Преди минути BNews.bg научи, че ревизията на Димитър Христолов от Нaционалната агенция за приходите (НАП) е завършила с решение за съд заради кражбата на милиони левове от хазната.още по темата
Решението на НАП вече е внесено в пловдивски съд. Така феновете на Ботев разбраха, че най-после държавата се е върнала. Масивната проверка на собственика на Ботев - Димитър Христолов, е финализирана и се очаква той да бъде арестуван заради укриване на данъци.
Делото, което кандидат-купувачите на Ботев от „Нова българска медия" заведоха срещу Христолов, ще бъде решено до дни. Христолов ще осъмне с милиони дългове към частни инвеститори и хазната.
Тези дни феновете и легендите на Ботев се срещнаха с премиера на страната Бойко Борисов и го помолиха да им съдейства за възраждането на клуба. Днес неминуемото се случи и клубът бе изваден от шампионата на А група.
Феновете вече разбират като подкрепа от страна на премиера решението на БФС от днес и активизирането на НАП по отношение на Христолов. Остава да видим докъде все пак ще стигне държавата...
Довиждане "А" група! Здравей, мой Ботев Пловдив!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- botev_1912
- Контакти:
Re: Довиждане "А" група! Здравей, мой Ботев Пловдив!
имайки в предвид следната статия - селския ще има доста време което да прекара в размисъл за нови схеми /примерно как да не го онодят в банята/:
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
- botev_1912
- Контакти:
Кашчей написа:emo_75 написа:кашчей,вобще ама вобще не си на ясно с нещата.после да не се чудете,ама как така стана,ама те на БОТЕВ някой им помогна и т.н.
БОТЕВ ЗАПОЧВА НА ЕСЕН В Б ГРУПА С НОВ СОБСТВНИК.ТОВА ДА Е ЯСНО НА ВСИЧКИ.
А ТИ СЕЛСКА МАСТИО ЗА ВСИЧКО КОЕТО НИ ПРИЧИНИ,ОСВН ЧЕ ЩЕ ГНИЕШ В ЗАТВОРА,ЩЕ ГОРИШ И В АДА.
СВОБОДЕН БОТЕВ
Пич, имате 1 месец и 3-4 дена, да внесете в БФС искане за лиценз за професионален футбол.Да ти обяснявам ли на дебелата глава, какво трябва да съдържа документацията и какви изисквания трябва да сте покрили, за да го получите?човекнаистина трябва да е много неостър, за да продължава упорито да твърди, че новото АД(което е само блясък в очите на Бареков) ще може да вземе лиценз за профилигите.Нямате събран капитал, което автоматично ви отказва регистрация в съда, а и нямате устав, въобще нямате нищо до момента, освен идеи и лозунги.Като нямате регистрация, какъв лиценз ще вземате?Нали трябва да имате картотекирани играчи, стадион, финасова обезпеченост, в задължителни граници.
За това, че не можете да вземете името, без да е продаден оригиналният отбор, май вече го споменах някъде.Освен това....вие ще сте новосъздаден отбор в такъв случай и по правилата започвате от най-долното ниво на футбола у нас.
Друг е въпросът, ако последвате примера на Локомотив, ама май вече не е чак толкова лесно и това.
Абе кой си ти да ми обясняваш какво имаме и какво нямаме?
Гледай си собственото канче - БОТЕВ ПЛОВДИВ ОСТАВИ НА НАС!
100
покривни прозорци
покривни прозорци
Преди тази новина бях радостен,а сега съм направо щастлив! 

Re: БФС: Ботев ще се състезава в Б група от следващия сезон
botev_1912 написа:Кашчей написа:
Малко повече уважение към чуждото мнение няма да ви навреди, нито на теб, нито на останалите, които се имате за всезнаещи.Взели сте нещата в собствените си ръце.. вие история учили ли сте някога?Нещо за Френската революция, за различните и периоди на управление, когато уж народът е действал, а все някой го е яхвал, ъм?Жорж Дантон и Максимилиан Робеспиер да са ви познати персонажи?Само не знам, Г-н "Имаме новина, драги зрители" дали е Дантон или Робеспиер, но по ми прилича на последният.
шшшшш ти идваш в нашият форум, ръсиш глупости без да си запознат с действителността и имаш наглостта да ми искаш уважението? Къде бяхте блюстители на реда и хармонията защо не вдигахте шум когато селското АД беше боксова круша на всички, но все още имаше шанс да не се стига до тук? Сега нямате право да ни упреквате за нищо!
Или иначе казано: АКО НЯМАТЕ КАКВО ДА ПРАВИТЕ - НЕ ГО ПРАВЕТЕ В НАШИЯ ФОРУМ!!!!!!
Пич, не съм от Пловдив, но не ми е все едно дали ще го има Ботев или не.В това се различавам от много от вас, феновете, които в омразата си не виждате реалността.
За вашият форум можеш да говориш, ако това не е подфорум на форуми "Гонг".Как не се научихте, че в тези форуми всеки има право да изкаже мнение, което не е задължително да коренспордира с общата нагласа?!?Или трябва де се възхвалява всичко, без да ви се посочват евентуалните проблеми, които ще съпътстват отбора ви след това решение на БФС?
В такъв случай:
Урраааа.....Свободен Ботев!
неговата кожа на Селссския-да я одерем!
А какво ще правим следващият сезон, ако не сме я одрали и той все още ни е собственик?!?-този въпрос задавате ли си го?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- dagger1912
- Контакти:
ааа как се обърках като смесихте двете теми направоо ... СЛУШАЙ!
Кашчей написа:emo_75 написа:кашчей,вобще ама вобще не си на ясно с нещата.после да не се чудете,ама как така стана,ама те на БОТЕВ някой им помогна и т.н.
БОТЕВ ЗАПОЧВА НА ЕСЕН В Б ГРУПА С НОВ СОБСТВНИК.ТОВА ДА Е ЯСНО НА ВСИЧКИ.
А ТИ СЕЛСКА МАСТИО ЗА ВСИЧКО КОЕТО НИ ПРИЧИНИ,ОСВН ЧЕ ЩЕ ГНИЕШ В ЗАТВОРА,ЩЕ ГОРИШ И В АДА.
СВОБОДЕН БОТЕВ
Пич, имате 1 месец и 3-4 дена, да внесете в БФС искане за лиценз за професионален футбол.Да ти обяснявам ли на дебелата глава, какво трябва да съдържа документацията и какви изисквания трябва да сте покрили, за да го получите?човекнаистина трябва да е много неостър, за да продължава упорито да твърди, че новото АД(което е само блясък в очите на Бареков) ще може да вземе лиценз за профилигите.Нямате събран капитал, което автоматично ви отказва регистрация в съда, а и нямате устав, въобще нямате нищо до момента, освен идеи и лозунги.Като нямате регистрация, какъв лиценз ще вземате?Нали трябва да имате картотекирани играчи, стадион, финасова обезпеченост, в задължителни граници.
За това, че не можете да вземете името, без да е продаден оригиналният отбор, май вече го споменах някъде.Освен това....вие ще сте новосъздаден отбор в такъв случай и по правилата започвате от най-долното ниво на футбола у нас.
Друг е въпросът, ако последвате примера на Локомотив, ама май вече не е чак толкова лесно и това.
КАШЧЕИ,АКО НА ЕСЕН ИГРАЕМ В Б ГРУПА БЕЗ ХРИСТОЛОВ ЩЕ МИ СЕ ИЗВИНИШ ЛИ?
АЗ САМ МНОГО НАЯСНО С НАРЕДБИТЕ И ПРОЦЕДУРИТЕ,ЗАЩОТО ИМАМ МНОГО ОБЩО С ФУТБОЛА И ЗНАМ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА.МАРТ МЕСЕЦ СЕ ПОДАВАТ ДОКУМЕНТИТЕ ЗА ПРЕД УЕФА.ЗА БЪЛГАРСКОТО ПЪРВЕНСТВО Е ЮНИ,ДАЖЕ ЮЛИ.ТИ ПОМНИШ ЛИ НА ЦСКА КОГА ИМ РАЗРЕШИХА ДА ИГРАЯТ В А ГРУПА,КОГАТО ИМ ВЗЕХА ЛИЦЕНЗА ЗА УЕФА.БЕШЕ СЪВСЕМ СКОРО,ТОЛКОВА ЛИ ТИ Е КЪСА ПАМЕТА?
- botev_1912
- Контакти:
Re: БФС: Ботев ще се състезава в Б група от следващия сезон
Кашчей написа:Пич, не съм от Пловдив, но не ми е все едно дали ще го има Ботев или не.В това се различавам от много от вас, феновете, които в омразата си не виждате реалността.
За вашият форум можеш да говориш, ако това не е подфорум на форуми "Гонг".Как не се научихте, че в тези форуми всеки има право да изкаже мнение, което не е задължително да коренспордира с общата нагласа?!?Или трябва де се възхвалява всичко, без да ви се посочват евентуалните проблеми, които ще съпътстват отбора ви след това решение на БФС?
В такъв случай:
Урраааа.....Свободен Ботев!
неговата кожа на Селссския-да я одерем!
А какво ще правим следващият сезон, ако не сме я одрали и той все още ни е собственик?!?-този въпрос задавате ли си го?
Виж сега това, че не си от Пловдив и че искаш Ботев да продължи съществуването си е много хубаво.
Разликата е, че ние не мразим определени отбори - нас те не ни интересуват!
Проблема в думите ти не идва от това че изказваш различно мнение, а от това че изобщо не изказваш мнение, а само обясняваш защо и как нямало да успеем! КОЙТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ - НЕ ХОДИ В ГОРАТА! Ние влезнахме в най-тъмната и част и нямаме нужда някой да ни казва защо няма да успеем! Проблемите си ги знаем и без твоята особа!
100
покривни прозорци
покривни прозорци
КАШЧЕИ И ЗА ДА ТИ СТАНЕ ОЩЕ ПО-ЯСНО ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ.ВИЖ КАКВО Е НАПИСАЛ
БОТЕВ-1912.
ПИИТЕ КАНАРИ,ВСИЧКИ ГО ЗАСЛУЖАВАМЕ.
БОТЕВ-1912.
ПИИТЕ КАНАРИ,ВСИЧКИ ГО ЗАСЛУЖАВАМЕ.
botev_1912 написа:имайки в предвид следната статия - селския ще има доста време което да прекара в размисъл за нови схеми /примерно как да не го онодят в банята/:Преди минути BNews.bg научи, че ревизията на Димитър Христолов от Нaционалната агенция за приходите (НАП) е завършила с решение за съд заради кражбата на милиони левове от хазната.още по темата
Решението на НАП вече е внесено в пловдивски съд. Така феновете на Ботев разбраха, че най-после държавата се е върнала. Масивната проверка на собственика на Ботев - Димитър Христолов, е финализирана и се очаква той да бъде арестуван заради укриване на данъци.
Делото, което кандидат-купувачите на Ботев от „Нова българска медия" заведоха срещу Христолов, ще бъде решено до дни. Христолов ще осъмне с милиони дългове към частни инвеститори и хазната.
Тези дни феновете и легендите на Ботев се срещнаха с премиера на страната Бойко Борисов и го помолиха да им съдейства за възраждането на клуба. Днес неминуемото се случи и клубът бе изваден от шампионата на А група.
Феновете вече разбират като подкрепа от страна на премиера решението на БФС от днес и активизирането на НАП по отношение на Христолов. Остава да видим докъде все пак ще стигне държавата...
Ето тук е всичко, което ни интересува за сега!!!
Това направо ме зарадва!!!
ЛОШО МИТЕЕЕ,ЛОШО.
ТВОЙТЕ ЧЕРНИ СЪБРАТЯ ВЕЧЕ ТОЧАТ П...КИ.
НЕТРЯБВАШЕ ДА СЕ БЪЗИКАШ С НАС.ВИЖ СЕГА КВО СТАНА.
БОТЕВ ТА БОТЕВ,НА ТИ БОТЕВ СЕГА.
ТВОЙТЕ ЧЕРНИ СЪБРАТЯ ВЕЧЕ ТОЧАТ П...КИ.
НЕТРЯБВАШЕ ДА СЕ БЪЗИКАШ С НАС.ВИЖ СЕГА КВО СТАНА.
БОТЕВ ТА БОТЕВ,НА ТИ БОТЕВ СЕГА.