Тандема Цачев-Антонов сините нападатели.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Re: Тандема Цачев-Антонов сините нападатели.

Мнениеот _RoKi_ » 24 фев 2010 21:07

Ако им се даде време,ще бъдат страшно дуо 8-)

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 24 фев 2010 21:09

Цачев го освободиха от Пирин, защото не играе, а вече го гласите за Златната топка
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
dudu
Контакти:

Мнениеот dudu » 24 фев 2010 21:09

IVAN.CIPRUS написа:Как мислите левскари ,възможноли е двамата млади нападатели да направят добър тандем ,който да води ЛЕВСКИ към победи и титла.Аз лично вярвам че това е възможно.Двамата са млади нападатели с голям апетит за игра и голове.И двамата имат усета за голове.Дано се окажа прав със това мое мнение и двамата сини нападатели покажат своите възможности на терена.И накрая да се радваме всички заедно на синият тандем Цачев-Антонов със шампионската купа в техните ръце.

как е времето в Кипър,ходите ли на плаж ;) ;)

Потребителски аватар
levskar in CY
Контакти:

Мнениеот levskar in CY » 24 фев 2010 21:12

Идеята е супер.Но не е ли и малко рисковано?Очакват ни тежки мачове а и двамата са млади и не са подлагани на такова напрежение? :?:
Изображение

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 24 фев 2010 21:15

delpi написа:
SAMP написа:Нека първо да видим Антонов що за стока е,пък после да мислим за Цачев.Цачем има 3 гола за цял полусезон,което не е много добра атестация.
Относно титлата ,нека да изчакаме до 3-ия кръг,защото там е разковничето на цялото първенство ;)

Пич ти в другата тема защитаваш Жоро метъла, дето има 1 гол за цяла есен в Левски, а ти се струват малко 3-те гола на Цачев в Пирин... :lol: аре малко се стегни....

Жоро Метала дойде,като голмайстор на А група и според всички специалисти е един от най-талантливите БГ футболисти.А за Цачев съм гледал редица интервюта с треньори в ДЮШ на Левски и никой не е казвал,че Цачев е голям талант.За последните 5 години,колко ги чакаме,като Цачев?!?!Хичовци,Димовци,Геневци,Коприваровци и т.н.
Разберете,че 90% от юношите не стават!!!Това не е мое мнение,това го казват треньори и мениджъри.Пожелавам му успех на Цачев,но така пожелавах упех на 10-ки юноши и тавани им беше Родопа или Локо мз ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 24 фев 2010 21:23

SAMP, теб не ти ли омръзна Жоро метъла да мъчи топката 2 години? Че на мен ми писна!
Докато Цачев, Кокала го пусна 5 мача миналата година и той вкара 3-4 гола... трябва да му се даде пак шанс, поне толкова колкото давахме и на метъла и на недоразумението Жеан Карлос преди година. В последните години сме на това дередже точно защото нямаме изяван голяджия, провалиха се и опитите с Карлос, сега и с метъла... дано поне сега с Антонов опита е успешен!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
IVAN.CIPRUS
Контакти:

Мнениеот IVAN.CIPRUS » 24 фев 2010 21:25

dudu написа:
IVAN.CIPRUS написа:Как мислите левскари ,възможноли е двамата млади нападатели да направят добър тандем ,който да води ЛЕВСКИ към победи и титла.Аз лично вярвам че това е възможно.Двамата са млади нападатели с голям апетит за игра и голове.И двамата имат усета за голове.Дано се окажа прав със това мое мнение и двамата сини нападатели покажат своите възможности на терена.И накрая да се радваме всички заедно на синият тандем Цачев-Антонов със шампионската купа в техните ръце.

как е времето в Кипър,ходите ли на плаж ;) ;)

Да времето е готино,топло е но все още не става за плаж.Само англичаните ходят сега на плаж.Още една,две седмици и ще открим сезона във СИНЬОТО море на Кипър.И както миналата година ,така и тази на плажният ми чадър ще се развява СИНЬОТО знаме на ЛЕВСКИ ще пратя снимки за тебе dudu ;)
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 24 фев 2010 21:28

pomiqrat написа:Цачев го освободиха от Пирин, защото не играе, а вече го гласите за Златната топка

Ми не...Ти какво искаш да играе в Пирин.Ти го връщаш това момче поне 2-3 години назад с тези преотсъпвания за "трупане на опит".
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 24 фев 2010 21:35

delpi написа:SAMP, теб не ти ли омръзна Жоро метъла да мъчи топката 2 години? Че на мен ми писна!
Докато Цачев, Кокала го пусна 5 мача миналата година и той вкара 3-4 гола... трябва да му се даде пак шанс, поне толкова колкото давахме и на метъла и на недоразумението Жеан Карлос преди година. В последните години сме на това дередже точно защото нямаме изяван голяджия, провалиха се и опитите с Карлос, сега и с метъла... дано поне сега с Антонов опита е успешен!

Еми писна ми да(въпреки,че мн се надявах на него),но не мисля че Цачев е панацеята за нападението на Левски.Просто при една контузия на Антонов не ми се мисли,какво ще правим.А и тази двойка нападатели е неприложима предвид системата с която играе Левски-4-5-1.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 24 фев 2010 21:37

В момента Цачев не може да измести нито Жоазиньо,нито Телкийски от титулярния състав,така че темата е доста хипотетична.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Левски”