Сезон 2023/2024
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/0f/LaLiga_logo_2023.svg/2048px-LaLiga_logo_2023.svg.png[/rimg]
16 март 2024 г., събота, 17:15 ч., 29 кръг:
Пряко по

Осасуна - Реал Мадрид

Естадио Ел Садар

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
sapio0o написа:Единственото ми обяснение е, че Анчелоти не разговаря с тях по неудобни въпроси. Нито Родриго е подобрил формата си, нито Винисиус се е спрял с глупостите си. Това при Пеп например е невъзможно да се случи.
Между другото Хоселу има повече голове от Родриго този сезон, а e играл два пъти по-малко минути.
rmfan5 написа:sapio0o написа:Единственото ми обяснение е, че Анчелоти не разговаря с тях по неудобни въпроси. Нито Родриго е подобрил формата си, нито Винисиус се е спрял с глупостите си. Това при Пеп например е невъзможно да се случи.
Между другото Хоселу има повече голове от Родриго този сезон, а e играл два пъти по-малко минути.
Много обичате да плюете по нашите, Видал примерно си е бил селски бек винаги и при Гуардиола, има играчи на които колкото и да лафиш не става нищо.
Ама да го продаваме както казва Рафа, too much no ?
И Мбапето след всички циркове, трябва той да се съобразява с отбора не обратно.
sapio0o написа:Важна победа, тук се гостува трудно. Сега, ако сбърка конкуренцията може да се каже, че приключва битката.rmfan5 написа:sapio0o написа:Единственото ми обяснение е, че Анчелоти не разговаря с тях по неудобни въпроси. Нито Родриго е подобрил формата си, нито Винисиус се е спрял с глупостите си. Това при Пеп например е невъзможно да се случи.
Много обичате да плюете по нашите, Видал примерно си е бил селски бек винаги и при Гуардиола, има играчи на които колкото и да лафиш не става нищо.
Ама да го продаваме както казва Рафа, too much no ?
И Мбапето след всички циркове, трябва той да се съобразява с отбора не обратно.
Когато виждам добри неща ги отбелязвам, когато виждам лоши, също. Ако не си забелязал в Реал и ръководство, и публика са доста критични и тук всяка седмица е нова възможност. Родриго цял сезон е тотал щета, а Вини има голям проблем с дисциплината. Наистина ми е трудно да си ги представя едновременно с Мбапе на терена, при все, че и двамата цъкат по-вляво. Ще видим как ще се нареждат, надявам се да се сработят.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта