Довиждане "А" група! Здравей, мой Ботев Пловдив!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Честито!!!Ботев аут!
Пак парадокси от БФС-Ботев го има ама няма да играе в А група, 6 месеца почивка после пак лицензиране и накъде? Пълна глупост, като си платят или разсрочат дълговете ще играят в Б група, но отбора пак ли ще е на Христолов? Питам, защото Ботев не фалира, а само е изваден от групата за дългове, като Пирин преди години. Ако ще се прави нов отбор в В група му трябва ново име, ново АД и ще станат два отбора Ботев. То няма пари за един, какво остава за два! БФС пак роди тъпо решение, но там не са от най-умните1
PFC Litex написа:ogg написа:
emo_75, дълговете са на отбора БОТЕВ 1912 и този отбор ако бъде обявен във фалит това е равно, че умира завинаги. Прави се ново АД, с ново име и се почва от окръжните групи.
Недей си мислихте, че с това, че са отнели днес един лиценз и всичко се е оправило.
Ей ама много си умен бе на батко умника и както качеството си на какъв се изказваш неподготвен!
Дълговете са на АД-то смотльо!
Re: Довиждане "А" група! Здравей, мой Ботев Пловдив!
Аййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййййй
канариииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии
канариииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии
- rebelheartous
- Контакти:
sokkoban написа:PFC Litex написа:ogg написа:
emo_75, дълговете са на отбора БОТЕВ 1912 и този отбор ако бъде обявен във фалит това е равно, че умира завинаги. Прави се ново АД, с ново име и се почва от окръжните групи.
Недей си мислихте, че с това, че са отнели днес един лиценз и всичко се е оправило.
Ей ама много си умен бе на батко умника и както качеството си на какъв се изказваш неподготвен!
А едно АД в наши дни не е ли равно на съответния клуб бе, мозък?
- plamen etov
- Контакти:
Re: Довиждане "А" група! Здравей, мой Ботев Пловдив!
'Честито момчета!!Най после и ваще мъки свършиха ,и дано всичко да бъде в ред за бъдеще.дано след 2 г дасте пак в Агр къдетовие мястото
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
- botev_1912
- Контакти:
PFC Litex написа:emo_75, дълговете са на отбора БОТЕВ 1912 и този отбор ако бъде обявен във фалит това е равно, че умира завинаги. Прави се ново АД, с ново име и се почва от окръжните групи.
Ясно което доказва как си ги говорите наизуст само и само да се изтъкнете някъде!
Как не можахте да разберете че отбора и АД-то са 2 различни неща! Аз мога да имам АД с което да си въртя търговска дейност и към него да има прикрепен и футболен клуб!
А и друго - по твоята логика всички отбори са създадени през 1999 когато излезна закона че ФК трябва да са АД-та! Малееее ми как сме съществували 87 години без АД?
Моля модераторите на Ботев да затворят форума за всякакви подстрекатели!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
- plamen etov
- Контакти:
Честито ,и бързо завръщане в А гр. където ви е мястото

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
- TPAKTOP
- Контакти:
Що един не се прежели да блъсне прегази Хростолов с кола! Щеше да ви е по-лесно! Отбара е ваш правете си го каквото искате. Но все пак УСПЕХ! Преди малко един фен на Ботев ни поруга, че сме се правили на съпричастни. Мога само да кажа, че на мен ми е по приятно да бием Ботев от колкото Хасково, Волов и т.н.(без да се обиждат феновете на двата отбора) Мен ми е тъжно, че без класни съперници моя любим отбор дълго време няма да може да играе на по-високо ниво в евро турнирите. Ботев си беше достоен съперник. Още помня горчиво оня мач с двете изтървани дузпи, както предполагам и Гъргоров и Арсов. ЗА това ме е яд! Не за Ботев, а за класен съперник!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Нека от Гонг да търсят Сельо за коментар, и какво смята да прави сега?
- botev_1912
- Контакти:
rebelheartous написа:sokkoban написа:Ей ама много си умен бе на батко умника и както качеството си на какъв се изказваш неподготвен!
А едно АД в наши дни не е ли равно на съответния клуб бе, мозък?
НЕ - НЕ Е РАВНО, минаваш през В група правиш си ново АД, даваш лиценза за участие във В група на новото АД и си имаш отбор без дългове!
Старото АД си остава с дълговете - но който си му е собственик - да си му мисли!
100
покривни прозорци
покривни прозорци