Довиждане "А" група! Здравей, мой Ботев Пловдив!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Довиждане "А" група! Здравей, мой Ботев Пловдив!

Мнениеот PFC Litex » 24 фев 2010 14:37

Не зная, но нещо протакват нещата и ми се струва, че след малко новината ще е
Ботев остава в А група.
Изображение

lud
Контакти:

Мнениеот lud » 24 фев 2010 14:46

100%i az taka mislq.twa e mafia te sa edni podlogi tiq ot bfs.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 фев 2010 14:48

lud написа:100%i az taka mislq.twa e mafia te sa edni podlogi tiq ot bfs.

За миг си представи, че се платят тези 100 000 глоби и се представи документ, покажат се професионални договори на 20 футболисти, БФС каква вина ще имат в случая?
Последна промяна от PFC Litex на 24 фев 2010 14:49, променено общо 1 път.
Изображение

vranchevi
Контакти:

Мнениеот vranchevi » 24 фев 2010 14:49

БФС да попитат Салерно в какви фирми участва и колко е годишният им оборот. На този въпрос г-н "Аз винаги казвам истината" ще ви отговори, че той не е човека с парите/макар че до снощи казваше друго/. Тогава му изискайте генерално пълномощно от въпросните "паралии".

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 фев 2010 14:50

vranchevi написа:БФС да попитат Салерно в какви фирми участва и колко е годишният им оборот. На този въпрос г-н "Аз винаги казвам истината" ще ви отговори, че той не е човека с парите/макар че до снощи казваше друго/. Тогава му изискайте генерално пълномощно от въпросните "паралии".

Това няма нищо общо с ваденето или оставането на Ботев в групата.
Изображение

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Мнениеот bultrasa » 24 фев 2010 14:50

Ей......е'ати сейрджийското племе ...!!!!Ама загрижени "доброжелатели"ама чудо....как можахте??ама защо не го оставихте??защо сами се погребахте??....и още купчина просташки въпросчета!!!
Искам само братя ботевисти да знаете,че ако бяхме си затраяли .....същите тези щяха да гракнат......е'ахти псевдо феновете!Нагъзиха се!Само лалат!Заслужават си христолоф=салерно!!!Затова ви оставям изводите да си ги направите вие!! :evil:

п.с:разбира се,че има и малки изключения!!
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

vranchevi
Контакти:

Мнениеот vranchevi » 24 фев 2010 14:56

PFC Litex написа:
vranchevi написа:БФС да попитат Салерно в какви фирми участва и колко е годишният им оборот. На този въпрос г-н "Аз винаги казвам истината" ще ви отговори, че той не е човека с парите/макар че до снощи казваше друго/. Тогава му изискайте генерално пълномощно от въпросните "паралии".

Това няма нищо общо с ваденето или оставането на Ботев в групата.

Едно от условията е да се гарантира плащането и на останалите задължения. Това го прочетохме в писмото на БФС, когато бяхме в офиса на Селския.

dimarta
Контакти:

Мнениеот dimarta » 24 фев 2010 15:02

Честно казано, не съм запозната с условията, при които Христолов е придобил акциите на Ботев, но си спомням, че някъде в медиите се трактуваше, че реалния собственник зад Ботев е бившия президент Петър Стоянов.
Т.е. ако нещата около Ботев са политически, то кликата никога няма да иска да изпусне кокала и това според мен е единствената причина за разни въртележки, схеми и какво ли не, само и само да се задържи собствеността у съответните политици.

Един футболен съюз в една нормална държава отдавна да му бяха видяли сметката на подобен клуб, но фактът , че БФС бави до такава степен нещата и е съгласно на непонятни компромиси в името на непонятни идеи, ме навежда на мисълта, че наистина Христолов не е просто един човек, а подставен човек на някого, изпълняващ неговите интереси.

Много жалко ще бъде, ако феновете не успеете да създадете клуба, който мечтаете да имате.
И не се съгласявайте на някакви там 50% от акциите на клуба, сами видяхте как ви прекараха като увеличиха собственоръчно уставния капитал и се оказахте почти безгласна буква в схемата.

Примери в европейския футбол колкото искате за това как феновете са създали едни от най-успешните в настояще време футболни клубове. Дерзайте и ще имате подкрепата на всички други фенове в страната :)

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 24 фев 2010 15:02

bultrasa написа:Искам само братя ботевисти да знаете,че ако бяхме си затраяли .....същите тези щяха да гракнат......ебахти псевдо феновете!Нагъзиха се!Само лалат!Заслужават си христолоф=салерно!!!Затова ви оставям изводите да си ги направите вие!! :evil:

п.с:разбира се,че има и малки изключения!!

Взе ми думите от устата - точно така щеше да бъде!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ботев”