Войната в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Войната в Украйна
Може да изстреля уж, какво точно и с какво качество е съвсем друг въпрос, особено като гледаме какво правят в Украйна :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Руската кочина може само на приказки да плаши и действа на шматки тип Чечня, Грузия, Молдова.
Помним как султана им сви перките като се пънеха, какво щяло да се случи след инцидента в Сирия със Су-то.
Виждаме я и в Украйна, където обикновенни хора без грам подготовка вече 2 години мачкат руските прасета.
Помним как султана им сви перките като се пънеха, какво щяло да се случи след инцидента в Сирия със Су-то.
Виждаме я и в Украйна, където обикновенни хора без грам подготовка вече 2 години мачкат руските прасета.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
THE G.A.M.E написа:Не знам далЕ знаеш, но около 90+ % от руските ядрени силози и дори изстреляни ракети към Щатите, ще бъдат унищожени още, преди да напуснат пределите на Русия.icko65 написа:По добре да не виждаш реакцията на Русия ако е на мястото на Япония..Ти да видиш..Нямали оръжие..Смити..пий повечко..малко ти е пиенето
Да ти кажа ли, как защо и от какво... Или, ако наистина си любител на военното дело и технологични джаджи, сам ще се сетиш ?
Жокер-въпрос ...
- Кое е това, което САЩ имат по много, а Русия имат точно 4 бройки ?
Първото ти изречение е абсолютен фейк..Нали се сещаш че руските имат ЯО не само в силози.ПЛ до бреговете на САЩ изстрелва ракета и...о чудо..хамериканос нямат време памперси да си сложат камо ли да им сработи ПВО.И то на ракети с 15 Мах скорост
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Вие тая география я нямате за нищо.
Една ракета носеща бойна глава трябва да стигне до стратегическа цел, а не до първата точка земя на противника.
Там из далечния изток на Русия където вероятно имат ракети, до първите стратегически обекти по западното крайбрежие на САЩ разстоянията не са малки, а и едни, и другите идеално си знаят къде, какво имат и вероятно, и двете страни имат наблюдение 24/7.
Една ракета носеща бойна глава трябва да стигне до стратегическа цел, а не до първата точка земя на противника.
Там из далечния изток на Русия където вероятно имат ракети, до първите стратегически обекти по западното крайбрежие на САЩ разстоянията не са малки, а и едни, и другите идеално си знаят къде, какво имат и вероятно, и двете страни имат наблюдение 24/7.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
icko65 написа:THE G.A.M.E написа:Не знам далЕ знаеш, но около 90+ % от руските ядрени силози и дори изстреляни ракети към Щатите, ще бъдат унищожени още, преди да напуснат пределите на Русия.icko65 написа:По добре да не виждаш реакцията на Русия ако е на мястото на Япония..Ти да видиш..Нямали оръжие..Смити..пий повечко..малко ти е пиенето
Да ти кажа ли, как защо и от какво... Или, ако наистина си любител на военното дело и технологични джаджи, сам ще се сетиш ?
Жокер-въпрос ...
- Кое е това, което САЩ имат по много, а Русия имат точно 4 бройки ?
Първото ти изречение е абсолютен фейк..Нали се сещаш че руските имат ЯО не само в силози.ПЛ до бреговете на САЩ изстрелва ракета и...о чудо..хамериканос нямат време памперси да си сложат камо ли да им сработи ПВО.И то на ракети с 15 Мах скорост
О ние виждаме и руското ПВО как се справя вече почти 2 години, че дори и самолети им свалят на руска територия хахаха.
И драги ми русофилче заблудено, руснаците нямат топки да изстрелят каквато и да е ракета към САЩ още повече ядрена понеже знаят какво ще им се случи. А именно целият свят ще е срещу тях и дори Китай ги предупреди да не правят грешката да изстрелят дори тактическа ядрена с малък обсега в Украйна, а какво остава да стрелят по САЩ. Такава случка ще им се случи ако някой глупак реши да го направи, че няма да знаят от къде им е дошло. Русия ще бъде изпепелена, защото не само САЩ и Русия имат ядрен арсенал и всякакви ракети с далечен обсег. Русия трябва да изстреля стотици ракети в различни посоки и да порази много страни едновременно и да се надява някоя да падне, за да не може да получи обратен отговор, а той ще дойде от всички посоки не само от САЩ. Първа дори Китай ще ги накаже като най близко, Пакистан, Турция, после Франция, Англия и т.н. Как го виждаш това да се случи в твоята куха комунистическа глава? Какво си фантазираш под обаянието на водката? Че останалите ще стоят и ще гледат как Русия стреля по САЩ и ще им ръкопляска ли хахха
То бива да си кух, ама това русофилското е върха на тъпотията и мисленето. Ама то е така като слушаш Путинка какво говори, а именно че преди няколко месеца каза, че останалите щели да отидат в Ада, а те руснаците в Рая хахха
-
ivan56 написа:Руската кочина може само на приказки да плаши и действа на шматки тип Чечня, Грузия, Молдова.
Що, САЩ на някого сериозен дървил ли се е ??! Или внимателно подбира кого да напада и кого не ?!
Dust написа:Вие тая география я нямате за нищо.
Те само в далечния изток имат ракети...Верно.И тия ракети летят и от Запад на Изток.Учете я тая география ..нищо че я имате за нещо
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
- Drunken_Master
- Контакти:
JimBeam написа:Колкото до въпросното рапърче само ти виждаш разликата, защото е напълно логично след като не си ходил казарма да минеш през някакво обучение.
Логично е, да... Ама за теб е логично. За мен няма как да е логично, щото не съм с твоята глава.
JimBeam написа:Да не се окаже след някой друг месец, че е загинал на фронта? Тогава ще го коментираш ли това или ще се направиш на ударен, че не си видял новината?
Ми може да правя като теб, да отговарям само на въпроси, които са ми угодни. А други 300, да ги подминавам и да се правя, че не съм ги видял.
ivan56 написа:Виждаме я и в Украйна, където обикновенни хора без грам подготовка вече 2 години мачкат руските прасета.
Виждаме, да... Виждаме как ВСУ разчита на пенсионери и жени, понеже всичко друго е два метра под земята. Това виждам аз, ти кво виждаш... един Господ знае.
JimBeam написа:О ние виждаме и руското ПВО как се справя вече почти 2 години, че дори и самолети им свалят на руска територия хахаха.
Видяхме го въпросния самолет, да... Само, дето вътре беше пълен с украинци. Ама това са подробности за капацитет като теб.
JimBeam написа:И драги ми русофилче заблудено, руснаците нямат топки да изстрелят каквато и да е ракета към САЩ още повече ядрена понеже знаят какво ще им се случи.
Аз съм сигурен, че руснаците треперят от страх от САЩ. 100% съм сигурен. Затова САЩ създадоха НАТО, че да разчитат на допълнителна подкрепа срещу общият враг. Нали?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Точно така, Русия има няколко бази в които има ядрени бойни глави близко до източното крайбрежие на САЩ
90% от русофили и американофили мислите войната за компютърна игра.
90% от русофили и американофили мислите войната за компютърна игра.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- Drunken_Master
- Контакти:
https://t.me/Za_PraVda/31505
Ситуацията на източния фронт е изключително тъжна за ВСУ: руската армия настъпва близо до Маринка, Авдеевка и Артьомовск - кратък анализ на ситуацията.
▪️Украински военни анализатори публикуват песимистичен анализ и свежи сателитни снимки: „Източен фронт, 3 участъка: Маринка, Авдеевка, Бахмут.“
▪️Маринка:снимка 1;
"Ситуацията в този регион е изключително тъжна за ВСУ. Практически няма активност от нашата артилерия, което не може да се каже за Руската федерация. Много успешно се насочват по опорни точки. Вижда се и активността на руската авиация - кратери с ФАБ.” /Бел. р./: Руските бойци от този район също потвърждават, че артилерията на ВСУ е почти безучастна.
▪️Авдеевка: снимки 2 и 3;
"Тук ситуацията със снарядите на ВСУ е по-добра, но активността на руските въоръжени сили е не по-малка. На 2-ра снимка се извършва изграждане на нови укрепени райони на ВСУ. Изводите след Бахмут изглежда са направени.
Ако говорим за Авдеевка като цяло, артилерията на ВС на Руската федерация преобладава с многократно. Секторът на дачите от 2 кm² е напълно изтрит от лицето на земята. Но може да се отбележи, че активността на FPV дроновете на ВСУ тук е изключително висока.
▪️Бахмут:снимка 4;
"Ситуацията като цяло е подобна. Руснаците настъпват към Клещеевка и Богдановка. Активността на артилерията на ВСУ е видима, но явно е по-слаба" от тази на руските въоръжени сил
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".