[offtopic]
Sstefanov написа:tmanolov написа:koisa написа:Sstefanov написа:Вие не само мрънкате, ами и пречите на Левски. Като не ви харесва не ходите на стадиона и това е. Аз така направих, когато шофьора дойде на власт в Левски. Когато не съм съгласен с ръководството на даден клуб, просто спирам и толкова. Направете същото и вие, пък може и да помогнете на отбора, като прекратите всички глупости, които се правят.
Каквто е държавата, такъв е и клуба.
Мрънкането и недоволството не могат да попречат на клуба и отбора. За сметка на аматьорско и некадърното управление на клуба, които му вредят най-много от всичко. Когато това го осъзнаят повече хора, може би тогава Левски ще тръгне в правилната посока!
За сравнението с държавата съм напълно съгласен... Тя е такава заради нас, защото сме народ, който е свикнал да бъде тъпкан, унижаван и гаврен. И ти точно това предлагаш да се прави, да се мълчи докато Левски не бъде заличен!
Той не само предлага, той го е направил - емигрант! Едва ли има нужда да се говири повече - единственото нещо, което мразя повече от припощината, е емигранти да ми дават акъл! Заебали родителите си да им плащам аз пенсията, ма иначе компетентни по всички въпроси. Поне не е от семейството де, та все е нещо
Ей, смешник малък. Ти на мен наклон на х.я няма да ми даваш къда да живея. разбра ли "патреотче". Когато сме помагали с жена ми на децата и хората на България, ти още не си бил замислен. Ще ти давам акъл естествено, всекой твой пост е тотална глупост. За някакъв фактор ли се имаш? Къде беше като 97-ма година решиха 14 човека да направят СЗ, не съм те виждал по събиранията. Ти ли си мислиш, че си най умен. Всяко твое изказване, показва само едно. КОМПЛЕКС, общо взето някакво малко пишлеме с малка пишка, тръгнало да се прави на много знаещо в интернет. Какво си направил ти за клуба или за България? Само приказки и чекнене по форумите. Къде беше, когато с жена ми и още 10 човека, поправяхме площадки из София или къде беше, като ремонтирахме на децата без родители сградата в Ихтиман, къде беше като осиновихме 2 от тях и им дадохме дом. Къде беше като 10 дена чистихме природен парк Рила. Гледай себе си и недей обяснява на другите, че като сме напуснали България е нещо лошо. Жена ми е датчанка по произход, но е дала 1000 пъти повече от теб на България. Обувай късите прилепнали дънки и отивай на маникюр!
[/offtopic]
Както се казва - интернет не ни прави по-тъпи, само спомага да покажем по-качествено тъпотата си пред света. Фактите са си факти, ползата от емиграните винаги е 0 (системата е разходо-покривна и децата плащат за пенсията на родителите, а емигрантите плащат пенсията на Ханс, Санчо, Бузанис и Гретхел, а не на родителите си) и това е. Знам, че от истината боли, но тя е такава, каквато е.
Конкретно за себе си, не че те вълнува, но 1997 бях в казарма. Осигурявам се на максимума вече 20 години, жена ми е българка и също с еосигурява на максимума. Комплекси нямам и няма от какво да имам, дори не живея в комплекс, а от лафчетата за къси пишки може да се въодушеви само някой късопишков фен на копейкин :)
Здраве и успехи ти желая и дано намериш твоето в мечтаната от теб дестинация, за България си оставаш просто предател и родоотстъпник, както и другите 2 милиона като теб