Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот LoveAndPeace » 13 мар 2024 12:36

1914.1902 написа:
LoveAndPeace написа:
1914.1902 написа:Не, просто някои хора около плаката Сираков ВЪН са фенове на Наско ......

От онзи го очаквах, ама ти да напишеш тая тъпотия не съм. Абсолютна безсмислица!

Ганев и Ивков, които бяха на един мач в този блок, от сектата на Сираков ли са тогава? :lol:

В тоя блок един ред пред мен седеше пича с костюма от Трибуна палма ............
ще ти се обиди ако го наречеш мъривист

Ако псува е сдруженец , ако се усмихва и ръкопляска е насковист :lol: :lol:
Желязна логика .......като за потребител с цифра

Знам, че е там, затова посочих, че някои хора в сектор А са от сектата на Станимир, което и някой ученик би се сетил. Никъде не съм казвал, че ВСИЧКИ са от неговата секта.

Къде съм го казал това? Ако можеш го посочи, ако ли не - пак стана за смях, както ВИНАГИ!

Чакам с удоволствие да го посочиш.

Доказателство е самата ти логика , че след като в сектор А има хора и от неговата секта , следователно са те :lol:

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 мар 2024 12:58

LoveAndPeace написа:
1914.1902 написа:
LoveAndPeace написа:
1914.1902 написа:Не, просто някои хора около плаката Сираков ВЪН са фенове на Наско ......

От онзи го очаквах, ама ти да напишеш тая тъпотия не съм. Абсолютна безсмислица!

Ганев и Ивков, които бяха на един мач в този блок, от сектата на Сираков ли са тогава? :lol:

В тоя блок един ред пред мен седеше пича с костюма от Трибуна палма ............
ще ти се обиди ако го наречеш мъривист

Ако псува е сдруженец , ако се усмихва и ръкопляска е насковист :lol: :lol:
Желязна логика .......като за потребител с цифра

Знам, че е там, затова посочих, че някои хора в сектор А са от сектата на Станимир, което и някой ученик би се сетил. Никъде не съм казвал, че ВСИЧКИ са от неговата секта.

Къде съм го казал това? Ако можеш го посочи, ако ли не - пак стана за смях, както ВИНАГИ!

Чакам с удоволствие да го посочиш.

Доказателство е самата ти логика , че след като в сектор А има хора и от неговата секта , следователно са те :lol:

Това са си твои тълкувания, които въобще не ги пиша, нито ги мисля. Пореден безсмислен спам.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 13 мар 2024 13:05

Надявам се нашите да не подкрепят Гонзо, че тогава ще я втасаме. Бербо с Ганев, няма как да получи глас от ръководството на Левски. Да пускат за никого и толкова. По добре неутрален от колкото, да подкрепим някой от клоуните.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 мар 2024 13:06

realno написа:
vvessel написа:Някой се чудеше защо му е на Баце да стои зад едните и зад другите, които са един срещу друг в Левски.
Елементарно - разделяй и владей. И който и да победи, винаги е в печеливша позиция. Феновете не са единни, което е целта и крадците са спокойни. Феновете се карат един с друг, вместо да насочат общата си енергия си към тях .
Мисля, че това беше и една от целите за ликвидирането на цска. Горе-долу им се получи. Но не съвсем.
Преди време бях чел, че футбола в днешния му вид е бил създаден с цел канализиране енергията на масите в друга посока. Подобно на гладиаторските борби в Римската империя, където са предлагали хляб и зрелища, но сега след като свърши зрелището, фена все още е зает с любимия отбор, с противниковия отбор, със съдията, даже и с други фракции от агитката.
Много добре измислено, но има недостатък, че хората събрани с обща цел, може да да опасни и затова се сее разделение между тях по всякакъв признак.
Помислете по въпроса и не реагирайте първосигнално на всичко.

Кой го казва, човек подкрепяш дъртия плъх носещ смърт в и извън Русия. Нали заради хора като вас руски пропагандатори страната е разделена на Путинофили и трезвомислещи и това я прави слаба, а ти ми говориш за една шепа фенове.
Това, което си написал може да е истина, но звучи лицемерно от теб. Първо спри да реагираш първосигнално на Путинофилската пропаганда, научи се да мислиш критично и трезво, а след това казвай на нас как да реагираме на разделението, което Мутрата извършва.

Заради руските пропагандатори или за яловата европейска политика? Все ми се струва, че несъстоятелността на европейските политица са първопричината за разделението в обществото точно на тази тема.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 мар 2024 13:39

TristaNNN написа:Много се надявах да излъчим и подкрепим представител за президент на следващия конгрес на зелено-оранжевия футболен бардак.
Щото сега работата е - ееее, ама ние официално изразихме нашата позиция за управлението публично, виждахме се с Барбуков и толкова, искаме да чуем програмите и толкова.
На клуб-институция с национално значение като Левски приляга ясна и твърда позиция, а не бягане от отговорност и нищословене.
Изобщо не държа да е определен кандидат и ми е пределно ясно, че винаги ще има полемики сред левскарите по тази тема, но името Левски просто изисква ясна позиция, а не да чакаме да видим накъде ще задуха вятърът.
Уви, явно съм прекалено голям романтик понякога. :/

Писах този възмутителен коментар преди малко повече от месец. Уви, явно вече наистина трябва да се примиря, че любимият ми клуб-институция е решил да мишкува. Срамец! :oops:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 13 мар 2024 14:04

На мен пък ми се струва, че е по-добре да не издигаме никого пред някой бутафорен и несъстоятелен. Може би Ивков някога беше гласен за тая работа... някога преди той да се сгаджи с наркоманите а сираков с палмите.
110 години любов!

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 13 мар 2024 14:49

Видяхте ли Васил Колев какви глупости е изръсил.. За какво са ни врагове, след като има такива "левскари"..

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 мар 2024 15:03

gdlk написа:Видяхте ли Васил Колев какви глупости е изръсил.. За какво са ни врагове, след като има такива "левскари"..

Без да съм видял си представих...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 мар 2024 15:08

gdlk написа:Видяхте ли Васил Колев какви глупости е изръсил.. За какво са ни врагове, след като има такива "левскари"..

ko е рекъл Очко. По възможност без линк към тъпспирт, припок спорт и подобни
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 13 мар 2024 15:44

Тъй като не сме искали да подкрепим Бербатов, сме се превърнали в филиал на Лудогорец..

Върни се в “Левски”