Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dust
Контакти:

Re: /анкета/ Без цензура!

Мнениеот Dust » 15 мар 2024 19:49

Гонзо поне даде идеален материал да бъде атакуван от всички страни, а именно, каза че през 2026г. ще се класиране за световното първенство в САЩ. Ако пък по някаква уникална случайно вземе, че се случи, то тогава Гонзо ще сложи всички негови противници на оная си работа.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 15 мар 2024 19:50

За мен новината на деня е това което пише Бърд.
Всички неистови крясъци и призиви за плащане на припоксърите стават толкова жалки и смешни.
Също като битието им
САМО ЛЕВСКИ!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 15 мар 2024 19:51

ugly bug написа:
realno написа:
ugly bug написа:Щеше да е смешно ако не е тъжно .

ЗАКРИВАЙ !!!

Знаеш за вените - по дължина. :)))

Радвай му се , щом като ти е толкова акъла.
Положението е "майка плаче - грамофон свири".

Не съм за никога. Просто се радвам се на вашето квичене.
Който и да дойде ще е същия батак.
В началото имах симпатии към Барби, но след като изтри тирето от името ви, се отвратих от него, защото не очаквах такава "промяна" от него. Подобни жестове говорят повече от напудрените му думи.
Последна промяна от realno на 15 мар 2024 19:53, променено общо 1 път.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 15 мар 2024 19:52

vlong написа:За мен новината на деня е това което пише Бърд.
Всички неистови крясъци и призиви за плащане на припоксърите стават толкова жалки и смешни.
Също като битието им

И за мен това е по - важната новина от избирането на един чиновник.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 15 мар 2024 19:53

На мен много лошо впечатление ми направи държанието на Мартин Петров и Стилян Петров
След като загубиха - "чао, няма да се занимавам с български футбол. Хващам самолета за Мадрид/Лондон" . Кой щеше да ги знае тези ,ако не беше българския футбол.
Аз лично бих казал нещо от рода на " такава е волята на клубовете , продължавам да работя за развитието на българския футбол"

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 15 мар 2024 19:53

Тука празноглавците, гледащи предаването на трубадура на мутрите Слави твърдят, че Гонзо си признал, че няма основно образование.
Същите келешчета не им идва на ум, че Гонзо си кара колата, а за издаване на шофьорска книжка се искаше 8 клас. Вече е 10-и.
Иначе още при Комунизма си беше практика утвърдени световни/европейски шампиони да ги мъкнат до провинциални училища, за да им дадат диплома за средно образование. Те, горките, бяха толкова заети, че не слизаха от колите, с които бяха дотътрени. Мога да дам пример, но няма.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 15 мар 2024 19:53

Честито на динамовци- досега си имаха пияница , който ги обгрижваше, сега ще си имат осмокласник!
Забавлението тепърва предстои! :)

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 15 мар 2024 19:55

honda написа:На мен много лошо впечатление ми направи държанието на Мартин Петров и Стилян Петров
След като загубиха - "чао, няма да се занимавам с български футбол. Хващам самолета за Мадрид/Лондон" . Кой щеше да ги знае тези ,ако не беше българския футбол.
Аз лично бих казал нещо от рода на " такава е волята на клубовете , продължавам да работя за развитието на българския футбол"

Еми, писнало им е. И те са хора, макар живеещи на другия край на континента.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 15 мар 2024 20:00

И каква е разликата между тях и оня дето искаше да го погребат в Каталуня?
САМО ЛЕВСКИ!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 15 мар 2024 20:02

Да послушам малко нерви коментари в "Пред стадиона" и от четиримата водещи.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “Левски”