realno написа:Гонзо началник на БФС, Левски бие....лоша седмица за припоците. Сега ако присадените завършат седмицата с загуба на точки, Гонзо ще е виновен да знаете. Разпъвайте оранжеви палатки пред БФС. :)))
МАЙДАН, МАЙДАН!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
realno написа:Гонзо началник на БФС, Левски бие....лоша седмица за припоците. Сега ако присадените завършат седмицата с загуба на точки, Гонзо ще е виновен да знаете. Разпъвайте оранжеви палатки пред БФС. :)))
CapitanoPuyol написа:Левски набира скорост, няма 2 мнения по въпроса. Надявам се да ни помогнат срещу Тере Ловеч и Черно море ТИМ - Варна като ги думнат.
ugly bug написа:damyanov1963 написа:ugly bug написа:Едно полувреме мъка за говедата и съдията веднага се намесва за да помогне...
8-)
И как точно го направи?
Неотсъден корнер - бърза атака - гол
Като за осмокласник съм ти го написал.
ugly bug написа:damyanov1963 написа:ugly bug написа:damyanov1963 написа:ugly bug написа:Едно полувреме мъка за говедата и съдията веднага се намесва за да помогне...
8-)
И как точно го направи?
Неотсъден корнер - бърза атака - гол
Като за осмокласник съм ти го написал.
Как видя, че има корнер?
С очи , разбира се...!
Ти с обоняние и пипала ли се ориентираш ?
:lol:
ogrizko написа:==============================
Много добро интервю с много истини. Само дето как да няма искане на оставка от Гонзо, след като е продукт на системата и избирането му олицетворява точно това! След 4 години, ако пак го изберат, в изпълкома ще бъде Никито Михайлов 100% ....не искаме корупция, подкупи, лъжи и измами!!!
CapitanoPuyol написа:Че малко ли пари им изсипахме за Сонко ? Такива вътрешни трансфери в България за толкоз пари рядко се случват.
CapitanoPuyol написа:Абе да питам феновете на Черно море протестирахте ли против Гонзо когато беше при вас и като изпълнителен директор, и се класирахте за Европа дори ?
Не станахте Иляз Алиев, а много хора го чакаха това нещо.
- И да са чакали… Аз знам какво говоря. Много добре ми беше ясно, че Димитър Бербатов няма шанс. На хората им писна толкова време от празни приказки. Как да го изберат? Това ще направим, онова ще направим - ама как бе, момче? Говореха за компютъризация на българския футбол, за други такива неща… С приказки от този род не можеш да убедиш делегатите да те изберат. Между другото, голяма грешка на Бербатов е, че не влезе в Изпълкома на новия президент. Защо не влезе? Влез, работи, натрупай опит, покажи какво можеш. Явно обаче грандоманията е голяма. Когато мислиш, че само ти трябва да си шеф и не можеш да работиш в екип с други хора, така става. Вместо да влезе в Изпълкома и да работи за доброто на българския футбол, той… А никой не се е родил с дантелена наметка.
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert, bubka, Halo, kubik, tmanolov, ugly bug, vasilnv, Vesko85, W84me и 35 госта