Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Dust
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот Dust » 12 мар 2024 19:47

ReBorn1982 написа:
Dust написа:Една хипотетична война Тексас, САЩ. Байдън обикновени хора ли ще мобилизира на фронта за да брани щата да не се отцепи или за целта си има професионална армия, на която се плаща за целта.

Ако силите на "нормалната" армия не стигнат, ще мобилизира и "обикновени" хора. Не че тия в армията са необикновени .....

Всяка една армия стигне ли се до мобилизиране на запасняци, едно време и запас имаше, я пиши бегала.
В Русия днес Путин се хвали, че по програма "Време за герои"
Путин рассказал об отборе на программу "Время героев"

Путин: на программу "Время героев" поступило 30 тысяч заявок с начала марта

За какво им да набират буквално пушечно месо, явно е почнало да привършва наличното.
А блядовете за толкова кухи, че за бутилка водка е готов за родину.

Коментарите под статията са доста интересни.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 12 мар 2024 19:54

Онзи ден изтекоха снимки от сателитите за военните гробове как са били преди войната и как са сега. За обикновените войници, които се погребват по техните места положението е същото. Те могат да лъжат народа си, че войната "върви по план", но не могат да се скрият от сателитите и фактите, а тези неща като излязат един ден след войната много хора ще се хванат за главите.

Така, че не се изненадвай въобще за мобилизацията, която впрочем не е спирала и върви тайно. Видяхме през есента на 2022 какво се случи като я обявиха официално и какво се случваше по границите с Грузия и не само. Втори път такава грешка няма да направят и сега се действа от тъмното.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 12 мар 2024 20:05

Ква е тая тайна мобилизация, бе, Паце? Тайна мобилизация? Ония индийци, дето се снимали сами в някаква стая? Или рапърчето, дето твърдеше, че е получило призовка, а фактически отива в казармата... Как може, да вярвате на тия глупотевини?! Най-малкото... ако имаше нещо подобно телеграм щеше да е пълен с подобни неща, както когато се "берат" хора ежедневно по улиците на Украйна. Да не говорим и за Пригожин, и за Навални, какви неща твърдеше, абсолютно с нищо не отговарящи на истината...

Понеже нон-стоп се пляскат фейкове тук, айде някаква истина да дадем...
https://t.me/warhistoryalconafter/151782

Пак голяма пуцаница и димящи НАТО-вски машини е имало вчера. Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 12 мар 2024 20:24

Drunken_Master написа:Пак голяма пуцаница и димящи НАТО-вски машини е имало вчера. Изображение

Сегодня при попытке проникновения ДРГ противника в Белгородскую область в бою приняли участие и солдаты-срочники из частей ВДВ.

При отражении атаки на Тёткино отличились срочники ВДВ

Во время попытки украинских террористических формирований проникнуть на территорию Курской области вместе с пограничниками в бой пришлось вступить срочникам из ВДВ.

Юные десантники не только не посрамили честь легендарного рода войск, но и смогли выйти из схватки без потерь, нанеся при этом врагу мощное огневое поражение.

Благодаря героическим действиям срочников из ВДВ, которым пришлось отражать атаку боевиков с трех направлений, – враг был вынужден откатиться, понеся ощутимый урон в живой силе и технике.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 12 мар 2024 20:33

Der Schmarotzer написа:
Drunken_Master написа:Пак голяма пуцаница и димящи НАТО-вски машини е имало вчера. Изображение

Сегодня при попытке проникновения ДРГ противника в Белгородскую область в бою приняли участие и солдаты-срочники из частей ВДВ.

При отражении атаки на Тёткино отличились срочники ВДВ

Во время попытки украинских террористических формирований проникнуть на территорию Курской области вместе с пограничниками в бой пришлось вступить срочникам из ВДВ.

Юные десантники не только не посрамили честь легендарного рода войск, но и смогли выйти из схватки без потерь, нанеся при этом врагу мощное огневое поражение.

Благодаря героическим действиям срочников из ВДВ, которым пришлось отражать атаку боевиков с трех направлений, – враг был вынужден откатиться, понеся ощутимый урон в живой силе и технике.

Много ме кефи, как абсолютно всички антируски опорки се стопиха като мартенски сняг. "Кочинката" щеше да фалира, нямало да издържи на санкциите, НАТО-вската техника щяла да им е*е мамата... Видяхме... Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 12 мар 2024 20:38

Drunken_Master написа:Ква е тая тайна мобилизация, бе, Паце? Тайна мобилизация? Ония индийци, дето се снимали сами в някаква стая? Или рапърчето, дето твърдеше, че е получило призовка, а фактически отива в казармата... Как може, да вярвате на тия глупотевини?! Най-малкото... ако имаше нещо подобно телеграм щеше да е пълен с подобни неща, както когато се "берат" хора ежедневно по улиците на Украйна. Да не говорим и за Пригожин, и за Навални, какви неща твърдеше, абсолютно с нищо не отговарящи на истината...

Понеже нон-стоп се пляскат фейкове тук, айде някаква истина да дадем...
https://t.me/warhistoryalconafter/151782

Пак голяма пуцаница и димящи НАТО-вски машини е имало вчера. Изображение

Казах ти го и преди, казаха ти го и други хора - разшири си полето на информация и не чакай някой да ти пусне цитати и линкове в някой русофилски форум или група в социалните мрежи.

Говорил съм достатъчно по тази тема, а ти като не искаш да прогледнеш малко над нещата и пропагандата, която ти изсипват си е лично твой проблем. Аз не съм малоумен, за да повтарям едни и същи неща по 100-ти.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 12 мар 2024 22:22

tmanolov написа:
ivan56 написа:
tmanolov написа:
ivan56 написа:
Колосс на глиняных ногах.
А аз продължавам да се чудя, защо продължавате да си мислите, че орки1 са някаква супер сила, която не може да бъде наритана от държава като Украйна и с помощта която получава. Тия орки да не са извънземни. Още повече като им гледаш войската от сбиртоци от републиките, новобранци и затворници. Напълно в реда на нещата са стигнали до Каспичан.

Кой е казал, че са супер сила? Но срещу тях има още по-големи нефелници, от същия род и сой, ама без ядрено оръжие и с пъти по-малко и по-лошо въоръжение - какво да очакваме в такъв случай?

Пропускаш основното, едните се бият за семействата си а другите за някоя рубла в повече в мизерният им животец.
Аз чудеса от украинците не очаквам, но и това което правят до момента срещу "вторая армия мире" е достойно за уважение.

Ъхъ, точно за дома си в Донбас ;) стига, все едно на нвкой софиянец ше му дреме, ако манафите си вземат Кърджали. В Бургас може и да ви трепне леко или в Пловдив, ма във Видин ще е - бал съм ги в резаците, да се оправят

Украинците след 2014 са нещо като поляците с "любовта" си към руските прасета .
И не пишем за Донбас, там е ясно, ако има един начин ще избият всички предатели от Източна Украйна без да им мигне окото.
Колкото до това дали тук някой ще защити целоста на държавата, не съм склонен да коментирам.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

JustChelsea
Контакти:

Мнениеот JustChelsea » 12 мар 2024 22:24

Кой ще защити целостта на страната ни от Турция например???? :idea: :idea: :idea: :idea: А , сетих се НАТО ще седи и ще яде пуканки щото не може да се намесва в спор на съюзници.
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.

Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 12 мар 2024 22:34

JustChelsea написа:Кой ще защити целостта на страната ни от Турция например???? :idea: :idea: :idea: :idea: А , сетих се НАТО ще седи и ще яде пуканки щото не може да се намесва в спор на съюзници.

Що Турция. Руските прасета ни обявиха за неприятелска държава.
С оглед на сегашното положение, чисто хипотетично руските прасета има по голям шанс да нападнат страната ни. Но аз лично съм спокоен
Руските ибрици ще се н@дупите и ще оправите нещата. При толкова много путинофили трябва да сме спокойни или да питаме путинофилите от Мариупол :idea: :idea: :idea:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 12 мар 2024 23:15

ivan56 написа:
tmanolov написа:
ivan56 написа:
tmanolov написа:
ivan56 написа:
Колосс на глиняных ногах.
А аз продължавам да се чудя, защо продължавате да си мислите, че орки1 са някаква супер сила, която не може да бъде наритана от държава като Украйна и с помощта която получава. Тия орки да не са извънземни. Още повече като им гледаш войската от сбиртоци от републиките, новобранци и затворници. Напълно в реда на нещата са стигнали до Каспичан.

Кой е казал, че са супер сила? Но срещу тях има още по-големи нефелници, от същия род и сой, ама без ядрено оръжие и с пъти по-малко и по-лошо въоръжение - какво да очакваме в такъв случай?

Пропускаш основното, едните се бият за семействата си а другите за някоя рубла в повече в мизерният им животец.
Аз чудеса от украинците не очаквам, но и това което правят до момента срещу "вторая армия мире" е достойно за уважение.

Ъхъ, точно за дома си в Донбас ;) стига, все едно на нвкой софиянец ше му дреме, ако манафите си вземат Кърджали. В Бургас може и да ви трепне леко или в Пловдив, ма във Видин ще е - бал съм ги в резаците, да се оправят

Украинците след 2014 са нещо като поляците с "любовта" си към руските прасета .
И не пишем за Донбас, там е ясно, ако има един начин ще избият всички предатели от Източна Украйна без да им мигне окото.
Колкото до това дали тук някой ще защити целоста на държавата, не съм склонен да коментирам.

Да де, само дето не влизат сами в бусовете, ами от по 2- ма се наложи по 5-6 да ги убеждават "влюбените" патриоти.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”