Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

dedko2022
Контакти:

Re: /анкета/ Без цензура!

Мнениеот dedko2022 » 12 мар 2024 19:58

Това е от 12-ти кръг
За хвърлени предмети с последствие, на основание чл.37, ал.1, т.4, б. Б, предложение 3 от ДП /2023-2024/, ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с предупреждение за лишаване от домакинство и имуществена санкция в размер на 1000 лева.

А това е от 24-ти кръг
За хвърлен предмет с последствие, на основание чл.37, ал.1, т.4, б. Б, предложение 1 от ДП /2023-2024/, ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с предупреждение за лишаване от домакинство и имуществена санкция в размер на 2000 лева.

Та се питах колко пъти може да те предупреждават за едно и също провинение, в един и същи Щампионат? Признавам си, че не съм чел внимаелно ДП. ;)
Последна промяна от dedko2022 на 12 мар 2024 20:12, променено общо 1 път.

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 12 мар 2024 20:11

honda написа:
Dakata_1912 написа:
honda написа:
peliforewer написа:
Dust написа:Ако някой има някакво нормално обяснение защо кметовете на Пловдив и Благоевград са в УС на Бербатов ще съм му благодарен. Оставям настрана новината от вчера за кмета на Благоевград дали е фалшива или не.

Имам, кметът на Пловдив тегли заеми и успя да направи така, че и Ботев и Локомотив Пловдив да имат хубави стадиони.Благоевград винаги са издигали кандидатурата на Бербатов за президент на БФС без да играят игрички.Ако на се лъжа при Боби на почит беше кмета на Симитли и синчето му, тогава не съм чел да се възмущаваш. Има и нещо което подминаваш, това са само предложения, Конгресът, а не Бербатов ще избира евентуално.

Заемите от Община Пловдив за строеж на стадион са изтеглени основно от предишния кмет и ОС на Пловдив . На всеки е ясно ,че тези заеми никога няма да бъдат върнати. И да дават средства от републиканския бюджет за строеж на стадиони на частни футболни клубове за мен е меко казано скандално , за да не използвам някоя друга квалификация.
Пели, известно ли ти е,че в Пловдив ,който е втория по големина град в България няма функциониращ ПЕТ Скенер . Известно ли ти е какво е състоянието на улиците в Пловдив - ужасно. Известно ли ти е ,че градския транспорт в Пловдив е извън всякакви стандарти? За мен е скандално един кмет и ОС да се занимават със строеж на стадиони преди да бъдат решени горе изброените проблеми.

Ей лъжльо Пет скенер в Пловдив има още от 2017, аман от завистливи хора в тази държава- тва било, онова било- ми вземи го оправи… разбирач

Наистина ли? - Защо шефовете на онкобазата( д-р Петров и д-р Томова) твърдят нещо диаметрално противоположно на това, което ти твърдиш. На кого да вярваме? Ако това, което ти твърдиш е вярно защо пациентите от Пловдив биват пращани за изследвания в София, Панагюрище :o или Варна?- Не е ли скандално.
Между другото не се пише Пет скенер,а ПЕТ скенер( ПЕТ е абревиатура)

Манипулатор си баце, има си такъв скенер в Пловдив отдавна, а иначе си прав за доста неща улици и т.н., хайде да ви прави стадион тиквата и на вас, че не се трае вече от мучене :)

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 12 мар 2024 21:08

ЦИНГАРЕВИЧ го разследва Фифа,дължи вече 600х,евра ,засега,лиценза им се ветрее Шаката се кефи на стадиончето и говеда му пречат
САМО ЛЕВСКИ!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 мар 2024 21:10

Хонда, от несвързаните ти писания, разбрах, че в един сезон 95-96г. за ЦСКА са свирени 19 дузпи срещу Левски, това ще е световен рекорд :) .Не разбрах кой е съдията свирил в 20 мача 20 дузпи за ЦСКА и 20 чк за опонентите им :) . Разбрах също, че 95-96г Левски е бил много ощетяван, интересно как стана така, че 97г. Ви подариха стадион и опростиха наемите от 1990г., нали уж много мислите за данъкоплатците, как ли сте се съгласили на тази далавера.Знам, че голям ти е мерака да ме изкараш комунист, ами не съм, даже и брат си не съм докладвал в МВР :) .Живей си в твоята орбита, пиши си, някой може и да те си върже.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 12 мар 2024 21:22

dedko2022 написа:Това е от 12-ти кръг
За хвърлени предмети с последствие, на основание чл.37, ал.1, т.4, б. Б, предложение 3 от ДП /2023-2024/, ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с предупреждение за лишаване от домакинство и имуществена санкция в размер на 1000 лева.

А това е от 24-ти кръг
За хвърлен предмет с последствие, на основание чл.37, ал.1, т.4, б. Б, предложение 1 от ДП /2023-2024/, ДК наказва ПФК "Левски" гр. София с предупреждение за лишаване от домакинство и имуществена санкция в размер на 2000 лева.

Та се питах колко пъти може да те предупреждават за едно и също провинение, в един и същи Щампионат? Признавам си, че не съм чел внимаелно ДП. ;)

Три пъти , майка и баща....
Говеждото БФС в действие.
Отбора на всички власти.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 мар 2024 21:25

Dust написа:Кметовете на Пловдив и Благоевград, единия е от ГЕРБ, а другия от ПП-ДБ

Само да те попитам, коя беше онази просперираща фирма дето прави електромобили край Ловеч.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Dakata_1912
Контакти:

Мнениеот Dakata_1912 » 12 мар 2024 21:26

vlong написа:ЦИНГАРЕВИЧ го разследва Фифа,дължи вече 600х,евра ,засега,лиценза им се ветрее Шаката се кефи на стадиончето и говеда му пречат

Шаката :)))) тва аз ли съм бре чиче , баси ироничното дърто чифтокопитно ахахахахха, голям си уе, ай да си лягаш, да не предобреш със злобата !

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 12 мар 2024 21:47

peliforewer написа:
Dust написа:Кметовете на Пловдив и Благоевград, единия е от ГЕРБ, а другия от ПП-ДБ

Само да те попитам, коя беше онази просперираща фирма дето прави електромобили край Ловеч.

Който е сукал от Лоич хаир не е видял.
САМО ЛЕВСКИ!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 12 мар 2024 21:59

peliforewer написа:

Определено нещо си чел, но нищо не си разбрал. Айде марш обратно да четеш малко по-внимателно.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 12 мар 2024 22:20

peliforewer написа:Хонда, от несвързаните ти писания, разбрах, че в един сезон 95-96г. за ЦСКА са свирени 19 дузпи срещу Левски, това ще е световен рекорд :) .Не разбрах кой е съдията свирил в 20 мача 20 дузпи за ЦСКА и 20 чк за опонентите им :) . Разбрах също, че 95-96г Левски е бил много ощетяван, интересно как стана така, че 97г. Ви подариха стадион и опростиха наемите от 1990г., нали уж много мислите за данъкоплатците, как ли сте се съгласили на тази далавера.Знам, че голям ти е мерака да ме изкараш комунист, ами не съм, даже и брат си не съм докладвал в МВР :) .Живей си в твоята орбита, пиши си, някой може и да те си върже.

"Малко статистика от шампионат 1995/96 до момента любимия ти клуб е изпълнил срещу Левски 19 дузпи, а Левски е изпълнил 8, като Левски има във въпросния период 31 победи срещу 24 за любимия ти отбор. Май статистиката е доста ясна кой е съдийския отбор."
Кое от това не ти е ясно ? Май и не можем да четем :lol: . Май статистиката е доста красноречива. Това ,че не ти харесва не е мой проблем.
Това че не си добре образован е известно на всички във форума. Не съм очаквал да може да различиш различните модели на развитие. Основното на икономическия модел на комунизма( доколко може да се говори за такъв) е държавата да управлява всичко и всички разходи да се поемат от републиканския бюджет. Ти пледираш точно за това. Аз не претендирам ,че съм прав , но за мен Държавата/Общината не трябва да се месят в бизнеса , а още по-малко да помагат на частни търговски дружества ,каквито са ПФК( това важи за всеки един ПФК.
Темата не е за стадиона на Левски ,но щом желаеш пак ще получиш поредния си урок. Наема на Левски от 1990г до 1997 за стадиона е 7 млн. неденоминирани лева ( по-малко 3000 долара по курса от 1997г ) . През 1998 УЕФА не искаше да издаде лиценз на стадиона , съдията разреши мача ни с Копенхаген да се играе пред практически пред празни трибуни 2 часа преди мача. В момента сме 2024г държавата не е дала и една стотинка , а нашия стадион и в момента е един от най-хубавите стадиони у нас и никога повече не е имал проблеми с лиценза. От 1997г до момента Левски е инвестирал в стадиона си над 40 млн лв.(деноминирани) без да е собственик . Аз не виждам с какво е ощетена държавата?
Кой е съдията ще ти кажа ,когато ми посочиш една обществена организация начело на която е избран ръководител с брат осъден за наркоразпространение.

Върни се в “Левски”