Арабин от Дубай идвал тази вечер за ЦСКА?
Пон, 2008-12-01 18:54
Арабски богаташ от Дубай е най-близо до купуването на ЦСКА, предаде БЛИЦ. Неговата дясна ръка пристига тази вечер в София с полет от Луната(Истанбул) 21,55 часа.
Има малка вероятност човекът от Обединените арабски емирства да кацне на родна земя утре преди обяд с друг самолет от най-големия турски град.
Източници заявиха, че Александър Томов е прецакан от Прамод Митал и няма да участва в преговорите. Индиецът е избрал друг българин, който ще го представлява при заключителните разговори. Според слуховете става въпрос за Петър Манджуков.
Митал и арабският шейх вече са уточнили почти всичко по сделката, но тъй като индиецът няма възможност да пристигне в България, той е упълномощил въпросния българин да посрещне арабския пратеник и да му покаже стадиона и базата в Панчарево. Както и да уточни формалните въпроси по сделката, която е на стойност малко под 10 милиона евро.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Последна промяна от CSKA ULTRAS 15 на 01 дек 2008 21:16, променено общо 1 път.
- sedem_!_dva
Re: Арабин от Дубай идвал тази вечер за ЦСКА?
ТОЙ ЛИ Е БИЛ БЕ
АЗ МИСЛИХ, ЧЕ ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ИДВАТ ДА ПРЕГОВАРЯТ ЗА Ц(*КА, А ТО ТОЯ АРАБИН Е ЗАКРИЛ ЛУНАТА

NON MOLLARE MAI
- lewstherin
- Контакти:
Те ще се избият за тоя отбор бе. Руснаци, сега араби...

МИ ТОЙ ЦИГАНИН ПРИ ЦИГАНИ ЩЕ ОТИДЕ!!!
АРАБИТЕ НЕ ЯДАТ СВИНСКО !
Фланелката на Локо Пловдив не се облича на тялото , а на душата!

ЛОКО-ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ!!!

ЛОКО-ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ!!!
ivanjuve написа:АРАБИТЕ НЕ ЯДАТ СВИНСКО !
Фена на "Велбъжд" да замълчи !

Аз съм от "ЦСКА" , но "ЦСКА" не е от мен !
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!
Стига с тая омраза, бе! К'вото чуете свързано с ЦСКА и бива буквално осирано за секунди. Ако и толкова си обичате отбора, цена няма да имате... Болни мозъци!