Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Testa_di_Legno
Контакти:

Re: /анкета/ Без цензура!

Мнениеот Testa_di_Legno » 13 мар 2024 09:05

bubka написа:
TristaNNN написа:Очаквах поне ти си разбрал, че левскарите сме много, много по-различни в светогледа си от всички останали привърженици. ;)

Е тогава се откажете МВР да ви плаща наемите и таксите за някои от обектите, които ползвате Изображение.

Ми аз лично никой път не съм оставил което и да е министерство да плати дължим от мен наем или такса, пък и ведомствата не се натиската за тая чест, да им се не види макар. 8-)
Само "Левски"!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 мар 2024 09:07

bubka написа:
TristaNNN написа:Очаквах поне ти си разбрал, че левскарите сме много, много по-различни в светогледа си от всички останали привърженици. ;)

Е тогава се откажете МВР да ви плаща наемите и таксите за някои от обектите, които ползвате Изображение.

Не става - всичко се води на комплекса, цялостно. Няма как да се раздели на - СК МВР 1, СК МВР 2, ХГ, ПФК, БК и т. н.
Но след като си цитирал точно този откъс от мнението ми, ще ми кажеш ли поне как привържениците можем да задействаме работата? ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 13 мар 2024 09:12

TristaNNN написа:Но след като си цитирал точно този откъс от мнението ми, ще ми кажеш ли поне как привържениците можем да задействаме работата? ;)

Точно за това става въпрос - някои работи се случват независимо дали привържениците го искат или не Изображение.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 мар 2024 10:09

bubka написа:
TristaNNN написа:Но след като си цитирал точно този откъс от мнението ми, ще ми кажеш ли поне как привържениците можем да задействаме работата? ;)

Точно за това става въпрос - някои работи се случват независимо дали привържениците го искат или не Изображение.

Обаче това, което привържениците могат да направят, е да си извадят главите от задниците и да заемат някаква принципна позиция, па макар и в анонимен спортен форум. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 мар 2024 10:18

Кандидат-президентът за БФС Георги Градев също показа публично своите предложения за членове на Изпълкома. Сред тях са Красимир Балъков и Димитър Димитров – Херо. Първият ще отговаря за развитието на националните отбори, докато Херо ще е представител на треньорите.

Ето всички имена, които Градев предлага за колективния орган на БФС. Той е оставил пет свободни места, които да бъдат заети по предложение на клубовете:

„Преди време предложихме експертна програма, която да се ползва от всички. Сега предлагаме на вниманието на членовете на Български футболен съюз предложенията на нашия експертен екип за състав на ИК на БФС:

1. Красимир Генчев Балъков - отговорник за развитие на националните отбори;

2. Димитър Петров Димитров (Херо) - представител на треньорите;

3. Диана Стоянова Иванова - юрист, правни въпроси и женски футбол;

4. Георги Бориславов Захариев - детско-юношески футбол;

5. Инж. Иван Любомиров Йолов - аматьорски футбол;

6. Костадин Георгиев Стоичков - съдийство;

7️. Васил Иванов Михайлов - взаимодействие с бизнеса, общините и държавата;

8️. Иво Асенов Николов - футзал;

9️. Момчил Юриев Лазаров - адвокат, взаимодействие с феновете;

Георги Петров Градев - спортно-правни въпроси и международни отношения.

*️5️ свободни места за предложения от клубовете в зала по чл. 39, ал. 2 от Устава.

Също така подкрепяме следните предложения на Димитър Бербатов:

1️. Стилиян Альошев Петров;

2️. Ясна Маринова Ставрева - представител на АБФ.

Постарали сме се да предложим най-добрите представители на съответните заинтересовани групи във футбола, както ни беше препоръчано от FIFA като добра практика.

Промяната ще дойде отвътре. Толкова години отвън нищо не се случва. Сега не трябва да допускаме тази грешка. Властта е в клубовете, които избират. Останете в залата на 15 март, не си тръгвайте след гласуването за президент и подкрепете нашите експертни предложения, независимо от това кой ще стане президент на БФС.

Направете ваши предложения за членове на ИК в зала - това е ваше законно право. Можете да предложите хора, които не са в залата и не са членове на клубове. Достатъчно е да кажете техните имена и сфера на експертиза.

Нека върнем футбола на хората", написаха от екипа на Градев.

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 13 мар 2024 10:21

bubka написа:Точно за това става въпрос - някои работи се случват независимо дали привържениците го искат или не Изображение.

Затова пък други работи се случват като напълно осъзнат акт от страна на привържениците. Изображение
Само "Левски"!

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 мар 2024 10:50

1914.1902 написа:Кандидат-президентът за БФС Георги Градев също показа публично своите предложения за членове на Изпълкома.

.....

Този не беше ли от СЗдруженците?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 мар 2024 10:52

Testa_di_Legno написа:
bubka написа:

Ми аз лично никой път не съм оставил което и да е министерство да плати дължим от мен наем или такса, пък и ведомствата не се натиската за тая чест, да им се не види макар. 8-)

Мхм, ама тук припочето е праФ - 90% от БГЛ на секундата ще се навие някой друг да му плати стадиона като на БотевЪ или да му опрости задълженията като на ЛитексЪ вековенЪ, особено ако не се преминава през процедура по припознаване, а е тип чичко-паричко, пък бил той БХ или Шиши. Не е като да не се познаваме, нали :lol:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 мар 2024 10:54

tmanolov написа:
1914.1902 написа:Кандидат-президентът за БФС Георги Градев също показа публично своите предложения за членове на Изпълкома.

.....

Май да, но от Сдруженците има и в екипа на Бербатов.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 мар 2024 11:11

1914.1902 написа:
tmanolov написа:

.....

Май да, но от Сдруженците има и в екипа на Бербатов.

Злото Наркосдружение узурпира БФС-то и връща Литекс на Лоич! 8-)
[offtopic]

Върни се в “Левски”