Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Re: Национален протест срещу управлението на ПФК Левски

Мнениеот SAMP » 24 фев 2010 20:09

parvanoff написа:Левски на първо място-поне за мен-е символ на свободата. Но свободата изисква интелект-това и самият Васил Левски го е доказал-той е променял мъничко по мъничко нещата, защото му е било ясно, че понякога трябва да се изчака. Всичко е ясно, че е въпрос на гледна точка и времето ще покаже кой е крив, кой е прав... За мен е наивно да смяташ, че хората ще останат от Левски-сам виждаш как всички основно критиките са им за трансфери и има рев до небесата при всяка загуба. Когато Левски няма богат, а честен собственик, точно публиката може да го вдигне на крака, но публиката липсва от доста време, имаше я само, когато имахме успехи-ето ти един факт! Разговорът е много обширен и дълбок и трудно може да се осъществи в един форум. Аз съм сигурен, че няма да изгоните батков-нещата вече не са същите, липсва духът, липсват принципите, които ти спомена в поста си, но знаеш, че най-важното е да се придържеш към принципите си-щом си сигурен, че с псуване на стадиона ще станат нещата, дерзай...

Виж сега,никъде не съм казал,че с псувни по стадионите ще станат нещата.А и малко е обидно да отъждествяваш принципите ми с псуване по стадионите.Не съм толкова примитивен,за мен е важно дори пред мен самия да си имам позицията,която споделям,по този начин ще бъда чист пред съвестта си.Предпочитам 1 милион готови на всичко,отколкото 2-3 милиона,половината от които да са само с отбора,когато бие ;)
Батков няма да бъде изгонен,защото сектор Б умря!!!Няма как да очакваш морал от СЗ и НФК!!!Те са обвързани финансово с Батков,което им връзва ръцете.А и транспаранти от типа:Справедливост за Ицо И Любо(Единия дясна ръка на Таки,а другия Бияч номер едно в бригадите му),няма да стигнем до никъде.Как да очаквам морална позиция и отстояване на приниципи от хора,които продават наркотици :? Докарахме го до там,че всеки един фен на стадиона е самостоятелна бойна единица.Публиката се разцепи и това е най-болното :|
Относно частта за Васил Левски:нещата може да се изчакват и търпят,когато си готов да платиш цената за успеха.Е аз не съм готов да плащам ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 24 фев 2010 20:38

Визирам, не принципите ти, а това, че каза, че ще викаш против ръководството на стадиона-трудно ми е да си помисля, че ще е нещо друго от обичайните неща, но може и да не съм прав. Но пък ако е нещо не толкова цинично има опасност да си викаш сам ;) Все пак може и да не съм прав и за това, за което ти се извинявам...
Иначе за почти всичко в последното ти мнение съм съгласен-за последните 2 реда мога да кажа само, че всеки си има право на мнение-може и да си прав, може и да не си... Но ти обясни надълго и нашироко това, което казах с няколко думи-а именно мнението ми, че няма да успеете да махнете батков...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 24 фев 2010 20:45

parvanoff написа:Визирам, не принципите ти, а това, че каза, че ще викаш против ръководството на стадиона-трудно ми е да си помисля, че ще е нещо друго от обичайните неща, но може и да не съм прав. Но пък ако е нещо не толкова цинично има опасност да си викаш сам ;) Все пак може и да не съм прав и за това, за което ти се извинявам...
Иначе за почти всичко в последното ти мнение съм съгласен-за последните 2 реда мога да кажа само, че всеки си има право на мнение-може и да си прав, може и да не си... Но ти обясни надълго и нашироко това, което казах с няколко думи-а именно мнението ми, че няма да успеете да махнете батков...

Със сигурност може да не съм прав ;) За мен е важно,както казах позицията(разграничаване от ръководството).А това,че Батков няма да се махне под натиска на феновете е пределно ясно.Да се мисли обратното е наивно.Но пак казвам(любима реплика на футболисти и треньори :) ),за мен е важна позицията,за да сме чисти пред съвестта си ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 24 фев 2010 20:49

Мога само да адмирирам последните ти думи-да, за мен това също е най-важното!!!
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 12 мар 2010 17:44

И мен най-много ме боли от факта, че не сме обединени, така както сме били преди. Иначе отдавна щяхме да сме го изгонили
Само феновете са важни!

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

До кога сините фенове ще търпят?

Мнениеот sslevski » 14 мар 2010 20:29

Чаках чаках ама ми омръзна да ви чакам.До кога ще търпите бай ви Ганя беееееее.Без покупки и качествен треньор.Няма да ни чака нищо хубаво.Искам да попитам до кога ще се примирявате и ще слушате оная врана ли е гугутка ли е???
Питам кога ще излезем мъже от цялата история?
Кога ще разберем че Левски има фенове.
В момента изглеждаме като.....говоря за феновете.За футболистите сами им сложете определения.
Кога ще покажем на ръководството че Левски не е лаборатория?
Питам до кога????
И НАКРАЯ НИКОЙ НЕ НИ Е ВИНОВЕН ОСВЕН САМИТЕ НИЕ........БЕЗДЕЙСТВАЙТЕ.....
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

реалист
Контакти:

Re: до сините фенове

Мнениеот реалист » 14 мар 2010 20:37

Следя Бг футбол повече от 25 г. по слаб Левски през целия този сезон Не помня - Мисля напълно реално Левски ще отцъства от Европеиските турнири на Есен :cry:

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 14 мар 2010 20:39

реалист написа:Следя Бг футбол повече от 25 г. по слаб Левски през целия този сезон Не помня - Мисля напълно реално Левски ще отцъства от Европеиските турнири на Есен :cry:

Моля коментирай бездействието на феновете и по точно по темата.

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 14 мар 2010 20:52

Кво предлагаш бе? Айде махни го де...
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 14 мар 2010 20:55

Gonzo0009 написа:Кво предлагаш бе? Айде махни го де...

Предлагам да сме по единни и по решителни а ти.....

Върни се в “Архив”