peliforewer написа:damyanov1963 написа:peliforewer написа:Помня, че когато имаше конгреси на БКП на делегатите раздаваха книгите на Тодор Живков, днес БФС възроди тази отдавно забравена традиция.На делегатите на конгреса на БФС при регистрацията се подарява и книга на Гонзо :) , явно Промяната започва :).
Ха ха ха, изплю ли камъчето, другарю?! :mrgreen:
Това, че припомням нещо което всички знаехме защото медиите го споменаваха като нещо положително не значи, че съм участвал в такива събития или пък съм ти бил другар.За съжаление не мога да Ви помогна с Хондата :) .Мога да ти кажа на колко м КВ се слушаше най-добре радио Свободна Европа, да ти кажа кои бяха Велко Верин, Тодор Пипев, Румяна Узунова, Джилда Карол и т.н.
Не си изпускал новините за конгресите на любимата ти партия. Аз слушах само музика по Музикална стълбица и Хоризонт на вълните на младостта и Нощния блок и Спорт и музика. А Вашата Ани по ВВС говори ли ти нещо, тя водеше музикална програма, от нея чух за първи път Ма Бейкър на Бони М през лятото на 77-ма. А по Свободна Европа не съм чул да коментират раздаване на книги по конгресите на БКП. То и отявления цесекар Коритаров беше в Свободна Европа, пък после се оказа агент на любимото ти ДС, за което търсиш под дърво и камък да изкараш левскарите и най-вече мен. Така че пак ти казвам - Стъпчи червената петолъчка от сърцето си, която все още носиш с гордост и я заплюй, след това поискай прошка в черква, или покаяние в манастир, преди да говориш против комунистите и да обвиняваш левскарите, че са такива.
Бог да прости Патриарх Неофит!