tmanolov написа:metodito написа:tmanolov написа:scooool написа:За какво са ни розовите като си имаме нас си.... Головете са общо взето много трудни за хващане, Който е по-голям помни Иванков и Живко как ни късата нервите. В края на тежката част са, който е тренирал знае, че всичко боли и първите минути са кошмар, тогава станаха и головете. Дайте да не ги приключваме на 17-19г. Стивън, Михалев и Бачев изглеждат обещаващо, нямам идея какво прави на Йовов синът там.
Ми той и Андреев беше супер мега топ за някои тук, а други, хейтъри като мен, разбира се, го разкиха от дей уан. Нищо де, има време - кво са още 5-10-20 години безвремие за нас. Славизация at its best
Уж си като мен убеден фен на Мъри (аз смятам себе си за "амбразурчик на Мъри" :)))) ), пък непряко излиза, че говориш срещу него. Ти наистина ли мислиш, че Мъри си е казал: "Я да видим кой ще е вратар... Е... тоз' ША е. Ам' капитан? Я, лапе, дръж таз' лента". Позволи, моле те, Мъри да поназнайва нещо повече за футболчето от теб и мен.
Позволи, моля те, и Мъри да греши. А двете му грешки са очеизвадни - дузпите и вратарите, хеле пък това, ме са капитани. Не че аз съм разбирач, но баба казваше, че и от най-простия може да научиш нещо умно, ако се заслушаш
Аз професионално от футбол не отбирам. Знам, че всички футболисти след оттеглянето на Стоилов регресираха. Знам също, че той постоянно е комуникирал с всеки един, а този неможач Андреев чупеше рекорди за сухи мрежи. Съвсем уверено ти казвам, че мини-походът в Европа се дължи на Андреев. Не с Айнтрахт. Можеше да няма мачове с Беер Шева. Визирам последните минути с македонците тук най-вече. Костов, господин Истина и другите направиха нещо с футболистите. Този - Мозъкопръскача - изтроли на два пъти гадно Анди. А отнемането му сега на номера е чиста гавра. Крушката си има опашка.