Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: /анкета/ Без цензура!

Мнениеот honda » 14 мар 2024 18:39

Dust написа:На федерацията на Англия президента е жена, нали? Доколкото помня юрист по образование.
honda написа:Преди няколко дни бях помолил колегите да посочат един случай когато някой е оглавил една структура без никога да е работил във въпросната структура или аналогична такава, и това да е дало положителен резултат.

Макар позицията да се заема изборно на такива хора им казвам парашутисти и в по-големия процент се провалят.

"На федерацията на Англия президента е жена, нали? Доколкото помня юрист по образование."- мъж е, сравнително млад, отскоро заема позицията. Преди е бил Финансов директор на Асоциацията. Преди него президента е бил 70+.
За мен шансовете на тези ,които ти нарече "парашутисти" - са много малки. Колкото пъти съм се срещал с такива винаги са се проваляли.
Поставянето на едни тъповати необразовани момчета като бившите професионални футболисти на ръководни позиции няма да доведе до нищо положително , няма значение дали се казва Г.Иванов или Д.Бербатов.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 14 мар 2024 18:45

Шеф на каквото и да е било трябва да извърви пътя от долу до върха без да прескача нито едно стъпало от стълбицата. В никакъв случай неказвам, че Гонзо е човека, защото реално той е извървял този път.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 14 мар 2024 19:15

DoSomethingDifferent написа:
vlong написа:Явно за да си президент на БФС се изисква магистратура по БЕЛ,юридическа и квантово физическа диплома,а не просто да си твърд и да си отстояваш позицията.
Плюс това Гонзо го каза,бил е футболист ,треньор и директор в БФС,т е. започнал е от нулата.
Тукашните плюещи с какво са повече от него ?

Имам леееки съмнения, че не си ироничен.

Съмненията ти са сто процента основателни.
Кой от вас познава Г.Иванов лично?
Всички сте подвластни на жълтите писания по истинските медии.
Футболистите били елементарни,дрън ,дрън.Клишета.
И там си има всякакви.
Тука едни възхваляват хонорис кауза ,въпреки километри доказателства за простотията му.
А Гонзо къде е стъпал накриво?
Като всяко публично известно лице е също така и порядъчно оплют.
Ако не може да командори,значи всичко ще си остане по старому.Не виждам провал.Такава е и държавата.
С какво Бербатов е повече управленски от него?
САМО ЛЕВСКИ!

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 14 мар 2024 19:24

vlong написа:
DoSomethingDifferent написа:
vlong написа:Явно за да си президент на БФС се изисква магистратура по БЕЛ,юридическа и квантово физическа диплома,а не просто да си твърд и да си отстояваш позицията.
Плюс това Гонзо го каза,бил е футболист ,треньор и директор в БФС,т е. започнал е от нулата.
Тукашните плюещи с какво са повече от него ?

Имам леееки съмнения, че не си ироничен.

Съмненията ти са сто процента основателни.
Кой от вас познава Г.Иванов лично?
Всички сте подвластни на жълтите писания по истинските медии.
Футболистите били елементарни,дрън ,дрън.Клишета.
И там си има всякакви.
Тука едни възхваляват хонорис кауза ,въпреки километри доказателства за простотията му.
А Гонзо къде е стъпал накриво?
Като всяко публично известно лице е също така и порядъчно оплют.
Ако не може да командори,значи всичко ще си остане по старому.Не виждам провал.Такава е и държавата.
С какво Бербатов е повече управленски от него?

Чиче пак ли си поркан бре :)). Аз познавам Г.Иванов, баща ми познаваше баща му, от една махала сме, за съжаление ще кажа, че не е той човека който ще помогне на Бг футбола, няма капацитета и интегритета да го направи. От никаква 0 не е започнал като ръководител и навсякъде е провал. Абе хора, слепи ли сте че е солташак на кючека, заедно с Касабов. Още от същото ли искаме, не мога да повярвам, кви неща се пишат :(

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 14 мар 2024 19:33

Ти поне от същото си на далавера,що пискаш?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 мар 2024 19:38

Не разбирам защо спорите, при положение, че от вас не зависи нищичко. Нищо!
Кой кого искал, кого предпочитал... смЕх!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 14 мар 2024 19:39

Dakata_1912 написа:Абе хора, слепи ли сте че е солташак на кючека, заедно с Касабов. Още от същото ли искаме, не мога да повярвам, кви неща се пишат :(

Тоя апел пък каква тежест има, нито аз, нито ти ще гласуваме. И да искаме, и да не искаме, какво си изберат клубовете.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 14 мар 2024 19:40

TristaNNN написа:Не разбирам защо спорите, при положение, че от вас не зависи нищичко. Нищо!
Кой кого искал, кого предпочитал... смЕх!

Да си лягаме ли?
Кво ще ни посъветваш?

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 14 мар 2024 19:41

Утре който иска да работи...!
Правя си кафенце, взимам една голяма торба с чипс, заключвам се в офиса, телефона на самолетен режим и ще се насладя на сеира.
Дано нета да издържи!
:lol:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 14 мар 2024 19:46

Това е извратено,все едно да си пуснеш някой конгрес на БКП,пък и на сегашните.
Трябва да си някакво торно насекомо.
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”