Зимната подготовка на Левски Вековен (контроли, трансфери, спекулации и др.)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Re: Зимната подготовка на Левски Вековен (контроли, трансфери, спекулации и др.)

Мнениеот olimpi » 09 фев 2024 13:36

Президент не трябва да е бивш футболист, а богат, умен и предприемчив бизнесмен с нюх към печалбата.

Естествено. Бивши ритнитопковци нямат нито акъла нито образованието да управляват успешно каквто и да било. Това важи и за БФС, по белите страни президенти НЕ са футболисти.

Може да бъдат скаути, тренери и СТ ръководство, но не и ръководители , които да барат пари.

Апропо, идеято със стадион Раковски е много добра - локация, транспорт и т.н., но се забравя, че Герена също има метро, което е огромен плюс в град с кошмарни задръствания като София.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

skitnik32
Контакти:

Re: Зимната подготовка на Левски Вековен (контроли, трансфери, спекулации и др.)

Мнениеот skitnik32 » 09 фев 2024 19:22

TristaNNN написа:
Вълчан написа:Как ще ги накараш да преподпишат като не искат при същите условия, или леко подобрени. Те да не луди. Отделно протакаха и заблуждаваха ,че ще преподпишат и заблуждаваха дори и феновете.

Наистина ли? Я гледай обаче какво разправя Жеремито:
... За да съм напълно откровен, никога не съм обещавал, че ще преподпиша контракта си, но треньорът излъга за това. Вече му бях казал, че няма да подновя договора си, но той каза съвсем различни неща пред журналистите“, заяви Петрис пред gerena.bg.

И това че уж го е казал е 100%-ва гаранция че е така? Извинявай, но на Костов тезата е по-логична. за това мисля че негъра лъже.

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 09 фев 2024 19:25

NOMER14 написа:5 лева, за да докажеш, че си Левскар.
Ти сериозно ли?

за клошара Манолов това е тавана бе,

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 09 фев 2024 20:50

2,8 за Уелтън ще е перфектно, ако е вярно.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 10 фев 2024 12:11

За Уелтон съм си казвал мнението, динамичен и атрактивен, но ниска продуктивност...малко плажен футболист. Дано го кешираме и няма драма скоро с неговия договор. За Бастунов и онова леке Кабов... По-скоро първия, още ме е яд как скачане със Славия и Хебър малкото лайно Кабов. Оставам с впечатление, че Георги Николов и Мартин Стойчев ги изпуснахме за не огромни суми, мисля, че си заслужаваха, но ще видим. Очертава се бурни трансферния дни! Поне си научиха урока и продават!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 10 фев 2024 12:13

На единият мечтата му е била да играе в ЦСКА - София, очевидно не е било нужно да идва при нас.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 10 фев 2024 12:29

Кабов няма как да стъпи на Герена. Не би било добре за неговото здраве.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 10 фев 2024 13:29

Сопотчани май са дали 200k евро за Николов.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 10 фев 2024 14:39

mikata написа:Сопотчани май са дали 200k евро за Николов.

Най вероятно, но без проценти за Хебър и комисионни за агенти! 20% от тези пари са за играча така е в цял свят, в крайна сметка вкара повече от Рикардиньо примерно! Беше просто пример, всеки може да оспорва или подкрепи теза, за мен беше добър вариант.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 11 фев 2024 09:26

Какво стана с трансфера на Дарлан, нали вчера трябваше да го обявяват официално :oops:

Върни се в “Левски”