Как се справи водещият на ГОНГ - Христо Йовов

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Как се справи водещият на ГОНГ днес ? :)

Мнениеот NOMER14 » 24 фев 2010 18:28

ЙОВОВ ТРЯБВАШЕ ДА ГОВОРИ ВЕДНАГА СЛЕД МАЧА С ЛАЦИО В РИМ....,ВЪПРЕКИ ЧЕ БЕ СЪРДИТ.
ЕКИПЪТ НА ТОМИСЛАВ Е ДОБРЕ ПОДБРАН...., НЕ ГО РАЗВАЛЯЙТЕ....
ПРОПУСНАЛ ТОЛКОВА ГОЛОВЕ ДА ОТБЕЛЕЖИ, ВСЕ ПАК ЙОВОВ ГО ПОМНЯ И ИДЕНТИФИЦИРАМ С ГОЛОВЕТЕ СРЕЩУ МАРСИЛИЯ,ЛАЦИО,ЦСКА.... ;)

albedo
Контакти:

Мнениеот albedo » 24 фев 2010 18:31

Не съм го слушал, но сигурно става повече за водещ, отколкото за футболист.

neutralen
Контакти:

Мнениеот neutralen » 24 фев 2010 18:32

много плямпане.. а като се налагаше да чете беше все едно срича и набляга първокласник!!абе не е за футболисти маи?! :lol:

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 24 фев 2010 18:50

Йовов е един от малкото футболисти в бг футбола,които са надарени с талант и интелект природно.Друг е въпросът,че можеше да развие таланта си много по-добре,ако беше по-сериозен на младини.Колкото до интелекта,като стане треньор ще се види развитието на този аспект.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
bako
Контакти:

Мнениеот bako » 24 фев 2010 18:51

учудих се доста,че Томислав въобще му даде думата,да каже момчето и то 1-2 думи в ефир......... ;)
"За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ - Константин Иречек (13.12.1881)

Потребителски аватар
cocain4
Контакти:

Мнениеот cocain4 » 24 фев 2010 19:33

Xanko написа:
Tomislav_Fan написа:Как според вас се справи водещият на ГОНГ днес ? А както знаят тези, които са го слушали, той се казваше Христо Йовов :)
Аз му давам отлична оценка и мисля, че няма място за притеснение относно работата си след като приключи с футбола :lol:

Аз само се чудя как е уцелил вратата на студиото. :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2Moo вашите три звезди са само статистика,нашето име е ЛЕГЕНДА И СЛАВА

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 24 фев 2010 19:41

acmilan написа:Йовов е един от малкото футболисти в бг футбола,които са надарени с талант и интелект природно.Друг е въпросът,че можеше да развие таланта си много по-добре,ако беше по-сериозен на младини.Колкото до интелекта,като стане треньор ще се види развитието на този аспект.

Прав си.Не всеки е попадал в Байерн М .Ако беше по-сериозен тогава,щеше да стане много голям.Направи ми добро впечатление,че Йовов говори интелигентно/за разлика от други футболисти ;) /,макар и на места с клишета.Най-голям майтап беше,когато попита защо само "Ботев" ПД е изхвърлен от "А"група заради финансови задължения,а за други се правят компромиси /явно визираше ЦСКА/.Интересна беше и реакцията на Ники Александров... :lol:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
chervena burq
Контакти:

Мнениеот chervena burq » 24 фев 2010 19:42

Такъв ташак одавна не е гостувал в ГОНГ.

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 24 фев 2010 19:57

Дахйте линк , ако е записвано :)
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”