Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

dedko2022
Контакти:

Re: /анкета/ Без цензура!

Мнениеот dedko2022 » 14 мар 2024 22:41

vlong написа:То и каталунеца го подкрепя
След приключване на гласуването и обявяване на резултатите обаче стана ясно, че Българският Футболен Съюз има нов президент и той се казва Борислав Михайлов. Официалните резултати са 194 гласа за Михайлов и 133 за Иван Славков. Непосредствено след резултатите Христо Стоичков каза, че това е повратен ден за българския футбол. Той изрази подкрепата си за Михайлов и каза, че всички които са приятели на Боби, ще му помогнат.

Мда.. преди почти 20 години всички търсеха промяната, а Перуката все още беше "Този невероятен Боби Михайлов". Е, след това бързо бе разкрит и се оказа, че всъщност сме си избрали гробокопачът на българският футбол. Въпреки това някои упорито продължаваха да го издигат и подкрепят!
П.П. Съвсем между другото, по онова време, мисля че Стоичков беше треньор на националният отбор.
Последна промяна от dedko2022 на 14 мар 2024 22:44, променено общо 1 път.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 14 мар 2024 22:43

Да не разкрият и Барбуков
САМО ЛЕВСКИ!

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 14 мар 2024 22:46

honda написа:
Dakata_1912 написа:
honda написа:На мен ми прави впечатление ,че най-големите подръжници на Бербатов са и привърженици на клубове,които практически не разчитат на български футболисти. След като въпросните фенове са толкова загрижени за българския футбол , защо не поискат от собствениците на любимите им клубове да играят с български играчи.
По какъв начин помагат на българския футбол играчи като Каранга, Линдсет, Матей, Акере, Бароан ?
Как националния отбор ще има успехи след като в болшинството водещи клубове играят чужденци? И по какъв начин това може да бъде променено от Бербатов и екипа му? Защото докато водещите ни клубове залагат на чужденци , нашия футбол няма да отлепи.

Хайде да се спреш да манипулираш, ще взема да си размърдам интелекта… и какво да видя - титуляри българчета в Ботев - Чернев, Попето, Г.Николов и Чернев. При Левски - Андреев, Галчев, Петков и Митков, по четери парчета на калпак. Ако имахте още лев- само вратарчето щеше да ви остане. Терето не ме касае.

И 10 пъти да напишеш името на Чернев -няма да стане титуляр . Игралното му време е доста под 50% . Едва ли 36 годишния Попов е бъдещето на българския футбол, Г.Николов има всичко на всичко 4 мача за любимия ти отбор от ,които един пълен мач и 50% от игралното време, така че и той не може да бъде наречен титуляр. Ако на вас ви харесва -така да бъде. Кой съм аз за да ви казвам какво да прави любимия ви отбор. Но с такава политика , не Бербатов , а вечните Егидиус Браун или Херман Нойрбергер да станат от гробовете си и да оглавят БФС няма да постигнат повече от настоящото ръководство.
Между другото на кой отбор са юноши Ив. Попов и Г.Николов?
Кой е последния юноша на любимия ти отбор, който е бил наложен в първия ви отбор? -говоря за играч,който да започне поне 50 мача като титуляр . А имате добра школа. Имахте едно доста добро момче Бонев - играеше "десятка" какво става с него?
Помня съставите на любимия ти отбор и от края на 60-те години, 70-те , 80-те години на миналия век . Тогава практически всички играчи бяха Пловдив и отбора Ботев( тогава Тракия) беше симпатичен на всички и тогава бяхте фактор и всеки знаеше ,че ако вземе нещо в Пловдив е добре дошло. Сега сте сесия на ООН и никой не ви брои за живи. Ти поне запомни ли имената на играчите, които минаха през отбора ви откакто ви взе руснака(между другото има ли право да ви бъде собственик?)

Баце, стар милиционер манипулатор си ти- Чернев е титуляр в повече мачове от Галчев и Петков взети заедно- вади статистика и да почваме да броим, щото много се правиш на разбирач :). Историята чета че я знаеш, да напомням ли колко ваши юноши са били успешни играчи при нас - почни от Гунди и стигни до Попов. Аз съм запомнил играчите минали през Ботев при руския евреин , ти запомни ли всички дето минаха през Левски? По-малко ли бяха ? За накрая ще ти оставя Тошко Неделев, само ми напомни вие кой българин наложихте и продадохте за тези пари? В последните десет години питам- да не почнеш да връщаш от комунизма. Сега почвай да ровиш в гугъл дали съм прав :)

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 14 мар 2024 22:46

vlong написа:Да не разкрият и Барбуков

Нека му дадем поне половината от комфорта и време, което имаше Перуката и съм сигурен, че нещата ще се подобрят значително. Просто нещо рушено системно 20 години, няма как да се поправи за година или две.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 14 мар 2024 22:49

Някои забравят да напишат, че и Бербо е с перука.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 14 мар 2024 22:52

Фенове разни от клубове разни.
Но никой не ще Бербо в управлението на любимия си тим. Що ли?

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 14 мар 2024 23:11

За пореден път ще съм от губещата страна
https://dsport.bg/gradev-horata-na-gonz ... 48134.html
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 14 мар 2024 23:17

NOMER14 написа:Фенове разни от клубове разни.

Бербатов кога е изявил желание да управлява клуб? Спомням си какво каза, когато се отказа от националният отбор и ще му стискам палци да успее. Е, вие виждате промяната в лицето на осмокласника, защото той е управлявал клуб. :)

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 14 мар 2024 23:20

dedko2022 написа:
NOMER14 написа:Фенове разни от клубове разни.

Бербатов кога е изявил желание да управлява клуб? Спомням си какво каза, когато се отказа от националният отбор и ще му стискам палци да успее. Е, вие виждате промяната в лицето на осмокласника, защото той е управлявал клуб. :)

Нали това казвам - никой не го е желал в своя клуб. Бербо пък е седмокласник. Е. и?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 мар 2024 23:26

Dakata_1912 написа:.... За накрая ще ти оставя Тошко Неделев, само ми напомни вие кой българин наложихте и продадохте за тези пари? В последните десет години питам.....

Не обичам да се вра в чужди дискусии, но тоя порив на мисълта плаче за коментар. :)))
Какво направи тая звездЪ Неделев след бомбастичния си трансфер в Германия, освен че затвори вратата за родните футболисти за години напред на немския трансферен пазар с тъпотата и мързела си?
Какво толкова направи Неделев за Ботев, осве н да поддържа статута ви на средняшки отбор? В групи на ЕКТ ли ви класира, титла ли спечели, какво? Някакви тото аранжименти за купата ли ще му припишем като успех?
Какво толкова направи Неделев за националния отбор, освен че вкара няколко гола? На практика пак си ставаме за смях и слизаме от урна на урна надолу.
Па, то, като теглиш чертата Неделев има принос за клуба и България, колкото нашия Станислав Иванов. :))
Ако това наистина ви е гордостта - радвайте ѝ се все така от сърце! :)))
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”