Drunken_Master написа:Thsmith написа:И каква точно се явява тази виктория бре, пуснат ви някоя опорка и като захапете няма отказване.
Каква точно е Нюланд ли? Ами заместник държавен секретар на САЩ. Не знам, кое по-точно е опорка, при положение, че тя си беше на майдана. Пак да питам, къв х0й го дири там? Те дори не се и крият... Абсолютно открито си присъстваше на майдана. Оттам започнаха и събитията, които продължават и до днес. Интересно, след идването на Петро Порошенко, който обещаваше "европейска" Украйна, какво по-точно се постигна? В НАТО ли влязоха? В ЕС ли влязоха? Или общо-взето не направиха абсолютно нищо и всичко това бе едни голи обещания.
Thsmith написа:Това е същото като тук, започвате да ревете как някой от посолството плащал за нещо и силно се вълнувал от някоя глупост.
За кое да ревем по-точно? Че 90% от решенията на управляващите са проамерикански, а не пробългарски ли? Ти и за свободата на словото пак същите ги разправяше, ама "Америка за България" е основен спонсор на 99,9% от основните медии у нас. И това е случайност предполагам?
В момента : )
И да, опорка е. Какво като е била там и защо трябва да се крие? Именно, че е абсолютно открито там, не се крие от никого, каква конспирация виждаш в това? :lol: Как си го представяш, хванала една чанта с $ и ги разава на хората на площада за да мразят ватниците понеже не ги мразят и без това в червата си ли? :lol: Събитията започнаха с измамника Янукович. Започнаха два пъти, дори без въпросната Вики да е на площада по време на Оранжевата революция. Приеми, че Западна Украйна никога не е искала да е с русия и винаги са били на контра за всичко.
---
90% от решенията се некадърни, а не проамерикански и такива от които прозират лични интереси. Говорят се по медени приказки за да не ги тормозят от Брюксел и толкова. Реални действия нула.
Аз съм казвал много пъти какво бих искал да се направи, нали? Много добре помниш. Това, което искам аз е антируско и про западно, не това което играят в момента. Дори и 20% от нещата, които искам да направим наистина и сигурно ще почнете да виете като линейки без прекъсване : ) И не, не искам тези неща защото Слипи Крипи или някой подобен има вражда с Ватите. Искам ги защото ненавиждам Оркландия и смятам за най доброто за нас да нямаме абсолютно никакви отношения и да ги държим отвъд стената. Не защото някой ми шепне това или искам да му се подмажа, просто защото имам такива убеждения. Иначе бих взел всички пари и активи, които ми дават всякакви НПО-то, които отговарят на моите виждания, това обаче не би променило вижданията ми :lol:
Точно с това се бъзиках с пацето вчера. Понеже 2007 г му говорех едни работи, а той не вярваше и разнасяше един постер на Кениеца, подкрепяше го открито. Аз му казах, че ще му трия сол за това следващите 20-30 години и го правя. И излязох прав за всичко, което казвах тогава, още преди тоя тиквеник да избута Маккейн.