Легендата Христо Бонев: Арестуваха ме, за да играя в ЦСКА!!!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Легендата Христо Бонев: Арестуваха ме, за да играя в ЦСКА!!!
Съдба, тогава времената бяха много различни в сравнение със сегашните
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

Когато някой не иска да види истината,си измисля куп оправдания и методи да я замени с лъжа.Начин на работа,на която едно от лицата му се казва Цска.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
Значи е бил арестуван за да играе за ЦСКА, но след 5 мача той сам решава, че много обича Локо и си тръгва. И тия дето са го арестували си го пускат без проблем, щото все пак Бонев много обича Локо-то. Явно са се разчувствали. Интересен арест...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Христо Бонев, Илия Войнов, Стойчо Младенов, Цецо Йончев.... Твърде дълъг е списъкът. Все пак Добри Джуров и Милко Балев управляваха България, няма как да им се откаже.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
vaskonti написа:Значи е бил арестуван за да играе за ЦСКА, но след 5 мача той сам решава, че много обича Локо и си тръгва. И тия дето са го арестували си го пускат без проблем, щото все пак Бонев много обича Локо-то. Явно са се разчувствали. Интересен арест...
Не, след като го взе чорбата, Пловдив усъмна в надписи "Зума върни се" и т.н. Пловдивското БКП серизно се притесни, че ще има ексцесии и изпрати молба до софийското да си ни го върнат. Така след 5 мача на онази есен, се прибра в Локото. Иначе наистина е бил отведен с военна милиция за София.
Христо Бонев е голям.Въпреки,че по задължение всеки футболист е потенциално попълнение на ЦСКА по това време,той никога не изневерява на Локомотив!А този,който каза,че Гунди не е голям футболист изби рибата тотално с несериозното си изказване.И да,сериозна част от големите български футболисти са играли в ЦСКА,именно заради това,че ЦСКА може да вземе когото си поиска.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Без да заемам страна в спора.Просто някои неща ми се виждат съмнителни.
1.След 1989 година е направо е мода да кажеш, как са те репресирали и си правил това и онова против волята си.Най - малкото защото никой няма да тръгне да ти спори.С модата не се спори.
2.За да дойде военна полиция да те търси, трябва просто да си се опитал да минеш метър.Вариант 2 - ако са го откарали с такава кола, значи пича се е съгласил да изиграе 5 мача, за да не пропусне две години от живота си.Защо да не го откарат първа класа до София?
Ясно е, че тогава са подпирани два отбора от власта - армейският и полицейският.
Така че, има ли значение въобще?
1.След 1989 година е направо е мода да кажеш, как са те репресирали и си правил това и онова против волята си.Най - малкото защото никой няма да тръгне да ти спори.С модата не се спори.
2.За да дойде военна полиция да те търси, трябва просто да си се опитал да минеш метър.Вариант 2 - ако са го откарали с такава кола, значи пича се е съгласил да изиграе 5 мача, за да не пропусне две години от живота си.Защо да не го откарат първа класа до София?
Ясно е, че тогава са подпирани два отбора от власта - армейският и полицейският.
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Vojdek написа:Без да заемам страна в спора.Просто някои неща ми се виждат съмнителни.
Това за Бонев е факт,известен и коментиран доста преди 1989 година.Факт е също и това,че определени "грандове" се снабдяваха с качествени футболисти с всевъзможни "хватки" - я с офицерски чин,я с ведомствен апартамент или "жигули",а където не вървеше този номер ,се използваха "комендантци"/военна милиция/,изпращане в жп или трудови войски...Затова ми е смешно,когато някои се бият по гърдите,че имали по 20-30 титли

Иначе си прав.Това отдавна няма значение за повечето фенове.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg