Довиждане "А" група! Здравей, мой Ботев Пловдив!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Re: Довиждане "А" група! Здравей, мой Ботев Пловдив!

Мнениеот sir George » 24 фев 2010 20:24

Няма да чета предните коментари!Само ще кажа:БОТЕВ ПЛОВДИВ,НИКОГА
НЯМА ДА СИ САМ И НИКОГА НЯМА ДА ТЕ ПРЕДАДЕМ!!!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: БФС: Ботев ще се състезава в Б група от следващия сезон

Мнениеот PFC Litex » 24 фев 2010 20:26

И за да ви отрезнеят малко главите, ето я поредната идиотщина http://sliven.gong.bg/view_article.php? ... _id=120583
Хем не бяха си получавали заплатите 4 месеца, след това са им превели със задна дата 65% от същите и греда.

Докато БФС работи под масата и кой, какво плати много ще има да си късаме нервите.
Изображение

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 24 фев 2010 20:33

emo_75, наредбите на БФС просто не струват - смърдят! А относно намесата на синдик - едва ли. Само ако държавата има сериозен дял в Ботев и поиска такова развитие. Но ако успеете да "натиснете институциите" (?!), може и да успеете - но в какво точно - не знам... Проблемът не е само на Ботев и ваш. Проблемът е на всички ни. Днес - Ботев, вчера - Кремиковци, утре - ??? Батков - ченге, Лупи - мошеник, Титан - и те са едни бастуни, Селския прави к`вото си поиска... Това не е регламентирано в наредбите на БФС, но си действа...

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 24 фев 2010 20:34

Четейки цял следобед форуми новини и решения на БФС започва да ми се избистря една версия, която ако е вярна или близка до истината стигам до извода, че Бат Митко просто е ВЕЛИК и определението на ботевисти нечовек е напълно заслужено. Кой ако не ГЕНИИЙ/комбинатор/ може да извърти следната схема:

1. и на малките деца им е ясно, че Бат Митко и италианците са едно и то от години извъртяха си някаква схема с футболистите от есента - заплати по 8000 евро и т.н. уж не платени ала бала голяма част от уж неполучилите заплата и разтрогнали са пак тук ;) - общо взето няква врътка на пране на пари
2. Да започнем от положението на Ботев след 15 кръг
7 т. и дългове, със съства който имаха въпреки че играеше що годе прилично спасение от изпадане в Б мноооого трудно.
И тук почва голямото театро - разтрогване на договори идими дойдими Италия Реджо Калбрия и т.н. постановки, които ловко вкараха феновете в пиесата с ролята те да са тези които са причината за изпадането и дори да са доволни от това. В същото време Бат Митко се освобождава от необходимостта да плаща заплати на футболисти и тренери и т.н. такси на БФС на полицията спестява пари от глоби нерви и проблеми всеки мач с феновете и със спестените пари спокойно без да бърза до лятото урежда дълговете към БФС и през юни си взима лиценза за Б група
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

emo_75
Контакти:

Re: Честито!!!Ботев аут!

Мнениеот emo_75 » 24 фев 2010 20:36

PFC Litex написа:
ogg написа:Само се чудя латексаджията, какво толкова се пени и го вълнува дали ще ни отнемат точките или не? Неговото отборче няма да намаже ако ни анулират резултатите, но въпреки това не спира да спами. В статията на ГОНГ освен това, ясно си пише, че Ботев остава с една точка, а шест се отнемат по други причини! Ако се присъждаха служебни загуби за есенния дял, следваше сега да сме с 0, а не с 1!!!

Не, не се пеня, а гледам трезво на нещата.
В момента освен, че няма да играете през пролетта в "А" група нищо друго не се случи.
Ботев и при това положение си остава собственост на селския.
За да получи лятото лиценз за "Б" този отбор трябва да си изплати задълженията и не стори ли същото отива директно във "В" и пак си е собственост на селския.

emo_75, дълговете са на отбора БОТЕВ 1912 и този отбор ако бъде обявен във фалит това е равно, че умира завинаги. Прави се ново АД, с ново име и се почва от окръжните групи.
Недей си мислихте, че с това, че са отнели днес един лиценз и всичко се е оправило.

каквото и да беше днес решението на БФС,трябва да се мине през фалит на това АД.това ще мине през съда.гарантирам ви,че от есента БОТЕВ ще играе в Б ГРУПА с нов собствник и христолов нияма да има нищо общо с нашия отбор.а след обявяването на фалита дълговете остават на христолов.
ЧЕСТИТО МИТЕ!САМ СИ ГО НАПРАВИ НЕЩАСНИКО.

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 24 фев 2010 20:37

PFC Litex написа:И за да ви отрезнеят малко главите, ето я поредната идиотщина http://sliven.gong.bg/view_article.php? ... _id=120583
Хем не бяха си получавали заплатите 4 месеца, след това са им превели със задна дата 65% от същите и греда.

Докато БФС работи под масата и кой, какво плати много ще има да си късаме нервите.

Да - трагична реалност!!! Но аз вече няма да си късам нервите, `щото не ми останаха такива. И то все от "сложни казуси и компетентни органи" в тая прекрасна татковина. То и ние сме си за...

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 24 фев 2010 20:39

PFC Litex написа:
sorcererals написа:Литекс, както казах, обичам разни "капацитети" да ми обясняват неща, за които не са информирани. Дълговете му са толкова, колкото ти казах, а може би и повече. Засега са обезпечени, но всяко нещо си има срокове, а часовника тиктака. С тези пари кое по-напред ще плати? И защо си мислите, че няма други кредитори, освен държавата и той самия? Но като не сте запознати е лесно да философствате. А сега се замислете над следното - колко пари щеше да прибере още от телевизионни права и сега ще ги вземе ли? А и се чува, че част от парите са му дадени авансово, ако е така, как ще ги връща?

Въпросната сума е за периода 01.01.2009 - 31.12.2009 Ботев е играл в групата, така че тази сума няма на кой да я връща :!:

Какво разбираш под други кредитори? - банки, държавни структори, частни лица.
Колко процента са акциите на селския в Ботев 1912 АД?
За да не получиш лиценз, някой официално трябва да си търси дадено задължение с документ, че същата сума е дадена. Ако има суми раздавани под масата те не хващат дикиш.

Аз искам Ботев, този който е създаден на 12.03.1912 без селския в "А" група - дано сега си ме разбрал, но действията които се вършат показват съвсем друго.

Явява се утре италианската компания "Х" която дава финансова гаранция, че задълженията ще бъдат изплатени и тогава няма какво да спре БФС да не издаде лиценз за новия сезон.

Яд ме е, че днес БФС да де карт бланш и време на селския да развие и разработи новата схема.

Много питаш. Както казах в един друг пост - не е на магарето работа. Ако опрете до нашето дередже, тогава ще си обясниш някои неща, евентуално.
Реално той няма да получи поне 200 000 за следващите 6 месеца(ако разделим вече получената сума за миналата година наполовина)
За кредиторите - във въпроса ти се съдържа отговора.
Акциите на селския са 83%. Или 87%, в момента не съмсигурен точно.
Никой не ти говори за суми под масата, но както казах, обичам "книжни капацитети" като теб.
Ние искаме същото като теб, но за да стане, трябва да минем през чистилището на аматьорския футбол.
Като се яви някоя компания, която изрита селяка и плати задълженията, какъв е проблема? Само дето няма луд, който да извди една купчина пари, за нещо кухо.

За последното , или си малоумен, или се правиш на такъв. Какво време са дали бфс на селяка, като и в двата случая(участие и неучастие) той си разполага с това време?

Потребителски аватар
ultra1912
Контакти:

Re: Изхвърлихме и Митьо! Победата е близо!

Мнениеот ultra1912 » 24 фев 2010 20:41

acmilan написа:Не че някой го интересува моето мнение,но на мен лично ми стана тъжно за Салерно.Човекът е дал сума ти пари за пътуване и тем подобни покрай тия футболисти,до последно искаше да има отбор и накрая го изгониха...Много ми е интересно как някакви си там му викат имаш един ден да напуснеш страната,егати наглостта...Както и да е,ваша си работа.Само да не се подведете да изберете Барека за кмет на Пловдив догодина...

Оле горкичкия Салерно,даи да му се кланяме като е искал.Той и селския са едно,разбери го това и не пиши повече.Като толкова искаше отбора,защо са бави 6 месеца?А как по дяволите,казва че отбора е негов,като акциите на селския са запорирани?
Да се абстрахираме от всичко,с тези футболисти и пари,само щеше да удължи агонията на Ботев,и да спечели време на ДХС,както стана и първия полусезон.

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 24 фев 2010 20:42

Няма ли някой да го гръмне тоя селяк бе :evil:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Изхвърлихме и Митьо! Победата е близо!

Мнениеот acmilan » 24 фев 2010 20:43

ultra1912 написа:
acmilan написа:Не че някой го интересува моето мнение,но на мен лично ми стана тъжно за Салерно.Човекът е дал сума ти пари за пътуване и тем подобни покрай тия футболисти,до последно искаше да има отбор и накрая го изгониха...Много ми е интересно как някакви си там му викат имаш един ден да напуснеш страната,егати наглостта...Както и да е,ваша си работа.Само да не се подведете да изберете Барека за кмет на Пловдив догодина...

Оле горкичкия Салерно,даи да му се кланяме като е искал.Той и селския са едно,разбери го това и не пиши повече.Като толкова искаше отбора,защо са бави 6 месеца?А как по дяволите,казва че отбора е негов,като акциите на селския са запорирани?
Да се абстрахираме от всичко,с тези футболисти и пари,само щеше да удължи агонията на Ботев,и да спечели време на ДХС,както стана и първия полусезон.

Виж сега,аз мога да пиша където искам,но,спокойно,няма да ви дразня повече.Аз просто си казах мнението.Ако си прав и те двамата са в комбина,тогава сте направили правилното решение.Важно е да сте убедени,че е така,аз не съм,но не е моя работа.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Ботев”