагай на селяка. Но кръста , който щеносиш ще си е твой. Както ние ще си носим последствията от досегашните си действия.
Казвал съм хиляди пъти, че трябва да фалира отбора а не да се вади от групата без да се обявява фалит.Може и да греша но според мен нищо не пречеше да си доиграем полусезона като паралелно с това върви и процеса по обявяването на клуба в несъстоятелност.Незнам какъв е плана, и не искам да знам, щото сигурно само ще се ядосвам като гледам какво се случва и какво е трябвало да се случи според плана.
Добре...ти ли само не разбра,че БФС изкара отбора(не ние).....за не изпълнени изисквания!!!!
Кой ти е виновен ???
Съжалявам ако съм обидил някой, ама той ме нарече едва ли не христоловист.А аз не съм. Просто исках да сме измъкнем максимално сухи от създалата се ситуация както го направиха ЦСКА и Берое. Не може за едни да важат законите а за други не. Тва е. Не съм нито христоловист, нито андреевист, нито барековист, нито салернист. Имам вяра само и единствено на Марин Бакалов и някои други легенди, но не всички. И на моята собствена логика й имам вяра. Ако накрая sorcererals се окаже прав, за мен няма да е никакъв проблем да му поднеса извиненията си.