Зимната подготовка на Левски Вековен (контроли, трансфери, спекулации и др.)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Зимната подготовка на Левски Вековен (контроли, трансфери, спекулации и др.)
Най ми е тегаво за треньорите и ръководството, отиде неделята във скаутстване У тубата :lol:. Не се надявам да имат готови играчи, още нямаме десен бек, а се знаеше от 2 месеца, че Патрис си тръгваше. Ако не намерят никой, ще има бодри лафове за НАП и юношки.
Re: Зимната подготовка на Левски Вековен (контроли, трансфери, спекулации и др.)
futbolqga написа:TristaNNN написа:Serafim написа:Не, пише, че 2,2 е пазарната му цена, а трансферната сума е 3млн евра, което е по-близо до спряганите 2,8 в медиите.
Според маркета общо продадените играчи са за 5.65млн евра.
Викаш, при пазарна цена от 2.2 млн. японците са броли 3 млн., щото са щедри пичове.
Е, па, може..... :))
Е, тук ме шокира! Какво значи "пазарна цена"? Стойност, която някакъв си сайт определил. Според сайта, Дарлан струва 1.5 млн. евро, пък ние балъците го пускаме за 600 хил., по твоята логика.
Ами, така, де. И аз не знам какво точно значи "пазарна цена" в тоя сайт за футболисти, де не са имали друго, освен свободни трансфери през последните 3-4 години.
Направило ми е впечатление, че в такива случаи обикновено въпросната "цена" не кореспондира съвсем с това, де пише във вестниците, но може и да бъркам.
Идеята ми беше, че едва ли японците са будали и са надплатили близо 1 млн. в ойро над пазарната цена, ако приемем, че тя е вярна.
Иначе съм наясно, че тука сме царе на сметките и стъкмистиките.
Но както и да е, сега си чешем езиците.
Така ще е, докато от клуба мълчат за всичко като припоци след финала за купата през 2022 година.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Serafim написа:TristaNNN написа:Serafim написа:Не, пише, че 2,2 е пазарната му цена, а трансферната сума е 3млн евра, което е по-близо до спряганите 2,8 в медиите.
Викаш, при пазарна цена от 2.2 млн. японците са броли 3 млн., щото са щедри пичове.
Епа... сигурно знаеш, че тоя сайт си определя цените на футболистите по някаква своя преценка и не е особено меродавна. Ама щом си решил да се изтропаш пак ей така.. може :)
И Байерн платиха над 30 млн евро за Саша Бое, при условие, че цената му според сайта е 22 млн евра... Балъци.
Викаш, ще приемаме информацията в сайта ако и както ни е удобно. :)) Е, па, няма лошо.
Щом родните пишколапци и гъзоблизци са казали 3 млн. - толкова ще да е.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:futbolqga написа:TristaNNN написа:Serafim написа:Не, пише, че 2,2 е пазарната му цена, а трансферната сума е 3млн евра, което е по-близо до спряганите 2,8 в медиите.
Е, тук ме шокира! Какво значи "пазарна цена"? Стойност, която някакъв си сайт определил. Според сайта, Дарлан струва 1.5 млн. евро, пък ние балъците го пускаме за 600 хил., по твоята логика.
Ами, така, де. И аз не знам какво точно значи "пазарна цена" в тоя сайт за футболисти, де не са имали друго, освен свободни трансфери през последните 3-4 години.
Направило ми е впечатление, че в такива случаи обикновено въпросната "цена" не кореспондира съвсем с това, де пише във вестниците, но може и да бъркам.
Идеята ми беше, че едва ли японците са будали и са надплатили близо 1 млн. в ойро над пазарната цена, ако приемем, че тя е вярна.
Иначе съм наясно, че тука сме царе на сметките и стъкмистиките.
Но както и да е, сега си чешем езиците.
Така ще е, докато от клуба мълчат за всичко като припоци след финала за купата през 2022 година.
Сега те разбрах. Мога спокойно да твърдя, че стойността на играчите в сайта, особено в по-периферните футболни локации, са крайно неточни. Един Боби Цонев, примерно, е оценен на 1.5 млн. евро.
Иначе не знам колко е точно сумата за Уелтън, но има индикации, че е около 3. Вероятно всички помним скорошното интервю на Джери, където потвърди интереса на японците и каза това по отношение на исканата сума:
Поради тази причина аз трябва да защитавам и страната на клуба, т.е Левски. Искат 4 млн.- казвам 4 млн. Въпреки че за мен това не е реална сума. Не съм аз обаче човекът, който определя цената.
Ясно е, че не сме взели 4, но в този контекст 3 ми звучи напълно възможно.
-
- Контакти:
TristaNNN написа:Serafim написа:TristaNNN написа:Serafim написа:Не, пише, че 2,2 е пазарната му цена, а трансферната сума е 3млн евра, което е по-близо до спряганите 2,8 в медиите.
Епа... сигурно знаеш, че тоя сайт си определя цените на футболистите по някаква своя преценка и не е особено меродавна. Ама щом си решил да се изтропаш пак ей така.. може :)
И Байерн платиха над 30 млн евро за Саша Бое, при условие, че цената му според сайта е 22 млн евра... Балъци.
Викаш, ще приемаме информацията в сайта ако и както ни е удобно. :)) Е, па, няма лошо.
Щом родните пишколапци и гъзоблизци са казали 3 млн. - толкова ще да е.
Или четеш по диагонал, или просто обичаш да пишеш навъпреки, подобно на Лавината.
Колегата преди мен беше писал, че трансферната сума, според сайта е 2.2, а аз го поправих, че е 3. В медиите пишеше, че Левски му търси 3млн. и ще кандардиса на 2.8. Вече колко е вярно е отделна тема.
Дадох ти и пример със Саша Бое.
Отборът лека полека се измъква от тинята. Това беше правилният ход. Има още 2-3ма които ще се продадат на лято и до голяма степен се започва на чисто. Вече може да се очаква нов собственик. Дълговете ще са минимални. Костов ще обере пешкира както се очаква от всички негови фенове и симпатизанти тук.
Момчета, чешем си езиците по темата с "ценообразуването".
Истината е, че в случая с Велко (свободен агент през последните години, без трансферни суми), нямаме факти, респективно и солидни аргументи за дискусия, но примерите с играчи на Байерн и всякакви подобни отбори от тази орбита са неуместни.
Пожелавам си ръководството да набие един хеттрик на НАП на полувремето и да се поусмихнем.
Истината е, че в случая с Велко (свободен агент през последните години, без трансферни суми), нямаме факти, респективно и солидни аргументи за дискусия, но примерите с играчи на Байерн и всякакви подобни отбори от тази орбита са неуместни.
Пожелавам си ръководството да набие един хеттрик на НАП на полувремето и да се поусмихнем.
[offtopic]
[/offtopic]

Вълчан написа:Отборът лека полека се измъква от тинята. Това беше правилният ход. Има още 2-3ма които ще се продадат на лято и до голяма степен се започва на чисто. Вече може да се очаква нов собственик. Дълговете ще са минимални. Костов ще обере пешкира както се очаква от всички негови фенове и симпатизанти тук.
Не виждам какви претенции можем да имаме към Костов. Поне да го бяха оставили да си движи селекцията, да кажем - не е довел качествени заместници. При сегашното положение, с наличния потенциал Костов може да се бори за влизане в шестицата. Нищо повече. И Карло Анчелоти да дойде, няма да сме на различно място в крайното класиране.
Успех и благодаря на Уелтън! Страхотен играч, който даваше емоция на терена и извън него, от този тип, който запалват децата по Левски. Ще ми липсва!
От друга страна, като знаем какъв е успехът на ръководството при преподписването на договори с основни играчи, по-добре че го продадохме сега, отколкото след няколко месеца придворните медии да ни обясняват какъв предател е.
Дано само не засилим сега да плащаме трансферни суми за Бастунчо и Кабиньо, а да имаме опции за заместник. Все пак беше ясно, че ще го продадем.
От друга страна, като знаем какъв е успехът на ръководството при преподписването на договори с основни играчи, по-добре че го продадохме сега, отколкото след няколко месеца придворните медии да ни обясняват какъв предател е.
Дано само не засилим сега да плащаме трансферни суми за Бастунчо и Кабиньо, а да имаме опции за заместник. Все пак беше ясно, че ще го продадем.
- Michael_Buble
- Контакти:
Aronaks написа:Държавата е на американското посолство, което държи Тиквата и ДП, и те просто изпълняват команди. Левски трябва да бъде ниско приведен, публиката му разединена и отчаяна. Народът максимално чалгизиран и прост. Лесен за манипулиране и управление. Който ще да вярва, но това е положението. Левски има "късмета" да бъде най-популярния и обичан отбор и затова си понася съдбата.
Сега очаквам да излязат радетелите за демокрация и свободни човешки права и да те обвинят, че си конспиратор, путинист и, че всичко е много по-тривиално.
Просто Левски по някакво лошо завъртане на рулетката на съдбата случва все на алчни некадърници, лоша поличба и кофти стечение на обстоятелствата като световната рецесия, войната в Украйна и саботажа на Зелената сделка.