Мен не ме изненадва какво твърдят руснаците, тяхната цел е да изкарат, че Украйна е стреляла със западни оръжия по територията на Русия, нещо което и самите западни държави забраняват на украинците. Аз отдавна не вярвам сляпо на никоя от двете страни. Мисля логично.
Абсурд е Украйна да докара Пейтриът точно до руснаците, забележат ли я, дотам е, дори няколко дрона за няколко хиляди долара могат да нанесат колосални щети на система, струваща милиони и да я извадят от строя, па ако я ударят със снаряди и ракети, просто ще бъде унищожена. Украинците ще берат сериозни ядове с Вашингтон, ако допуснат подобно осиране.
Войната в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- paceto
- Контакти:
Re: Войната в Украйна
Пейтриът има обхват до 160 км, така че трябва много близко до границата да се докара, за да стрелят с нея.
Зависи каква модификация и серия са.На украинците едва ли са им дали от последните.
- Drunken_Master
- Контакти:
Айде... Кадри с труповете от сваления самолет. 18+
https://t.me/Sladkov_plus/9644
Другото интересно... Шария разкрива пикантерии около онзиденшната случка.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ES0bZ9RHYqU&t=94s[/youtube]
https://t.me/Sladkov_plus/9644
Другото интересно... Шария разкрива пикантерии около онзиденшната случка.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ES0bZ9RHYqU&t=94s[/youtube]
Украинското ръководство събрало близките на загиналите пленници, съответно какво им били казали?
Нито потвърдили, нито отрекли. Казали на близките да се обръщат към международните институции и организации и да вдигат шум за близките им. Казали им да не дават биологичен материал за ДНК опознаване, не било нужно. Един вид искат да направят тия хора, пострадалите близки на загиналите да са им пропагандисти . Големи ненормалници.
С половин уста командването признало че станала грешка: имало 2 самолета, в единия трябвало да има оръжие, в другия с пленниците. Свалили са не тоя дето трябвало.. Но по всичко личи че официално няма да си го признаят.. Пак ще има укро-пропаганда и повтаряне на заучени формули по световните медии.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Я гледай ти русофилчето през каква метаморфоза е преминал само. От това да не гледа мъртви тела по видеа сега е започнал да го прави само и само, за да защитава руската гледна точка. :lol: Като му даваха видеа с доказателствата от Буча и не само за там бягаше като дявол от тамян с всякакви оправдания като например че тъкмо бил ял и как само ненормалници гледали подобни видеа.
-
goshev написа:Зависи каква модификация и серия са.На украинците едва ли са им дали от последните.
И най-далекобойната да е, пак трябва да доближи границата, за да удари Ил 76 десетки километри навътре в руска територия.
- Drunken_Master
- Контакти:
JimBeam написа:Я гледай ти русофилчето през каква метаморфоза е преминал само. От това да не гледа мъртви тела по видеа сега е започнал да го прави само и само, за да защитава руската гледна точка. :lol: Като му даваха видеа с доказателствата от Буча и не само за там бягаше като дявол от тамян с всякакви оправдания като например че тъкмо бил ял и как само ненормалници гледали подобни видеа.
Тъй... Принципно е доста жалко когато един човек умело избягва, да отговори на конкретни въпроси, а пък не се свени по никакъв начин, да задава такива на тоя, на които не е отговорил. Та... кога ще ми отговориш на въпросчетата, дето съм ги задал. Знам, че е особено сложно за теб, историческата тематика не ти е особена сила, ама все пак.
Относно поста. Аз не съм болното момче Пуйола, дето се дърви и празни на трупове. Ти ако си некрофил, проблема си е твой. Постнах телеграм сводка, понеже обичайните заподозрени от форума силно се съмняваха, че великата украинска армия е направила такъв гаф. То, щото им е за първи път, вероятно... това ще да е причината.
Що се отнася до Буча, аз си казах мнението. Няма нужда гледам разни кървища, не ми ги пращай, няма и да ги отварям. Самият факт, че зелената прахосмукачка не желае, да се направи независимо разследване около Буча и на най-големият тъпунгер ще започнат, да му минават разни мисли из главата. Това малко като другия кокаинов клоун - Петър Москов, дето бил много невинен около случката с турските ваксини, а в същото време БНТ и Вяра Анкова свалят разследващото предаване по темата на Валя Ахчиева и Москов й бяга от въпросите. Тя даже го причака пред НС, но оня пак се скри като мишок. Като си невинен, отиваш при нея и отговаряш. Щом бягаш, значи криеш нещо. Най-елементарната логика, точно до това ни довежда...
Кво стана с ония рапър, дето Путин го мобилизирал? Май и то излезе фейк, а? Щото отива в казармата, а не в Украйна. Има разлика или?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

-
Не знам далЕ знаеш, но около 90+ % от руските ядрени силози и дори изстреляни ракети към Щатите, ще бъдат унищожени още, преди да напуснат пределите на Русия.icko65 написа:По добре да не виждаш реакцията на Русия ако е на мястото на Япония..Ти да видиш..Нямали оръжие..Смити..пий повечко..малко ти е пиенето
Да ти кажа ли, как защо и от какво... Или, ако наистина си любител на военното дело и технологични джаджи, сам ще се сетиш ?
Жокер-въпрос ...
- Кое е това, което САЩ имат по много, а Русия имат точно 4 бройки ?
Drunken_Master написа:JimBeam написа:Я гледай ти русофилчето през каква метаморфоза е преминал само. От това да не гледа мъртви тела по видеа сега е започнал да го прави само и само, за да защитава руската гледна точка. :lol: Като му даваха видеа с доказателствата от Буча и не само за там бягаше като дявол от тамян с всякакви оправдания като например че тъкмо бил ял и как само ненормалници гледали подобни видеа.
Тъй... Принципно е доста жалко когато един човек умело избягва, да отговори на конкретни въпроси, а пък не се свени по никакъв начин, да задава такива на тоя, на които не е отговорил. Та... кога ще ми отговориш на въпросчетата, дето съм ги задал. Знам, че е особено сложно за теб, историческата тематика не ти е особена сила, ама все пак.
Относно поста. Аз не съм болното момче Пуйола, дето се дърви и празни на трупове. Ти ако си некрофил, проблема си е твой. Постнах телеграм сводка, понеже обичайните заподозрени от форума силно се съмняваха, че великата украинска армия е направила такъв гаф. То, щото им е за първи път, вероятно... това ще да е причината.
Що се отнася до Буча, аз си казах мнението. Няма нужда гледам разни кървища, не ми ги пращай, няма и да ги отварям. Самият факт, че зелената прахосмукачка не желае, да се направи независимо разследване около Буча и на най-големият тъпунгер ще започнат, да му минават разни мисли из главата. Това малко като другия кокаинов клоун - Петър Москов, дето бил много невинен около случката с турските ваксини, а в същото време БНТ и Вяра Анкова свалят разследващото предаване по темата на Валя Ахчиева и Москов й бяга от въпросите. Тя даже го причака пред НС, но оня пак се скри като мишок. Като си невинен, отиваш при нея и отговаряш. Щом бягаш, значи криеш нещо. Най-елементарната логика, точно до това ни довежда...
Кво стана с ония рапър, дето Путин го мобилизирал? Май и то излезе фейк, а? Щото отива в казармата, а не в Украйна. Има разлика или?
Бла-бла оправдания с цел измъкване от ситуацията.
Колкото до въпросното рапърче само ти виждаш разликата, защото е напълно логично след като не си ходил казарма да минеш през някакво обучение. Това дори в Русия не биха го направили да хванат някой който не е минал и грам обучение и да го пуснат на фронта с оръжие и да вземе да избие своите каквито случи имаше в първите месеци. Толкова си ограничен като стане дума за Русия че си направо като малко дете което вярва на всичко което му се каже от там. Да не се окаже след някой друг месец, че е загинал на фронта? Тогава ще го коментираш ли това или ще се направиш на ударен, че не си видял новината?
-
THE G.A.M.E написа:Не знам далЕ знаеш, но около 90+ % от руските ядрени силози и дори изстреляни ракети към Щатите, ще бъдат унищожени още, преди да напуснат пределите на Русия.icko65 написа:По добре да не виждаш реакцията на Русия ако е на мястото на Япония..Ти да видиш..Нямали оръжие..Смити..пий повечко..малко ти е пиенето
Да ти кажа ли, как защо и от какво... Или, ако наистина си любител на военното дело и технологични джаджи, сам ще се сетиш ?
Жокер-въпрос ...
- Кое е това, което САЩ имат по много, а Русия имат точно 4 бройки ?
Само дето Русия може да изстреля ядрени ракети и от подводници, самолети и мобилни установки .... никакъв шанс да се противодейства на всичко това.
Намали пещерната русофобия и гледай малко по-реално на нещата.