От кога градинарите посещават конгреси на БФС и говорят за футбол? В тази държава всеки прави това, което не му е работа. :)))
"Филипов: Дошъл съм да говорим за футбол, стига с тези скандали"
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/ Без цензура!
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- delqnski47
- Контакти:
За Гонзу клубовете в ДПС общините масово ще гласуват за него. И разни ''мутри с шкембета и пури'' Така е наредено отгоре по думите на близкия до Президента Румен Радев Слави Василев. Положението било ''на кантар''.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:За Гонзу клубовете в ДПС общините масово ще гласуват за него. И разни ''мутри с шкембета и пури'' Така е наредено отгоре по думите на близкия до Президента Румен Радев Слави Василев. Положението било ''на кантар''.
Няма никакво значение дали ще е Гонзо или Бербатов. ДП пак ще дърпа конците и ще лапа парата от мафиотската УЕФА.
Dakata_1912 написа:honda написа:Dakata_1912 написа:honda написа:На мен ми прави впечатление ,че най-големите подръжници на Бербатов са и привърженици на клубове,които практически не разчитат на български футболисти. След като въпросните фенове са толкова загрижени за българския футбол , защо не поискат от собствениците на любимите им клубове да играят с български играчи.
По какъв начин помагат на българския футбол играчи като Каранга, Линдсет, Матей, Акере, Бароан ?
Как националния отбор ще има успехи след като в болшинството водещи клубове играят чужденци? И по какъв начин това може да бъде променено от Бербатов и екипа му? Защото докато водещите ни клубове залагат на чужденци , нашия футбол няма да отлепи.
Хайде да се спреш да манипулираш, ще взема да си размърдам интелекта… и какво да видя - титуляри българчета в Ботев - Чернев, Попето, Г.Николов и Чернев. При Левски - Андреев, Галчев, Петков и Митков, по четери парчета на калпак. Ако имахте още лев- само вратарчето щеше да ви остане. Терето не ме касае.
И 10 пъти да напишеш името на Чернев -няма да стане титуляр . Игралното му време е доста под 50% . Едва ли 36 годишния Попов е бъдещето на българския футбол, Г.Николов има всичко на всичко 4 мача за любимия ти отбор от ,които един пълен мач и 50% от игралното време, така че и той не може да бъде наречен титуляр. Ако на вас ви харесва -така да бъде. Кой съм аз за да ви казвам какво да прави любимия ви отбор. Но с такава политика , не Бербатов , а вечните Егидиус Браун или Херман Нойрбергер да станат от гробовете си и да оглавят БФС няма да постигнат повече от настоящото ръководство.
Между другото на кой отбор са юноши Ив. Попов и Г.Николов?
Кой е последния юноша на любимия ти отбор, който е бил наложен в първия ви отбор? -говоря за играч,който да започне поне 50 мача като титуляр . А имате добра школа. Имахте едно доста добро момче Бонев - играеше "десятка" какво става с него?
Помня съставите на любимия ти отбор и от края на 60-те години, 70-те , 80-те години на миналия век . Тогава практически всички играчи бяха Пловдив и отбора Ботев( тогава Тракия) беше симпатичен на всички и тогава бяхте фактор и всеки знаеше ,че ако вземе нещо в Пловдив е добре дошло. Сега сте сесия на ООН и никой не ви брои за живи. Ти поне запомни ли имената на играчите, които минаха през отбора ви откакто ви взе руснака(между другото има ли право да ви бъде собственик?)
Баце, стар милиционер манипулатор си ти- Чернев е титуляр в повече мачове от Галчев и Петков взети заедно- вади статистика и да почваме да броим, щото много се правиш на разбирач :). Историята чета че я знаеш, да напомням ли колко ваши юноши са били успешни играчи при нас - почни от Гунди и стигни до Попов. Аз съм запомнил играчите минали през Ботев при руския евреин , ти запомни ли всички дето минаха през Левски? По-малко ли бяха ? За накрая ще ти оставя Тошко Неделев, само ми напомни вие кой българин наложихте и продадохте за тези пари? В последните десет години питам- да не почнеш да връщаш от комунизма. Сега почвай да ровиш в гугъл дали съм прав :)
Нямаш проблем вадим статистиката и почваме да броим:
https://www.transfermarkt.com/atanas-ch ... rainer_id=
https://www.transfermarkt.com/marin-pet ... rainer_id=
Май някой стана за смях :) , дори 19-годишния Асен Митков има повече минути и мачове като титуляр от 22 годишния Чернев.
Ако така ще налагаме млади футболисти или считаме Тодор Неделев за модел за следване , няма да мръднем и на йота в положителна посока от настоящото ни положение. Само за справка Т.Неделев има 15 мин в Бундеслигата , нашите юноши М.Христов и В.Домувчийски имат освен доста мачове в Бундеслигата и в ЕКТ. Боримиров има над 200 мача в Бундеслигата.
Колко български момчета в момента могат да пробягат 100 метра под 12.0 секунди? За това БФС ли е виновен или клубовете? В кой клуб има треньор по бегова подготовка и по фитнес, йога и т.н. Примерно в Борусия(Д) треньор по бегова подготовка е шармантната Алисия(Алика) Шмидт, а фитнес треньор -фамозната Памела Рейф . За мен Борусия(Д) е може би клуба който най-добре развива млади футболисти. Колко български отбори имат въобще кондиционен треньор? Неслучайно двата отбора ,който имат специализирани кондиционен треньор по футбол направиха няколко успешни трансфера.
Нека да не преписваме на БФС задълженията на клубовете.
honda написа:
В кой клуб има треньор по бегова подготовка и по фитнес, йога и т.н. Примерно в Борусия(Д) треньор по бегова подготовка е шармантната Алисия(Алика) Шмидт, а фитнес треньор -фамозната Памела Рейф .
Тая глупост кой ти я каза :lol: :lol: :lol:
В РБ Залцбург пък фитнес треньор е Арнолд Шварце*****. Той затва Холанд е такава машина.
peliforewer написа:zieek91 написа:NOMER14 написа:Много смешен глас имаше Велко Верин.
Ботуш Каишев :)
Тодор Пипев отговаряше за спорта, Джилда водеше музикално предаване, Румяна Узунова беше много ерудирана журналистка, но за съжаление ни напусна много рано.
Забравил си най-известния Владо Костов, срещу който имаше дори опит за убийство. По-късно стана ясно, че е бил офицер от ДС и не стана ясно дали наистина е избягал или е било инсценировка.
delqnski47 написа:TristaNNN написа:Гонзалес - 1.62
Барбука - 1.95
Касабов - 5.00
Според букмейкъра се очертава траурен ден за припокО. :mrgreen:
Не е кой знае колко интересен коментар, ама вече го пишеш за н-ти път та да питам от любопитство що трябва да се очертава като ''траурен ден за припокО''. По кофти ще е ако Перхи стане Президент, щот по спомен той помогна на Дунав да ни измести за Лигата на Прескоференциите преди време. А ако си мислиш, че на някой му пука че Гонзу е бил говедо в момента тва няма никакво значение. Няма никво значение един Президент на БФС къде е играл, щот там играе роля парата, а не некви фенски глупости. Човекът просто е с ниско чело и няма 8 клас. Не е логично да става Президент на БФС, но аз лично ще се изкефя ако стане, щот после ще има страшни панаири. :lol:
Щото пилешкото мозъче на припокО е чипирано с врагове, завери и говеда, и дори за един несвирен корнер ще е виновен говедото Гонзо, затова и прогнозирам траур и панаири. :mrgreen:
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

jusi написа:honda написа:
В кой клуб има треньор по бегова подготовка и по фитнес, йога и т.н. Примерно в Борусия(Д) треньор по бегова подготовка е шармантната Алисия(Алика) Шмидт, а фитнес треньор -фамозната Памела Рейф .
Тая глупост кой ти я каза :lol: :lol: :lol:
В РБ Залцбург пък фитнес треньор е Арнолд Шварце*****. Той затва Холанд е такава машина.
В мрежата има доста информация по въпроса.
https://www.youtube.com/results?search_ ... a+dortmund
https://www.youtube.com/results?search_ ... a+dortmund
Ясно е че тук Борусия са търсили и рекламен ефект. Но дори в официалния сайт на Борусия бяха обявили ,че хубавиците са привлечени на работа в клуба. На всеки е ясно че примерно Памела Рейф е много по-популярна от който и да е от играчите на Борусия(Д)
- LoveAndPeace
- Контакти:
Предлагам да изпреварим с малко времето и да се сложи още една анкета , а именно - Смятате ли , че Бербатов е говедо ?
Знаем , че според припоците е чехльо , но все още не са се произнесли - говедо ли е или чурбар ?
Знаем , че според припоците е чехльо , но все още не са се произнесли - говедо ли е или чурбар ?