Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Thsmith » 12 мар 2024 15:54

Не е хубаво да се говори с имена за момичета, които искат да запазят дискретност и не са те прецакали по никакъв начин.

--
Ще го кажа така, през няколко посредника от десетина години е напълно възможно да си осигуриш почти всяка от нощна София стига да си готов да изчакаш ако е "заета" с постоянен в момента и не работи като профи : )

Примерно преди няколко месеца тук пак ме питаха за една девойка, в същата тема. Не бях се възползвал и като цяло не беше тооочно мой тип, но от любопитство пробвах и ми отне точно 30 мин за да получа телефонния и номер и оферта, която даже беше 500/ч, а не като за по лачените :lol:

Сега ако някой иска конкретна връзка, може да му помогна с посредник, но нямам желание да коментирам имената просто така.
----

[offtopic]Това с каталозите не си го представяйте като в "Къща" във Франция или Италия, когато ти донесат буквално каталог да си избереш.
Принципно питаш посредника какво има налично за днес/утре и той/тя ти показва снимки, на момичета които може да осигури. Не ти прача био на девойката, а просто ти я показва.
Другата опция е да питаш за някоя конкретна, тогава ти казва дали е възможно (почти винаги е) и малко време за да направи уговорката. Някой път ти казва, че си отбелязва и в момента в който е налична ще те уведоми след като искаш конкретно нея. Не е налична, когато си има "спонсор/приятел", които е поел издръжката. Чакаш да се освободи и щом е налична получаваш сигнал.
Общо взето така работи системата с девойки за нормални суми от рода на 1к до 2к/ч. Вече ако си готов да изсипеш някакви луди пари е друга работа, но на такава схема не съм пробвал никога.[/offtopic]

Абе някой запознат ли е какъв е случая с тези ресторанти на майната си тип гурме? Единия даже щял да привлича готвач идваш от Мишлен кухня? Онзи ден Космос спечелил награда, ужасен ресторант между другото, сега гледам статии за ona и aEstivum :roll:
Много съмнителна работа ми изглежда. Някои ходил ли е в последните два?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 12 мар 2024 16:50

Това "каталог" образно го използвам, наясно съм, че на практика няма такъв в точния смисъл на думата. А въпросната сега е "оплела" някакво богаташче и, дори и да се пуска в "каталога", сега е OFF със сигурност. Но има сведения, че е бръмчала допреди време. Затуй реших да те попитам ..... бате. Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 12 мар 2024 17:03

Принципно за да запомниш някое име е нужно или да е доста популярна или да се виждате редовно, аз умишлено не искам да коментирам персонално и за да и за не, но просто разясних как става схемата.
Ей сега ще ходя до Шарки да видя какво е положението и развитието от последния път. Там също преди се изкарваше топ.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 мар 2024 12:03

Thsmith написа:Не е хубаво да се говори с имена за момичета, които искат да запазят дискретност и не са те прецакали по никакъв начин.

--
Ще го кажа така, през няколко посредника от десетина години е напълно възможно да си осигуриш почти всяка от нощна София стига да си готов да изчакаш ако е "заета" с постоянен в момента и не работи като профи : )

Примерно преди няколко месеца тук пак ме питаха за една девойка, в същата тема. Не бях се възползвал и като цяло не беше тооочно мой тип, но от любопитство пробвах и ми отне точно 30 мин за да получа телефонния и номер и оферта, която даже беше 500/ч, а не като за по лачените :lol:

Сега ако някой иска конкретна връзка, може да му помогна с посредник, но нямам желание да коментирам имената просто така.
----

[offtopic]Това с каталозите не си го представяйте като в "Къща" във Франция или Италия, когато ти донесат буквално каталог да си избереш.
Принципно питаш посредника какво има налично за днес/утре и той/тя ти показва снимки, на момичета които може да осигури. Не ти прача био на девойката, а просто ти я показва.
Другата опция е да питаш за някоя конкретна, тогава ти казва дали е възможно (почти винаги е) и малко време за да направи уговорката. Някой път ти казва, че си отбелязва и в момента в който е налична ще те уведоми след като искаш конкретно нея. Не е налична, когато си има "спонсор/приятел", които е поел издръжката. Чакаш да се освободи и щом е налична получаваш сигнал.
Общо взето така работи системата с девойки за нормални суми от рода на 1к до 2к/ч. Вече ако си готов да изсипеш някакви луди пари е друга работа, но на такава схема не съм пробвал никога.[/offtopic]

Абе някой запознат ли е какъв е случая с тези ресторанти на майната си тип гурме? Единия даже щял да привлича готвач идваш от Мишлен кухня? Онзи ден Космос спечелил награда, ужасен ресторант между другото, сега гледам статии за ona и aEstivum :roll:
Много съмнителна работа ми изглежда. Някои ходил ли е в последните два?

така, по двата въпроса :)

1. За момите - ще ми трябва контакт лятото, както ти казах няколко пъти, и ще бъда благодарен, ако можеш да помогнеш - ще пиша на лично, ако е удобно, след няколко месеца
2. Връщам жеста с ресторантите, щото на мен са ми хоби, а и съм бил в предостатъчно реално оценени със звезди мишлен, включително най-топа на топа. Основното за такъв тип ресторанти е да сервират местна харана с доказан произход, поради което родните лъйнари със сьоНгата не могата да се класират. В Она не съм бил, но доколкото виждам са в някаква връзка с Боровица, която се държи от онова ЧСИ Бъзински (вярвам, че знаеш кой е). Боровица са топ продукти и предполагам, че и в този ресторант сервират местни неща, био, мио и т.н. Язък, че не го видях по-рано, хем ходих в региона около Нова година, но може пак да намина - няма читави хотели наоколо, освен на Цоло Вутов неговия, ама и там не знам какво стана точно. aEstivum пак е подобно (в него съм бил) - шато с претенциЙ. Сега, не е лошо, на мен ми хареса, щото половината ми рода е от региона, но пак не е супер уау. Все пак като за Бг си е ок, а и редовно печели награди. Там поне има къде да се спи, а и тънката част може лесно да се уреди :lol: Ако ти трябва нещо допънително като инфо, давай
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 13 мар 2024 21:19

Нашият коч се бил разделил със Си Джей Пери ....

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 мар 2024 22:04

Не знам кой е нашия коч, ама аз като я гледам имам желание да се събера с нея :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 13 мар 2024 22:12

Мирослав Бърняшев, професионалният борец.

Иначе се нареди на опашката.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 13 мар 2024 22:19

Абе как ставаше номера да не не получаваш лично от досадници?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

JustChelsea
Контакти:

Мнениеот JustChelsea » 13 мар 2024 22:22

Може би като спреш да влизаш , да пускаш фишеци и после един аргумент да не можеш да изкараш.
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.

Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 мар 2024 22:23

ReBorn1982 написа:Мирослав Бърняшев, професионалният борец.

Иначе се нареди на опашката.

Изглежда доста по-добре, отколкото на ринга.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Свободна зона”