Литекс, не се лиусещаш ,че дразниш. Задръж си коментарите, дори и да си мислиш, че са добронамерени, не така изглеждат в нашите очи.
Това , което са решили к.у.р.в.и.т.е от бфс е поредното решение в полза на селяка. Въпреки, че е донякъде изненадващо, не е нищо ново. И във В да ни бяха изхвърлили, АД-то не фалира автоматично, т.е сериозната ни работа тепърва предстои. На въпросите ви какво и как ще се прави, не е на магарето работа. Пътя е начертан, остава да си свършим работата. Дотогава, дерзайте. А ние дано успеем. Тогава ще се осъществи мечтата на всички, които сега "горчиво" съжаляват, че са ни изхвърлили.
Довиждане "А" група! Здравей, мой Ботев Пловдив!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- sorcererals
- Контакти:
Re: БФС: Ботев ще се състезава в Б група от следващия сезон
КОЛКОТО И ТЪПО ДА ЗВУЧИ НО ТОВА НЕ Е ДОБРА НОВИНА
- max_danieli
- Контакти:
Селяка остава, щом не е фалирало АД-то. Искахте отбора да е аут - аут е. Сельо обаче не, щом ще се започва от Б група. Ай да видим сега "мъдрите" глави какво ще кажат и как ще го махнат. Имало план по който се действало. Да видим сега какъв е плана.
- sorcererals
- Контакти:
max_danieli написа:Селяка остава, щом не е фалирало АД-то. Искахте отбора да е аут - аут е. Сельо обаче не, щом ще се започва от Б група. Ай да видим сега "мъдрите" глави какво ще кажат и как ще го махнат. Имало план по който се действало. Да видим сега какъв е плана.
Държиш ли да ти се дава отчет всеки ден или ще преглътнеш да е веднъж седмично?

- Roger_Federer
- Контакти:
Re: Довиждане "А" група! Здравей, мой Ботев Пловдив!
Честно да ви кажа,не разбрах,защо се развате,аз мислех,че италианците са били дошли с добро,ама явно съм сгрешил...Ами честито тогав,макар че аз не бих се радвал докато Селянина е там.Успех и след година в А група
- dagger1912
- Контакти:
На Любимец правата ли щяхме да копуваме за Б група?
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
Много "византийско" решение. Много ми е интересно дали с това решение перушан не сложи "кръст" на дълговете на урода към него. Нека някой юрист си каже мнението, защото точно така изглежда.
Това, което поучихме, макар и малко на пръв поглед, е много - няма да има играещ отбор, носещ името "Ботев Пловдив". Това ще ни спести немалко драми по стадионите (пък и по форумите
). Ако в този период, до издаването на лицензите за следващия сезон, не се намери начин да влезе синдик в АД-то, то значи, че не сме я свършили никаква...
Това, което поучихме, макар и малко на пръв поглед, е много - няма да има играещ отбор, носещ името "Ботев Пловдив". Това ще ни спести немалко драми по стадионите (пък и по форумите

Не натискайте ТУК!
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
dagger1912 написа:На Любимец правата ли щяхме да копуваме за Б група?
??? Малко ли ни е Велбъжд (Пловдив), че да имаме и Любимец (Пловдив)???
Не натискайте ТУК!
Re: Изхвърлихме и Митьо! Победата е близо!
Не че някой го интересува моето мнение,но на мен лично ми стана тъжно за Салерно.Човекът е дал сума ти пари за пътуване и тем подобни покрай тия футболисти,до последно искаше да има отбор и накрая го изгониха...Много ми е интересно как някакви си там му викат имаш един ден да напуснеш страната,егати наглостта...Както и да е,ваша си работа.Само да не се подведете да изберете Барека за кмет на Пловдив догодина...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.