Ла Лига (сезон 2023/2024)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ла Лига (сезон 2023/2024)
Добре , че не сме едни други , да оревем света за чистия гол , където отмениха на Виляреал.
На мен по-скоро ми е странно, че във втори пореден кръг се допуска подобно нещо и то след преглеждане.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Първо да кажа за Реал, че си заслужават поздравления. Без значение как върви мача знаеш, че след 80 просто ще вкарат някак и ще си го вземат :mrgreen: може за някой да е странно, но така се става шампион. След време никой няма да помни как са играли, а се гледа шампиона.
П.П. За нашия мач за доброт на всички е това да е последният мач на Шави. За цялата Ла Лига като цяло, дори и за Реал. . И те нямат полза от слаба Барса, напротив.
Феран вкарва хетрик оня ден и днес резерва, прави тройна смяна на полувремето и не го пуска :mrgreen: еми пусни го в 90 минута, няма проблем. И пак е объркал тотално състава, как пък 1 път не го нареди както трябва не знам
П.П. За нашия мач за доброт на всички е това да е последният мач на Шави. За цялата Ла Лига като цяло, дори и за Реал. . И те нямат полза от слаба Барса, напротив.
Феран вкарва хетрик оня ден и днес резерва, прави тройна смяна на полувремето и не го пуска :mrgreen: еми пусни го в 90 минута, няма проблем. И пак е объркал тотално състава, как пък 1 път не го нареди както трябва не знам
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Понеже не съм много запознат - как трябва да изглежда стартовия състав на Барселона , кое е объркал Шави ?
Добре ве, сателитчето може ли да не го прави толкова очевидно. :lol: :lol:
Ще има ли мач в който тези мерзавци от Виляреал да не легнат така позорно на Барса? Още като поведоха с 0:2 ми беше ясно, че сега ще обърнат мача и онзи Шави след това ще има да говори за ДНК на отбора, това е Барса и прочие глупости.
JimBeam написа:Ще има ли мач в който тези мерзавци от Виляреал да не легнат така позорно на Барса? Още като поведоха с 0:2 ми беше ясно, че сега ще обърнат мача и онзи Шави след това ще има да говори за ДНК на отбора, това е Барса и прочие глупости.
е то тоя обрат няма никаква позла от него :D. Шави ще си остане на поста и мъките няма да свършат. Ти като най-големият хейтър на отбора би трябвало да си бая доволен. Не разбирам защо се оплакваш
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

JimBeam написа:Ще има ли мач в който тези мерзавци от Виляреал да не легнат така позорно на Барса? Още като поведоха с 0:2 ми беше ясно, че сега ще обърнат мача и онзи Шави след това ще има да говори за ДНК на отбора, това е Барса и прочие глупости.
Май са 10 от 10 загуби :lol:
Страхотен противник е Шави. Не стига, че им отменят чист гол на Виляреал, все нещо спори със съдиите на тъча. Виж си отбора първо как играе.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Добре че я отмени :D най-лошото, което може да стане за отбора е съдийска победа. При хикс все още има шанс Шави утре да бъде уволнен