Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот honda » 03 фев 2024 15:38

LoveAndPeace написа:Някаква избирателна раздразнителност вилнее във форума. Не ми се връща толкова години назад , но дали е имало каквото и да било възмущение от това знаме ?
Изображение

Аз не помня да е имало. Но трябва ли да ти напомням ,че ФК Левски е кръстен на Васил Левски, който е борец срещу издигнатата в култ в съвременна Турция , Османска Империя .
Лично на мен е много неуместно развяването на флаг с логото на Левски на турски стадион , в подкрепа на турски отбор.
На мен лично не ми е известно Васил Левски да е имал каквито и да е отношения с Казахстан.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 03 фев 2024 15:42

metodito написа:Не разбирам. Кои да не са "онези"? Фейсбук страница, модерирана от кого? От някой си там.

Тази страница я следя от няколко години и позицията им няма нищо общо с господата наркоси-СЗ .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 03 фев 2024 16:54

Kotooshu написа:Драйфам !

Изображение

https://gong.bg/bg-football/multimedia/ ... epe-775568
Рибарска секта.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 03 фев 2024 16:56

honda написа:Няма значение кой е създател на Сдружението , в момента в Сдружението е на практика синоним на НКП/СЗ и в него членуват около 1000 човека, което е около 1% от евентуалния брой на активни привърженици на Левски. Няма как Сдружението да бъде прието като представител на всички левскари .

Според мен има значение кой е създател. Сираков още от самото начало е знаел кои ще са първите членове на Сдружението. След това е гласувал кои хора да са част от ръководството, значи и той има вина Сдружението да се превърне в синоним на НКП/СЗ.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 03 фев 2024 16:59

koisa написа:Според мен Мъри трябва да част от клуба. Дали като треньор, дали като СТД или на някакъв друг пост, но трябва да е част, защото знае как да изгради работещ и правилно функциониращ клуб.
Ако не се лъжа при основаването на Сдружението, Сираков беше част от първите основатели. Даже член #1 и той също е гласувал при избора на ръководство. Тоест и той е спомогнал СЗ да станат част от ръководството...
Палмите трябваше да си останат просто спонсор, без договори за управление и без да се месят.

Рибаря ако знаеше как се гради клуба нямаше да предлага да се създава Сдружение начело с лумпените на Буда. Явно толкова разбира от управление на клуб. Видяла жабата, че подковават коня и тя решила да се подкове. Освен като треньор за друго няма потенциал.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 03 фев 2024 17:06

honda написа:
LoveAndPeace написа:Някаква избирателна раздразнителност вилнее във форума. Не ми се връща толкова години назад , но дали е имало каквото и да било възмущение от това знаме ?

Аз не помня да е имало. Но трябва ли да ти напомням ,че ФК Левски е кръстен на Васил Левски, който е борец срещу издигнатата в култ в съвременна Турция , Османска Империя .
Лично на мен е много неуместно развяването на флаг с логото на Левски на турски стадион , в подкрепа на турски отбор.
На мен лично не ми е известно Васил Левски да е имал каквито и да е отношения с Казахстан.

Хайде сега :lol: на всички ни е ясно , че човека си има някакво лично за мен нездравословно увлечение по Станимир Стоилов.
С две думи , не е направил знаме в подкрепа на турски отбор , а такова за един българин.
Колкото до Турция и Османската империя ....... предполагам няма особено голяма разлика между това и България и Златния век при Симеон. Единствената разлика е , че там има един диктатор с мания за величие прехласнат по идеята за обединение на старите земи , докато при нас няма подобен имбецил.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 03 фев 2024 17:37

realno написа:

Изображение

Рибарска секта.

Няма лошо, нека си ходят на ежегодното поклонение, но преди няколко години тези биха хапнали сериозно количество шамарчета от крайно настроените фенове.
А в краен случай ... сектор Т ;)

Станахме за резил :(

Фенове на Левски подкрепят турски отбор заради Мъри Стоилов (снимка)

https://gospodari.com/fenove-na-levski- ... ov-snimka/
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 03 фев 2024 17:55

Kotooshu написа:
realno написа:

Изображение

Рибарска секта.

Няма лошо, нека си ходят на ежегодното поклонение, но преди няколко години тези биха хапнали сериозно количество шамарчета от крайно настроените фенове.
А в краен случай ... сектор Т ;)

Станахме за резил :(

Фенове на Левски подкрепят турски отбор заради Мъри Стоилов (снимка)

https://gospodari.com/fenove-na-levski- ... ov-snimka/

Тия да не са български изселници?

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 03 фев 2024 18:17

За мега резил станахме, жалка картинка.

Пепито нали е голям фен, не помни ли срещу кой отбор пеехме Турция е вашата родина?

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 03 фев 2024 23:36

honda написа:
LoveAndPeace написа:Той алчния рибар дезертьор го каза - ФУТБОЛЕН БИЗНЕС
Това и беше най-големият успех , накара хора , които не знаеха кой сектор е Б и кой В да отидат на мач. Други , които знаеха кой сектор кой е , да вземат със себе си още хора.
Един ще купи шал , втори тениска , трети ще се запали и вземе абонамент.
Колко бяха абонаментите при предишния треньор и колко са при сегашния ? Направо не смея да питам колко смяташ , че ще са следващия сезон..........ако имаме следващ.

Напълно съм съгласен с теб. Направеното от Левски по времето на Мъри са няколко крачки в правилната посока . Апропо защо всички пропускат ,че магазина беше зареден от ..... Палмите. Като те имаха идеи да направят и фен шопове в цялата страна.
Но като говорим за ФУТБОЛЕН БИЗНЕС - най-голямото и сочно парче от баницата наречена ФУТБОЛЕН БИЗНЕС са тв и интернет правата. Примерно от 10 000 продадени фланелки клубове ,клуба печели малко над 200 хияди лева.
Според няколко направени социологически проучвания около 40-45% от всички фенове на българския футбол са привърженици на Левски ,и в момента върви някаква подобна анкета,която не е представителна в , в "Спортал" и там резултатите са приблизително същите. Според мен е напълно нормално в такъв случай ФК Левски да получава и 40% от приходите . Това може да стане , но трябва да се промени ЗФВС . Нещо което при желание може да стане изключително лесно. Но това значи големите клубове,на първо място Левски , да станат финансови независими , а дали наистина това иска краля Слънце от Банкя и неговите подлоги от СЗ/Сдружението.

Това е абсурдно и невярно. От фланелките печалбите са минимум 50%. Да вадя ли отново сушите фланелки на цени от по 30 лева в разни сайтове? Сега, ако слагаш данък палми и данък мажоритар, може и до 0 да го докараш
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”